kayınvalidemle aynı sitede farklı bloklarda oturuyoruz. ilk evlendiğim zamanlar haftada bir, bilemedin iki kere giderdik. o biz davet etmeden gelmezdi. sonra bebeğimiz oldu, kayınvalidem bakmaya başladı. kızımın sabah uykusu bozulmasın diye, ben evden çıkmadan o gelir sağ olsun. sonra kızımı alır kendi evine geçer. çoğunlukla kızımı almak için ben oraya uğrarım. nadiren de akşam üzeri ondan herhangi bir yemeği yapmasını rica ettiysem o kızımla bize geçer. yani h.içi hergün görüşüyoruz. iki haftada bir pazar sabahları da bütün çocuklarını kahvaltıya davet eder. bazen ya biz ya da görümcem ya da eltilerim müsait olmayıp gidemeyiz, hiç sorun etmez. açık büfe iki haftada bir oluyor, gelmek isteyen müsait olan buyursun gelsin der
şimdilerde eşim yurt dışında. kızımı almaya gittiğimde yemeğe de kalabiliyorum. evinin bir odası hastalık şu bu olur diye bizler için hazırlanmış vaziyette. kalmak isteyen kalır. biz eşim yurt dışına gidene kadar hiç kalmamıştık. şimdi bazen evde içime korku düşüyor:18: kayınpederime telefon ediyorum, gecenin bir yarısı da olsa gelip kızımla beni alıyor
çok seviyorum onları. burdaki k.valide k.peder profillerini gördükçe sevgim saygım katlanarak artıyor
allah bütün evleneceklere benim k.validem ve k.pederim gibi büyükler nasip etsin.
allah onları başımızdan eksik etmesin.

şimdilerde eşim yurt dışında. kızımı almaya gittiğimde yemeğe de kalabiliyorum. evinin bir odası hastalık şu bu olur diye bizler için hazırlanmış vaziyette. kalmak isteyen kalır. biz eşim yurt dışına gidene kadar hiç kalmamıştık. şimdi bazen evde içime korku düşüyor:18: kayınpederime telefon ediyorum, gecenin bir yarısı da olsa gelip kızımla beni alıyor

çok seviyorum onları. burdaki k.valide k.peder profillerini gördükçe sevgim saygım katlanarak artıyor

allah bütün evleneceklere benim k.validem ve k.pederim gibi büyükler nasip etsin.
allah onları başımızdan eksik etmesin.