Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

kayınvalidemle aynı sitede farklı bloklarda oturuyoruz. ilk evlendiğim zamanlar haftada bir, bilemedin iki kere giderdik. o biz davet etmeden gelmezdi. sonra bebeğimiz oldu, kayınvalidem bakmaya başladı. kızımın sabah uykusu bozulmasın diye, ben evden çıkmadan o gelir sağ olsun. sonra kızımı alır kendi evine geçer. çoğunlukla kızımı almak için ben oraya uğrarım. nadiren de akşam üzeri ondan herhangi bir yemeği yapmasını rica ettiysem o kızımla bize geçer. yani h.içi hergün görüşüyoruz. iki haftada bir pazar sabahları da bütün çocuklarını kahvaltıya davet eder. bazen ya biz ya da görümcem ya da eltilerim müsait olmayıp gidemeyiz, hiç sorun etmez. açık büfe iki haftada bir oluyor, gelmek isteyen müsait olan buyursun gelsin der:1:

şimdilerde eşim yurt dışında. kızımı almaya gittiğimde yemeğe de kalabiliyorum. evinin bir odası hastalık şu bu olur diye bizler için hazırlanmış vaziyette. kalmak isteyen kalır. biz eşim yurt dışına gidene kadar hiç kalmamıştık. şimdi bazen evde içime korku düşüyor:18: kayınpederime telefon ediyorum, gecenin bir yarısı da olsa gelip kızımla beni alıyor:40:

çok seviyorum onları. burdaki k.valide k.peder profillerini gördükçe sevgim saygım katlanarak artıyor:69:

allah bütün evleneceklere benim k.validem ve k.pederim gibi büyükler nasip etsin.
allah onları başımızdan eksik etmesin.

canım sakın eşinle bu konu için aranı bozma eğer çok anneci diilse.. aslında benim eşim anneci diil ama babası olmadığı için vicdan yapıyo biraz ama artık onada musade etmıyorum..:19: istediği zaman gitsin görsün zaten eve gidilemiyo dışarda biyerlerde görür.. ama ben hiç hiiiçç görmek istemiyorumm.. İnşallahh Allah sanada bi iş kapısı açsın ebediyen kurtul güzelimm inşallah.....:26:

Dderinn tavrımı koyarım ama esimle aramı bozar fillan diye korkuyorum guvenemiyorum kayınvalidem onu adam yerine koymadigimi söyledi ve beni anneme sikayet etmekle tehdit etti ona bisey danismiyormusum benim tarzım bu dedim off ya esimle bozulmak istemiyorum

emin ol tatli o sirnasik yapisik öpüsmeler benim basimda da var... iki sene nerdeyse birlikte oturduk.. sonra tasindik kavgayla(esim degil yani kavgali olan benim)... hem de cok uzaga tasindik... caprazdaki sokaga :37::37::37::37::37: yani binasinin kösesinden kafayi uzatsa bizim binayi görür.... oturmaya gittik... Allahim görmelisin, esim ellerini öpüyo annesi aglama modunda sariliyo, babasi sariliyo , anasi sariliyo bi daha sariliyo bi daha.. ya hani normal hosgeldin muhabbeti degil sanki tr'de oturan benim ailem degil bunlar da bizi, daha dogrusu ogullarini bir senedir görmüyoar da duygusal anlar yasaniyor... ya ammaaannnnnnnnnnn evdeyken evi otel gibi kullanan, babasinin yüzünü araba istemeden istemeye gören esim de pek bi baglandik ailesine... vallahi anlat anlat bitmez nefret ediyorum gercekten...
bazen arkadaslar kiziyorlar abartiyorsunuz diye.. okuyunca gercekten öyle geliyor... ama degil iste yasayan insan biliyor.. öyle birikiyorki artik nefes aldigi bile batar hale geliyor.. laflar bakislar hatta hakaretler.. insani canlarindan bezdiriyolar.. yeni dönemde bosanmalar artmis.... neden peki??? kadinlarin bozuldugundan degil(tabiki baska sebeplerde var)... böyle aileler gelini bezdiriyolar, e tabi kimse dünyaya bir daha gelmeyecek, ekonomik özgürlügü olan da daha fazla cekmiyo ve bosaniyo... benim cevrede gördügüm en büyük sebep bu..eskiden kadinlar susmak zorunda birakilirmis.. aslinda bu ayriliklar bi isyan, farkedilmiyo o baska..
siz hic gördünüz mü, esinin ailesi baski yapiyo, karisiyo, dayak yiyo vs vs gibi sebeplerden annesinin evine siginan erkek???ben hic görmedim...

ne kadar aci verici bir sey...keske onun oglunu bu kadar sevmeseydim.. kendim de ayni cümleyi defalarca kullandim..okurken can acitiyo ama eger onu bir de yasadiysan daha da agir geliyor maalesef..

yaptıklarını mevzu edip konuşuyosuuunnn suçlu oluyosunnn konuşmuyosuuunn mide fesatı geçiriyosunn napmalıı nasıl davranmalıı nasıl sabretmeli inanki bilmiyorumm canımm...

selam arkadaşlar
ben değil yüzünü görmek sesini duymaya tahammül edemiyorum..
öyle bi nefret ettirdi ki kendinden evlendiğimizden beri anlatamam..evlenmeden önce her haftasonu görüyodum sanırım şimdi ayda 1 bile fazla geliyo
eşim gitmek istiyo bazen sen git diyorum ben gitmiyorum kadını görünce sinirden kalbim deli gibi atıyo çünkü :37: :37:

seni o kadar iyi anlıyorum kii o kadar olur yani :1:
o ses varyaa eşim telefonda konuşurkennn gelennn sess bile beni deli ediyoooooo tvnin sesini açıyorumm... nefret duygusu gerçekten iğrençç ama neler yapmışşki beni bu hale getirmişş pesss diyorumm...

Ben şu anda çalışıyorum ama hergün oradayız yine. yemek yapamam mecbur orda yemek zorunda kalıyoruz ama sağolsun kayınvalidem laf etmez. istediğim herşeyi yapar bazen oarda yatıyoruz bizde evimiz sobalı zamanında hep oardaydık şimdi yeni bi ev aldık kaloriferli inş hep evimizde kalırız ve inş bende hep evimde olurum. kayınvalidem istese hergün gelir ama insan sıkılıyo bazen hergün hergün ne bu ya kocamdan fazla görüyoum bazen....

Dderinn tavrımı koyarım ama esimle aramı bozar fillan diye korkuyorum guvenemiyorum kayınvalidem onu adam yerine koymadigimi söyledi ve beni anneme sikayet etmekle tehdit etti ona bisey danismiyormusum benim tarzım bu dedim off ya esimle bozulmak istemiyorum

bak baakk neler yapıyo bide tehdit filann :1: adam yerine kendini koydurtması için kendi çaba sarfedicek birazcık sanırım.. kendi kazanıcak o saygıyı.. hiç umursama sadece saygısızlık yapma ve eğer kocan seni seviyorsa inan ki birazcık politik davranmanı umursamıcaktır.. mesafeli davrann huzur bulllll:9:

seni o kadar iyi anlıyorum kii o kadar olur yani :1:
o ses varyaa eşim telefonda konuşurkennn gelennn sess bile beni deli ediyoooooo tvnin sesini açıyorumm... nefret duygusu gerçekten iğrençç ama neler yapmışşki beni bu hale getirmişş pesss diyorumm...

yaptıklarından bi kısmını yazayım

balayındayken benim annemi aramış oğlum hergün beni arardı bugün aramadı sizi aradılar mı diye..
sonra telefonda yüksek yüksek tepeler türküsünü filan söyledi bi müddet eşime
evlenmeden önce benim hiç kızım yok ben gelin değil kendime kız arıyorum diyodu evlendik gelinden başka bişi demiyo :))
bi gün bana bi eşofman takımı almış hediye olarak 1 tane kalmıştı olacak mı bi bak dedi.giydim oldu eşofmanlar. sonra durdu durdu sen şanslısın dedi.. bende sandım eşofmanlar oldu ya ondan diyo..
peşinden demez mi bu çocuk kimseye bakmadı bakmadı geldi seni buldu ağzım açık kaldı hiç bişi diyemedim..
onlara gidince eşimin omuzuna filan yatıyo saçını başını okşuyo deli ediyo beni
evdeki çiçeklerimi bile kıskanıyo alıp götürmeye kalktı geçen bi saksıyı :))
ben bu kadınla nası geçinecem çocuk olunca napıcam evimden nası uzak tutucam bilemiyorum..
Allah hepimize sabır, kaynanalara da akıl fikir versin diyor hepinizi öpüyorum :16:

yaptıklarından bi kısmını yazayım

balayındayken benim annemi aramış oğlum hergün beni arardı bugün aramadı sizi aradılar mı diye..
sonra telefonda yüksek yüksek tepeler türküsünü filan söyledi bi müddet eşime
evlenmeden önce benim hiç kızım yok ben gelin değil kendime kız arıyorum diyodu evlendik gelinden başka bişi demiyo :))
bi gün bana bi eşofman takımı almış hediye olarak 1 tane kalmıştı olacak mı bi bak dedi.giydim oldu eşofmanlar. sonra durdu durdu sen şanslısın dedi.. bende sandım eşofmanlar oldu ya ondan diyo..
peşinden demez mi bu çocuk kimseye bakmadı bakmadı geldi seni buldu ağzım açık kaldı hiç bişi diyemedim..
onlara gidince eşimin omuzuna filan yatıyo saçını başını okşuyo deli ediyo beni
evdeki çiçeklerimi bile kıskanıyo alıp götürmeye kalktı geçen bi saksıyı :))
ben bu kadınla nası geçinecem çocuk olunca napıcam evimden nası uzak tutucam bilemiyorum..
Allah hepimize sabır, kaynanalara da akıl fikir versin diyor hepinizi öpüyorum :16:

yaptıklarının bi kısmı dimi bencede aynneenn öle roman olur hepsini yazsammmm :1:
anladım ki takınca düşününce insan daha da kötü oluyo.. seninde çocuğun olsun anlıcaksın diyo ya bana :) kendime ve eşimede söledimm bunu benim bir oğlum olursa bu günleri asla unutmıcam için saadet dolu bir ömür geçirmesini dilicemm ve gelinimlede oğlumdan daha iyi anlaşıcam kiiii oğlumu da istediğim zaman görebiliymm çocuğumla aram açılmasın diye en azından birazcık akıllı olmak lazım ama bizimkilerde saman dolu ...

yaptıklarının bi kısmı dimi bencede aynneenn öle roman olur hepsini yazsammmm :1:
anladım ki takınca düşününce insan daha da kötü oluyo.. seninde çocuğun olsun anlıcaksın diyo ya bana :) kendime ve eşimede söledimm bunu benim bir oğlum olursa bu günleri asla unutmıcam için saadet dolu bir ömür geçirmesini dilicemm ve gelinimlede oğlumdan daha iyi anlaşıcam kiiii oğlumu da istediğim zaman görebiliymm çocuğumla aram açılmasın diye en azından birazcık akıllı olmak lazım ama bizimkilerde saman dolu ...
ben saman olduğundan bile şüpheliyim :1: :1:

canim yaa demissin öyle hissizlesmeye basladim diye diye inana aglayacaktim nerdeyse :50: ... ben de yasadim bunlari.. biz beraber oturduk birbucuk sene :53: .. neler yasadim bi bilsen.. hakaret arkadan konusma bunlar benim icin kücük seylerdi.. esim yokken beni aralarina alip top gibi firlattiklarini bilirim... nolur hakim ol kendinee olur mu bak tanimiyoruz birbirimizi ama ayni seyleri yasiyoruz... kimseye de güvenme hele o cadi kaynanana hic!! benimki de melek gibi. ama ben bilirim onun melekligini.. azrail de melek ama..... kizim yavrum diye benden lafi alip daa, sonra da ben sana evlenecegin kizi bulmustummm hem de kiz gibi kiz demesi var ya beni öldürürdü..esimin eski sevgilisi daha bekarmis daaaaaa gidip onu alalim sana diye gözümün icine baka baka konusmasi... niyetleri kontrolü elde tutmak zaten..korumaci tavirla bu sefer de onlar bunaltirlar.. ya anlatmayin kaynana tarafina aranizdaki sorunu nolur anlatmayinn cözüm onlarda degill kocalarimizdaaa!!! benim esim beni aldatti kayinbabam kalkti erkegin yeri disari kadinin yeri evi kes sesini ........ dedi tokadi patlatti. kaynana kismina anlatmayin....

Regen var ya gerçekten şaka gibisin. Bu kocaya bir de çocuk doğurmaya çalışıyorsun öyle mi?Pek akıllanmamışsın sen galiba.

9 aylık evliyiz. 10 dk lık mesafede oturuyoruz. Kayınvalidemi ne zaman arasa onlara çağırıyo, ondan hiç aramıyorum. Haftada bir gidiyoruz, bana göre o bile çok. eşim ailesine çok düşkün, annesiyle günde 3 defa telefonda konuşuyor, çalışmadığı zaman annesinin yanında. Ben çalışıyorum. annesinin sürekli gelmiyosunuz diye ona baskı yaptığını, onun da benden çıkardığını düşünüyorum. çünkü eşim ailesi konusunda bana karşı çok anlayışsız. En ufak bişey desem sinirlenip 1-2 gün benle konuşmuyor. Orta yol bulamıyoruz. Geçen gün kopma noktaasına geldik. Hamileyim ve biraz daha anlayış bekliyorum. Ama hamile kaldığımdan beri daha da kötü davranıyor sanki. Ben çalışıyorum ve evimin de işleri var, haftada bir bile fazla geliyor. Kendi annemler de aynı mesafede, ben yalnız gidiyorum ama onu sürüklemiyorum. eşim sürekli iç içe olmak istiyor. Ben saygı kalmıycağı için istemiyorum. Orta yolu nasıl bulucam, eşim bana nasıl hak vericek bilmiyorum... Her dediğimi ailesini istemiyorum olarak algılıyo ama yemin ederim öyle değilll. Bu kadar sık gidiyoruz eşim de onlar önemli ben diilmişim gibi davranıyo diye eşimden ve annesinden soğumaya başladım. napıcammm beeeenn

9 aylık evliyiz. 10 dk lık mesafede oturuyoruz. Kayınvalidemi ne zaman arasa onlara çağırıyo, ondan hiç aramıyorum. Haftada bir gidiyoruz, bana göre o bile çok. eşim ailesine çok düşkün, annesiyle günde 3 defa telefonda konuşuyor, çalışmadığı zaman annesinin yanında. Ben çalışıyorum. annesinin sürekli gelmiyosunuz diye ona baskı yaptığını, onun da benden çıkardığını düşünüyorum. çünkü eşim ailesi konusunda bana karşı çok anlayışsız. En ufak bişey desem sinirlenip 1-2 gün benle konuşmuyor. Orta yol bulamıyoruz. Geçen gün kopma noktaasına geldik. Hamileyim ve biraz daha anlayış bekliyorum. Ama hamile kaldığımdan beri daha da kötü davranıyor sanki. Ben çalışıyorum ve evimin de işleri var, haftada bir bile fazla geliyor. Kendi annemler de aynı mesafede, ben yalnız gidiyorum ama onu sürüklemiyorum. eşim sürekli iç içe olmak istiyor. Ben saygı kalmıycağı için istemiyorum. Orta yolu nasıl bulucam, eşim bana nasıl hak vericek bilmiyorum... Her dediğimi ailesini istemiyorum olarak algılıyo ama yemin ederim öyle değilll. Bu kadar sık gidiyoruz eşim de onlar önemli ben diilmişim gibi davranıyo diye eşimden ve annesinden soğumaya başladım. napıcammm beeeenn

zaten benide yıkan hepppp beni değil o tarafı tutması olurrrr BİZ EL KIZI DEĞİL ÖMRÜNÜZÜZ!!!!!! ANLAYIN ŞUNU YAAA

ya kardeşlerim bacılarım okudukça çileden cıkıyorum yaaaaaa BİGUN KEŞKE HEPİMİZ TOPLANSAKDA Bİ İÇİMİZİ DÖKSEK DÖKSEK RAHATLASAKKKKK NE İYİ OLUR YAA

BÜTÜN GELİNLER TOPLANDIK TOPLANDIK TOPLANDIK SORDUK BU KAYNANALARDAN NEDEN YIPRANDIK YIPRANDIK :)))
der der rahatlarız :1:
:52:

Çatkapı geldi geçen sabah, onu söyledim eşime, haber versin diye, bağırdı çağırdı, annesine de gitmiş söylemiş, sen geldin diye kavga ettik böyle böyle dedi demişş.. Çıldırıcam ben bu kocayı napıyım

Aslında eşim bana evine biraz bağlanır diye çocuğa niyetlendim ama daha da kötü davranmaya başladı bana. Ben de daha hassasım tabi. Kilo alıcağıma veriyorum sinirden. Neyse diyceğim o ki bütün kadınlara sesleniyorum, evliliğinizde problem varsa eşiniz anlayışlı değilse, sorunlarınızı halletmeden çocuğa niyetlenmeyin. Çünkü bu sefer hamileyim ama hiç acımıyo bana diye daha çok üzülüyosunuz:(

ya kızlar yazdıklarınızı tebessümle okudum 3 yıla giricek bnmde evliliğim siz hep kaynanadan bahsediyosunuz benim eltilerim görümcemkayınların kaynımın çoçuklar oooo bu kadar ama çok kalabalıklar aramızdaki mesafe uzak ama bu tarafta işi olann kalmaya geliyo en az 3 çoçukla ee bunların yemek yatak bulaşık derdi bana ait bnm eşimde ailesinin delisi sen ölüyo olsan hizmet ettirir bnmde yeni bebeğim olduu sezeryanlıyım 1 haftada ayağa kalmak zorunda kaldım dikişlerim halen acır 1 kap yemek yapmak başka 1 kaç tencere başka ee artık çoçukluyuz onularla uğraşırken arkada bıraktığın bebişin ağlaması paha biçilemez

biraz rahatlayın diye anlatıyorum bunları elbet bi çaresi vardır diye düşünürken en küçük kaynım evleniverdi bn yani evliyken bnden ayrılamayan özel hayatımı komşulara taşıyan kaynanam yeni gelinin evine 1 yılda 3 kez misafir edilmiştir yeni geline öyle davranamayacak olan aile bnden de ellerini yavaş yavaş çekiyolar farkındayım ::

Back
X