Benimki oyle degil ya kendi yapip getirir hatta ama ne kadar iyi olsa da ayni evde olmuyor insan rahat edemiyorBana iki günlüğüne geldiklerinde bile kafalarına göre orayı burayı karıstırmalarından annemin gönderdiği reçelleri yaptakları görünce gözlerini faltası gibi acıp bakmasından he bide evimden yiyecek olarak istediğini alıp götürmesi ayy cok gıcık bu insanlar nasıl aynı evde yasıyor Allah düşmanıma vermesin en iyi kv ile bile birlikte yasanmaz
Asla unutulmuyorO kavgaları insan Büyüyünce de hiç unutamıyor değil mi
türbanlı olunca bide kendi evimde misafir gibi yazma örtmek falan haklısın hiç rahat değilBenimki oyle degil ya kendi yapip getirir hatta ama ne kadar iyi olsa da ayni evde olmuyor insan rahat edemiyor
:) bende tam tersiyimtürbanlı olunca bide kendi evimde misafir gibi yazma örtmek falan haklısın hiç rahat değil
Bizimki yani babannem annemle çok dalaşırlardı yıllar önce hatta hrp Çekişme vardı . Ama sonra annem babam ayrıldı . Derken yıllar geçti babam vefat etti . Şimdi babannem hep annemi Arıyor . Annemde affetti babannemi .Asla unutulmuyor
Simdi yüzümuze nasil bakiyor onuda anlamiyorum
Hep dua ediyorum bize muhtaç olmasın insaAllah.bakamayıpta günaha girmeyelim
Bizde de öyleydi hep babaannem ortaligi karistiracak bisey bulurduBizimki yani babannem annemle çok dalaşırlardı yıllar önce hatta hrp Çekişme vardı . Ama sonra annem babam ayrıldı . Derken yıllar geçti babam vefat etti . Şimdi babannem hep annemi Arıyor . Annemde affetti babannemi .
Sıcaklarda geliyor iyice sıkıcı olacak kapalı giyinmek zorunda olmak .eşinle sarılamıyosun bir seye kızınca o an söyleyemiyosun herkesin uyumasını beklemen lazım kv hint dizisi dururken sen nasıl program izlersim :):) ay neyse yine sükredelim canım aynı evde dğiliz:) bende tam tersiyimdaha kapali giyinmek zorunda kalmaktan sikayetciyim :) duzgunce istedigin bir programi bile izleyemiyosun uzanip
:) ay evet ya sabahtan aksama kadar haberlere bakiyordukSıcaklarda geliyor iyice sıkıcı olacak kapalı giyinmek zorunda olmak .eşinle sarılamıyosun bir seye kızınca o an söyleyemiyosun herkesin uyumasını beklemen lazım kv hint dizisi dururken sen nasıl program izlersim :):) ay neyse yine sükredelim canım aynı evde dğiliz
Kesinlikle öyle ...Bizde de öyleydi hep babaannem ortaligi karistiracak bisey bulurdu
Komsular oturmaya gelse kavga ederdi
Bizim okul arkadaslarimiz asla gelemezdi
Ne cocuklugumuzu ne gencligimizi yasayabildik biz o evde
Affetmek en guzeli belki de surekli dusunup nefret beslemek insanin kendine zarar veriyor
Biz anneme yapilanlari hep anladik hep annemin yaninda olduk
Sizinde cocuklariniz anlar tabi ortamda ne yaşandigini
Ben çocukken her evde böyle kavga var zannederdim..cocukluk işte
Babam eve gelmesin isterdim çünkü kavga edecekler yine bilirdim
Simdi benim çocugum hep babasinin ne zaman gelecegini soruyor geç gelmesin hemen gelsin diyor büyük uçurum benim çocuklugumla arasinda ki fark...
Benim Annem yaşamış. Canım anam birtanecik anam neler çekmiş. Ben senin yaşlaninca yanında olcam Allah bana uzun ömür verirse. KV desi kapı dinler, 1 tabak yemegi önünden alırmiş, diğer gelininide kapı önüne koymuşta sogukta , benim anam almış içeriye. Yemek beğenmeyen kayinlari varmış neler neler.. Nefret ediyorum kaynanalardan.
Tam olarak derdiniz ne keşke yazsanız cevaplasak kesik kesik yazınca anlaşılmıyor dolayısıyla yorumlarda eksik kalıyor durunu tam anlamadığımız için 13 yıldır neden ayb8 evdesiniz evde ki sorunlar neler eşiniz ne yapıyor bu durum karsısında bunları anlatırsanız daha net cevaplar gelirEwet oluyor öyle şeyler. Õlümlu dunyada İnsanlar deftere ne yazdırırsa onu götürecek iyiyiki/kötülük on üç yıl geçti herşey hayal olup kalıyor.ama defterde yazılı
Kotulerin yatacak yeri olmasin Allah soracakAnamdan emdigim süt ağzıma geldi ama bebeler için sabir
Bnmde kaynanam yanimda 3 oglu var bakmiyor malesef bizde kaliyor.Biz hic yaranamiyoruz ona ne ypsak bos, varsa yoksa koydeki gelinleri, ogullari onlari cok seviyor ona bakmadiklari haldebnde buna sinir oluyorum.tuvaleti kirletir afedersiniz heryer pislik muslugu bile acamiyorum her yerde saclari hep arkamdan konusmasi ben yine esim icin sabrediyorum ne yapicam ya hic rahat degilim kndi evimde misafir gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?