Kayınvalideyle kendisi veya annesi yaşayanlar dertleşelim mi?Neler yasiyorsunuz?

Benimki oyle degil ya kendi yapip getirir hatta ama ne kadar iyi olsa da ayni evde olmuyor insan rahat edemiyor

Asla unutulmuyor

Simdi yüzümuze nasil bakiyor onuda anlamiyorum
Hep dua ediyorum bize muhtaç olmasın insaAllah.bakamayıpta günaha girmeyelim
Bizimki yani babannem annemle çok dalaşırlardı yıllar önce hatta hrp Çekişme vardı . Ama sonra annem babam ayrıldı . Derken yıllar geçti babam vefat etti . Şimdi babannem hep annemi Arıyor . Annemde affetti babannemi .

Bizde de öyleydi hep babaannem ortaligi karistiracak bisey bulurdu
Komsular oturmaya gelse kavga ederdi
Bizim okul arkadaslarimiz asla gelemezdi
Ne cocuklugumuzu ne gencligimizi yasayabildik biz o evde

Affetmek en guzeli belki de surekli dusunup nefret beslemek insanin kendine zarar veriyor

:) bende tam tersiyim daha kapali giyinmek zorunda kalmaktan sikayetciyim :) duzgunce istedigin bir programi bile izleyemiyosun uzanip
Sıcaklarda geliyor iyice sıkıcı olacak kapalı giyinmek zorunda olmak .eşinle sarılamıyosun bir seye kızınca o an söyleyemiyosun herkesin uyumasını beklemen lazım kv hint dizisi dururken sen nasıl program izlersim :):) ay neyse yine sükredelim canım aynı evde dğiliz

Benim Annem yaşamış. Canım anam birtanecik anam neler çekmiş. Ben senin yaşlaninca yanında olcam Allah bana uzun ömür verirse. KV desi kapı dinler, 1 tabak yemegi önünden alırmiş, diğer gelininide kapı önüne koymuşta sogukta , benim anam almış içeriye. Yemek beğenmeyen kayinlari varmış neler neler.. Nefret ediyorum kaynanalardan.

:) ay evet ya sabahtan aksama kadar haberlere bakiyorduk

Kesinlikle öyle ...

Aslına bakarsan ne büyük bir gereksizlik Kv ile yasamak çocuğunu onların yanında büyütmek tüm yasamın kısıtlanıyor . En Güzeli bir oda bile olsa ayrı evin olması

Ewet oluyor öyle şeyler. Õlümlu dunyada İnsanlar deftere ne yazdırırsa onu götürecek iyiyiki/kötülük on üç yıl geçti herşey hayal olup kalıyor.ama defterde yazılı

Ewet oluyor öyle şeyler. Õlümlu dunyada İnsanlar deftere ne yazdırırsa onu götürecek iyiyiki/kötülük on üç yıl geçti herşey hayal olup kalıyor.ama defterde yazılı
Tam olarak derdiniz ne keşke yazsanız cevaplasak kesik kesik yazınca anlaşılmıyor dolayısıyla yorumlarda eksik kalıyor durunu tam anlamadığımız için 13 yıldır neden ayb8 evdesiniz evde ki sorunlar neler eşiniz ne yapıyor bu durum karsısında bunları anlatırsanız daha net cevaplar gelir

Anneannem yaşadı, kv aynı zamanda halasıydı. O kadar kötü bir hayatı olmuş ki ama annemle teyzeme bakıyorum bir an önce iş, evlilik o evden çıkmaya bakmışlar. Annemi yanıma alayım gibi hiç düşünmemişler. Ayrıca ikisinin aradı çok iyi değil, hafif bir bencillik var çünkü iki ayrı terbiye. Bir de annelerine üzülüyorlar ama hep kendi hayatlarına odaklandılar. Bu tarz evde büyüyen çocuklar bencil oluyor ne yazık ki.

Bnmde kaynanam yanimda 3 oglu var bakmiyor malesef bizde kaliyor.Biz hic yaranamiyoruz ona ne ypsak bos, varsa yoksa koydeki gelinleri, ogullari onlari cok seviyor ona bakmadiklari haldebnde buna sinir oluyorum.tuvaleti kirletir afedersiniz heryer pislik muslugu bile acamiyorumher yerde saclari hep arkamdan konusmasi ben yine esim icin sabrediyorum ne yapicam ya hic rahat degilim kndi evimde misafir gibiyim

Seni anlıyorum aynı halleri yaşıyorum hem benimle yaşıyor hem diğer gelin iyi ALLAH ALLAH temizlik önemli değil insan gözünü yumar yapar yaşlılık ve inisanlık hali ama kiyaslamaya sinir oluyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…