Tam olarak derdiniz ne keşke yazsanız cevaplasak kesik kesik yazınca anlaşılmıyor dolayısıyla yorumlarda eksik kalıyor durunu tam anlamadığımız için 13 yıldır neden ayb8 evdesiniz evde ki sorunlar neler eşiniz ne yapıyor bu durum karsısında bunları anlatırsanız daha net cevaplar gelir
Daha dün bu konuyla ilgili konu actim kardeşim bak senin yasadigin durum nedir bilemem ama seni buraya yazdiracak kadar bezdirmis anlayabiliyorum ama benim yaşadığımı kimse yaşamıyordur eminimmm.Oglu bildigin annesinin finosu diger gelinler evlerinde gezmlerinde kafalari kulakları rahat buyuk olan eltim nerdeyse 3 cocukla her gunn bizde yemkte kendisi yoksa çocuklar bzde kaynana desem yuzune melek ici resmen seytannnn cokkkk degisik bir ruh hastasi valla daha yazsam aylar surer de kisa kesiyim ..Oyle iste ..13 senedir geniş aile yaşıyorum.yeni nesil pek yoktur belki ben annelerinizin çektiklerini dinlemek istiyorum varsa? Hep aynımidır sorunlar merak ediyorum çevrenizde yasayanlar varsa neler gozlemliyorsunuz yazisalim lutfen
Annem rahmetli babaanneme az bakmadi , Allah razi olsun. Babannem 100 yasina yakindi elden ayaktan düşmüstü cok zordu.. O yillar ailecek bir yere gidemezdik illa birimiz evde kalirdik bu seferde digerleri nin ici rahat etmezdi ailecek eve tikilip kalmistik. Ustelik yaslimiz var diye cok fazla misafirimiz olurdu. Yemeklere cok soylenirdi babaannem ama icimizde en cok yiyende oydu hani..
Annem babam keyifleri yerinde olur şakalaşirlar sa hoşlanmazdi pek tüy dikerdi illa ortasina.. Cok zor bir kadindi rahmetli..
Buyuklerle yasamak zor imtihan yasamayan anlayamaz
Annem 40 yıllık evli nerdeyse ve hala babaanemle yaşıyor
Babam tek oğlu ve halamlarda kalmak istemez babaannem.yillarca çok çekti annem hep eziyet ettiler çok kavgalar şiddet hepsini yaşadı
Annemin kendi ailesi de sahip çıkmadı tabi
Cahillik mi nedir nedendir bilmiyorum ama iyi sabretti yani
Şimdi rahat çok şükür ama ömür bitti gençlik gitti
Şimdi çok atarlı herkese haklı haksız hep bi gergin annem kolay degil tabi zamaninda yasadiklari
Tabi bide bizim yaşadıklarımız var bekarken o evde o kavganin arasinda olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?