- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
aynisi bende yaşiyorumBende kv ile yasiyorum ve ayrilma sansinimiz yok esimin baska erkek kardesi yok.evimizde genis diye esim asla ayri eve cikmaz.Dogru iyi insanlar haklarini yiyemem ama bazi seylerde cok zorlaniyorum.Rahat istedigim gibi yasayamiyorum.istedigimde yatip istedigimide kalkamiyorum.istedigim gibi giyinemiyorum.istedigimiz zaman disari cikamiyoriz ve bas basa kalamiyoruzbu konularda cok zorlaniyorum.ama bi kere konusduk esim Hep birlikde yasayacagimizi soyeldi.Malesef kabullenmek zorundayim
Mesela benim kaynanam da gelini hizmetçi köle gibi görürCanım tek dert yok çözümü olsun.insan kendi ailesiyle an gelir kavga eder haklı haksız konu kapanır kırgınlık olmaz cok.ama yabancı bir aileyle yaşamak zor ve bazı bölge insanı kadını köle gibi algılıyor.sabretmek çok zor oldu ve oluyor ama hep dua ediyorum yavrularından ayrılmamak için. ALLAH herkesin yardımcısı olsun . Amin
aynisi bende yaşiyorum
görümcem sık sık gelirdi rahatsiz olmaya başladim patladim sesimi duymuşlar yukardan.
kısık sesle kavga edemedim eşimle.
görümcem gücenmiş inlemiş ne demiş biliyon mu o yenge inşallah yarin bi gün bu evden gidecek!!!
13 senedir geniş aile yaşıyorum.yeni nesil pek yoktur belki ben annelerinizin çektiklerini dinlemek istiyorum varsa? Hep aynımidır sorunlar merak ediyorum çevrenizde yasayanlar varsa neler gozlemliyorsunuz yazisalim lutfen
herşeyi diyolar ben işitme engelli olduğum için rahat rahat arkamdan konuşuyolar yüzüme demediler hiç.Derler bacım kaç yıllık evli olsan da derler
CanımBöyle insanlara sinir oluyorum yanlış anlamayın ama. Tamam yaşlıya bakmak boyun borcu da o yaşlı da bi zahmet alsın çantasını gitsin 2 3 ay başka bir yerde dursun evde ki de insan neticede kimsenin ona köle muamelesi yapmaya hakkı yok. Benim kayınvalide misal, evin hizmetçisi gibi, yemek yapar temizlik yapar odasına girsin 5 dkk hemen kvdesi kapısına gider izinsiz açar ve ne yapıyor diye bakar. Veya eve misafir gelecekse kayınvalidemi değil büyük babanneyi ararlar sanki ev onunmuş gibi, bu durum da evde de insanların gözünde de bence hiç bir vasfı yok. Ben en çok kayınvalideme yani gelin olana kızıyorum bu konu da, onun gibi bakabilecek 4 gelin 2 kız daha var azıcık sesini çıkartsın mesela diğer gelinler nasıl kocalarını bakmamaya ikna ettiyse o da etsin..
Yani demem o ki konu sahibi, kendinizi toparlayın oturun bir düşünün sizin o evde ki yeriniz nedir, hükmünüz ne kadardır ? Çocuklar için sabrettim diyorsunuz da benim eşimin gözünde annesi çokta büyük bir kahraman değil çünkü babannesine bakma mecburiyeti varmış gibi lanse edilerek büyütülmüşler, yani annesi babannesinin sözünden çıkamayan 50 yaşında sinmiş bi kadın. Böyle olmak ister misiniz ? Az otorite sağlayın ve kayınvalideniz biraz da sizi rahat bırakması gerektiğini anlasın, orası sizin eviniz onunda oğlunun evi tıpkı kızlarının da evi olduğu gibi onlara da gitse sokakta kalmaz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?