Tek umudum o vardı belki çocuk olunca daha iyi olur diye ama 2 yıllık evliyim çocuktan dediğin gibi olur diye korluyordum haklıymışım napıcagımı bilmiyorumYok ben de bebek olunca ayrı aile olduğumuzun farkına varır evde vakit geçiririz sandım. Daha kötü oldu. Ben çaya kalmamaya başladım eşim kalıyordu. Annesi de nereye gidiyorsun daha yeni oturacaz sanki çocuk uyuyacak mı hemen diyordu. Ben zaten bu durumdan dolayı patladım babamın evine geldim. Ben indiğim halde adam hala oturuyor güya benim evime gitme suçumu da telafi ediyor. Çocuk olunca daha da yıpranıyor insan. daha çok görüşüyorduk çocuğu sevmek istiyorlar diye
Peki sizin bu gitmeniz ne zamana kadar devam edecek bir sonu yok muTek umudum o vardı belki çocuk olunca daha iyi olur diye ama 2 yıllık evliyim çocuktan dediğin gibi olur diye korluyordum haklıymışım napıcagımı bilmiyorum
Çıktım ama boşandık.güya taşınacaktık bir sene oturup. Hep erteliyordu. Daha otursam iki yıl sonra taşınacaktık
Doğum yaptım sezeryandı birde. İki hafta akşamları yukarıda annesinin yaptığı yemekleri yedim. Zaten doğumdan sonra yukarıda onların yanında yatmadığım için hiç uğramazdı yanıma.iki hafta sonra annesi yemekleri sen yapcan kızım çocuğa ben bakcam dedi. Birde çok iyiymiş gibi güya istediğini yap biz elinden kuru ekmek olsa yeriz dedi..çok kavga ettik evde yiyelim diye..Adam çıldırdı ben de annemin evine gidicem o zaman dedim..annesi gile yemek çıkarmam şartıyla kabul etti. İki gün sonra yine burnumdan getirince çıkmaya başladım..benim eşimde bana sabret taşıncaz derdi sürekli..ama sırf beni susturmak için
Aynı soruyu soruyorum bana bazen biraz kendimizi toplayalım diyo sonra çocuk olsun diyo aslında eşim de istemiyo gitmeyi ama neden hala söyleyemiyo bilmiyorum biz aynı mahalledeyiz allahtan altlı üstlü falan değilizPeki sizin bu gitmeniz ne zamana kadar devam edecek bir sonu yok mu
İşte bundan korkuyorum çocuğa ben bakayım sen iş yap böyle olursa benimde boşanmaya gider bu iş kocamada söyledim ama olmaz öyle çok gelmezler 40 çıktıktan sonra giderler bizde evimizde dururuz diyo ama hiç ümidim yokFuhgdfggerfrrf
Ayy ya biz allahın emanetleriz eşlerimşze onlara neden böyle oluyo biz ne yapıyoruz ki onlara lohusanın 40gün kabri açık olur derler allah korusun ya bişey olsaydı sana biz gelinlerimizi el üstünde tutarız ama aynı şeyi görmüyoruzBende ilk çocuğum doğdu hem fissur hem normal doğum acıları uzanmak yok oturarak onların kaynimin yanında uçsuz göğüs lerle surekli ağlayan çocuğuna bakmak isterken bir Doğumdan 6gun sonra görümce sen böle besugin başında oturmucaksin annem Sallicaka bı meme vermiceksin evin işini yapicam ben yapicam dedi 3kg ıspanak almış ayikladim yıkama işine girmedim annem kendini soğuklatma diye tembih ediyor.kaynana kalksın ıspanak yıkadım diye kavga ediyor dert bitmez ALLAH a havale hepsi
İşte bundan korkuyorum çocuğa ben bakayım sen iş yap böyle olursa benimde boşanmaya gider bu iş kocamada söyledim ama olmaz öyle çok gelmezler 40 çıktıktan sonra giderler bizde evimizde dururuz diyo ama hiç ümidim yok
Çok doğru. Aynı mahallede olup altlı üstlü oturmamak bana efsane gibi geliyor mesela. O bile büyük bir rahatlıkAynı evde olmayınca okadar sorun olmaz kendini germe şimdiden yardıma ihtiyacında olur.ALLAH iyiyle karşılaştırsın herkesi
Çocuk olursa burdan gitmeyelim annem yardım eder modun a girebilir . Sorunlu insanlar, çocuktan sonra zıvanadan çıkıyor. Çocuk, erkeği düzeltmiyor yaniAynı soruyu soruyorum bana bazen biraz kendimizi toplayalım diyo sonra çocuk olsun diyo aslında eşim de istemiyo gitmeyi ama neden hala söyleyemiyo bilmiyorum biz aynı mahalledeyiz allahtan altlı üstlü falan değiliz
Ben kendi başıma danışmana gittim. Bana eşiyle düzgün bir bağ kuramayan kadınların oğluyla kurduğunu bilinçdışında evli olduğunu ve sürekli bilinçdışı sinyaller gönderdiğini söylemişti..bu kadınlar en büyük tramvayı oğlunun çocuğu olduktan sonra yaşarmış..kimi kayınvalide de çocuk olduktan sonra zıvanadan çıkıyor. Benimki gibi. İyice kaprisleri artmıştı. Oğlu da suçluluk psikolojisine girmişti. Onu bastırmak için daha çok çabalamaya başladı..kv telefon açardı çocuğu bir gelir oğlum seveyim diye Eşim de çocuk uyuyor diyemezdi.dış kapımın dışarda da kolu vardı kv eve dalardı çocuğun adını bağırarak çocuğu alır severdi uyuyor olsada. Aylar sonra benim kafa yerine geldi uyuyor dedim bir geldiğinde kızdı küstü gitti. Acelesi mi var sanki uyanırsa geri uyur dedi. Çocuktan sonra benim de iyice sinirlerim yıprandığı için hiç çekemedim. Hakikaten çocuk kurtarıcı olmayabilir..güya benim eşim de çocuktan sonra aşağıda yeriz diyordu ama annesi gile diyemiyorduÇocuk olursa burdan gitmeyelim annem yardım eder modun a girebilir . Sorunlu insanlar, çocuktan sonra zıvanadan çıkıyor. Çocuk, erkeği düzeltmiyor yani
Sen ne diyorsun arkadaşım ayrı katta oturmayı bile arayan biri var burda.ah nenem ahhhbiz aynı dairedeyiz birbirimizin o.s.r.k duyuyoruz yaniÇok doğru. Aynı mahallede olup altlı üstlü oturmamak bana efsane gibi geliyor mesela. O bile büyük bir rahatlık
Siz aynı ev içinde mi yaşıyorsunuz ben beraber deyince kendim gibi altlı üstlü düşündüm. Peki sonu var mı kaç çocuk varSen ne diyorsun arkadaşım ayrı katta oturmayı bile arayan biri var burda.ah nenem ahhhbiz aynı dairedeyiz birbirimizin o.s.r.k duyuyoruz yani
Su an öyle söylemiyor da çocuk olduktan sonra ne olacak bilemiyorumÇocuk olursa burdan gitmeyelim annem yardım eder modun a girebilir . Sorunlu insanlar, çocuktan sonra zıvanadan çıkıyor. Çocuk, erkeği düzeltmiyor yani
Benim eşim de çok pısırık hiç bişey diyemez ailesine bana efelenir şöyle derim böyle derim ama kuru gürültü icraate gelince hiçbişey yokBen kendi başıma danışmana gittim. Bana eşiyle düzgün bir bağ kuramayan kadınların oğluyla kurduğunu bilinçdışında evli olduğunu ve sürekli bilinçdışı sinyaller gönderdiğini söylemişti..bu kadınlar en büyük tramvayı oğlunun çocuğu olduktan sonra yaşarmış..kimi kayınvalide de çocuk olduktan sonra zıvanadan çıkıyor. Benimki gibi. İyice kaprisleri artmıştı. Oğlu da suçluluk psikolojisine girmişti. Onu bastırmak için daha çok çabalamaya başladı..kv telefon açardı çocuğu bir gelir oğlum seveyim diye Eşim de çocuk uyuyor diyemezdi.dış kapımın dışarda da kolu vardı kv eve dalardı çocuğun adını bağırarak çocuğu alır severdi uyuyor olsada. Aylar sonra benim kafa yerine geldi uyuyor dedim bir geldiğinde kızdı küstü gitti. Acelesi mi var sanki uyanırsa geri uyur dedi. Çocuktan sonra benim de iyice sinirlerim yıprandığı için hiç çekemedim. Hakikaten çocuk kurtarıcı olmayabilir..güya benim eşim de çocuktan sonra aşağıda yeriz diyordu ama annesi gile diyemiyordu
Kıyamam ya ben hangi akla saptım da böyle hergün gitmeyi kabul ettim bilemiyorum sen nasıl kabul ettinSen ne diyorsun arkadaşım ayrı katta oturmayı bile arayan biri var burda.ah nenem ahhhbiz aynı dairedeyiz birbirimizin o.s.r.k duyuyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?