Kayinvalideyle yasamak ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zehrazhrzh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
11
-2
1
34
Esimin babasi yakinlarda vefat etti. Kayinvalidem genc yasta evlenmis ve esinin ailesinin evine gitmis siginti gibi tabiri caizse. (Evde kaynana, kayin, gorumce ne ararsan var.)
Kayinvalidem yasli degil, calisiyor. Esim iki kardes.
Esim annem bizimle yasar diye tutturdu.Ben de olur isterse bizimle yasar demis bulundum zamaninda
Evliligimiz zor donemlerden geciyor zaten bir suredir. Esimin bendeki hatri azaldi acikcasi onu uzmemek icin demistim ama su an istemiyorum. Daha cok sorun yasayacagiz oyle bir durumda.
Ben yillarca yalniz yasadim evlilige cocuklu hayata daha alisamamisken bi de kaynanayla yasama fikri beni cok geriyor. Napcam bilmiyorum. 🤦🏻‍♀️

Esimin babasi yakinlarda vefat etti. Kayinvalidem genc yasta evlenmis ve esinin ailesinin evine gitmis siginti gibi tabiri caizse. (Evde kaynana, kayin, gorumce ne ararsan var.)
Esim annem bizimle yasar diye tutturdu.Ben de olur isterse bizimle yasar demis bulundum zamaninda
Evliligimiz zor donemlerden geciyor zaten bir suredir. Esimin bendeki hatri azaldi acikcasi onu uzmemek icin demistim ama su an istemiyorum. Daha cok sorun yasayacagiz oyle bir durumda.
Ben yillarca yalniz yasadim evlilige cocuklu hayata daha alisamamisken bi de kaynanayla yasama fikri beni cok geriyor. Napcam bilmiyorum. 🤦🏻‍♀️
Kendi evi yok mu kayınvalidenin , neden düzenini bozup sizle yaşasın ki ?
Belki o da istemiyordur.

Kendi evi yok mu kayınvalidenin , neden düzenini bozup sizle yaşasın ki ?
Belki o da istemiyordur.
Evi yok iste sorun orda. Evde kaynanasi gorumceleri kayniii birlikte yasiyorlar. Yillardir birlikte yasamislar. Kayinpeder ev acmamis zamaninda...

Evi yok iste sorun orda. Evde kaynanasi gorumceleri kayniii birlikte yasiyorlar. Yillardir birlikte yasamislar. Kayinpeder ev acmamis zamaninda...
Sizde aynı hayatı şimdi mi yasayacaksiniz yani ? Kadin çalışıyormuş ev tutsun

Kabul etmeyin

eşiniz iki kardeş ise diğer kardeş nerede? belki kocası öldüğü için kadın hür olmak ve kimseyle birlikte yaşamak istemiyor olabilir. keşke baştan tamam demeseydiniz şimdi kadın yanınıza gelirse git demek daha zor olacak çünkü kadının gidebileceği kendine ait bir evi de yok.

Ya sizin konularınız neden geçmiyor bana bi türlü? Bu nicki nereden hatırlıyorum dedim baktım da, "Emrivaki ikinci çocuk" konusundan aklımda kalmışsınız. Ben bildireyim de, gerisi yönetimin takdiri yine. İlginç ilginç hallerde kalıyorsunuz paso, bilemedim.

Hastalığı yaşlılığı olmayan insanların üst üste yaşama isteğini anlayamıyorum. Eli ayağı tutan bir insan tamam gelsin misafir olsun ama yerleşmek nedir ya. Belki yeniden bile evlenebilir yani.

Ya sizin konularınız neden geçmiyor bana bi türlü? Bu nicki nereden hatırlıyorum dedim baktım da, "Emrivaki ikinci çocuk" konusundan aklımda kalmışsınız. Ben bildireyim de, gerisi yönetimin takdiri yine. İlginç ilginç hallerde kalıyorsunuz paso, bilemedim.
Hafızana sağlık, ben de hatırladım konu sahibini.
Konu sahibi, klavyen çok güzel çalışıyor ancak kendi hayatında 3. Şahıs şahıs gibi takılıyosun. Emrivaki çocuk konusu da ayrı saçmaydı bu da. Aç ağzını söyle istemediğini söyleyemezsen de napalım

Anlayamadim gecmiyor derken ? Bosancaz herhalde sonunda.

Hafızana sağlık, ben de hatırladım konu sahibini.
Konu sahibi, klavyen çok güzel çalışıyor ancak kendi hayatında 3. Şahıs şahıs gibi takılıyosun. Emrivaki çocuk konusu da ayrı saçmaydı bu da. Aç ağzını söyle istemediğini söyleyemezsen de napalım
Dilim de calisiyor da karsimdaki anlamayinca. Sonu bosanma gibi gorunuyor onun disinda bir cozum varsa belki biri akil verir diye burda yaziyorum. Size de dert begendiremiyoruz 😅

Keske kaynananiz kendi basina ev acsa sizde yardim etseniz bence kadinda istemez.. senelerdir üst üste yazik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X