beraber mi yasiyorsunuz6 yıllık evliyim. Kayinvalidemin evimi karıştırmasına ve bana laf sokusturmasina sinir oluyorum. Ben bebegimle ilgilenirken o firsat bu fırsat deyip dolapları cekmeceleri karışıyor. Kaç yıldır bikmadi. Fırsat bulunca bana laf sokuyor ve ben terbiyesizlik etmemek için hicbirsey demiyor ve yapmıyorum.
Yuzlesip içimde ne varsa demeli miyim yoksa 3 maymunu mu oynamaliyim? Siz ne yapardınız?
Bi de misafir varken yerinde söylerse yeme de yanında yatsizde laf sokun..
gülerek ay anne 6 yıldır bulamadın aradığını şu çekmecelerde söyle ne arıyorsun ben vereyim bari deyip bir kahkaha patlatın.
Bunu yapabilecek eş lazım önce bence çünkü olsa zaten o kadın oğlunun evini karıştırmazVallaha bilemedim. Benim esimin annesi benden izin istemeden evin icinde birsey yapmaz. Kac kez kendin evin bil dedigim halde. Laf sokmasi hos degil tabi,ama ben heralde esimin hatiri icin kendim birsey söylemezdim. Bizim esimle basit bir anlasmamiz var aslinda: Onun ailesi benim istemedigim birsey yapsa o konusur. Ayni sekilde onu rahatsiz eden birsey olursa benim tarafimla ben konusurum. Cünkü herkesin nazi kendi ailesine daha iyi gecer ve böyle kirginlik olmuyor gelin veya damat ile. Esinizi devreye sokun mümkünse o sakin bir sekilde annesini uyarabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?