çekmecelere yine ne arıyon moruk diye gülen suratlı notlar bırakın. açtığında şoke olsun bi şi de diyemez.şaka bi yana 6 yıl olmuş evleneli bence yüzleşmeyin. siz dökülürseniz o da dökülür kırıcı olabilir iyice soğursunuz.
Bende bir kaynana var 80 yasinda hala böyle..kaynanaların geneli böyle olur meraklidirlar gelinin ne aldigina ne verdigine.kizlarina yapmazlar bunu..6 yıllık evliyim. Kayinvalidemin evimi karıştırmasına ve bana laf sokusturmasina sinir oluyorum. Ben bebegimle ilgilenirken o firsat bu fırsat deyip dolapları cekmeceleri karışıyor. Kaç yıldır bikmadi. Fırsat bulunca bana laf sokuyor ve ben terbiyesizlik etmemek için hicbirsey demiyor ve yapmıyorum.
Yuzlesip içimde ne varsa demeli miyim yoksa 3 maymunu mu oynamaliyim? Siz ne yapardınız?
malesef eslerimize annesi ile ilgili birseyler dedik mi ..normalde annesine nasilsin napiyosun diye arayip sormayan adam bilembir anda ah anam vah anam oluyor .. sen de bu adam ana kuzusuymus diyorsun.Eşim tek çocuk kayinvalideme diyemedigim her şeyi eşime dedim. Bu yüzden çok kavga ettik hala da ediyoruz. O da ne varki bunda merak etmis bakmis. Benim annem melek gibi kadin diyor. Birlik oluyorlar kendimi yalnız hissediyorum. Ben şeytanın annesi melek
o anda da desenBen de konuştum saf saf kabul etmedi biliyor musun?
Aaa öyle mi demişim onu da mı ben demişim diye triplere girdi. Hatta devamında ne konuşacağımı yaz ver bana dedi. Hadsiz.
O anda hemen diyeceksin üzerinden zaman geçince faydası yok.
Bende hep kitlerdim bana neden kitliyosun dediğinde orası benim mahremim kimin ne işi var benim odamda derdimOdanı kilitle
İşte kv şaşırıp kalır o an kağıdı saklamak aklına gelmez diye düşünüyorum konu sahibi de kvsi gördükten sonra hemen alıp atsın dedim ki benim dediğimi yapacak diye birşey yok benimki karıştıramıyo çok sorun yaşadık yaşıyoruz bi bunu hallettimbulduğu notu oğluna gosterebilecegi ihtimalinden bihabersiniz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?