- 1 Ocak 2018
- 432
- 712
- 23
6 yıldır nasıl sabrettiniz ve neden?
"Birşey mi arıyorsun " bu kadar basit bir cümle ile önünü kesebilirdiniz.
Saygısızca olduğunu da düşünmüyorum bu cümlenin.
Benim evimi karıştırana bunun sebebini sormam anormal olmasa gerek.
Ben çok yüzleştim ama faydası olmadı
hatta en son geldğinde görümcemle oturup saatlerce eski konuları konustuk hiç üzerine alınmadı
bu tgarz insanlarla açık açık konusmak fayda etmez bence
yine haksız sen olursun
hiç açma konuyu
O iş öyle olmuyor ya :)
- Birşey mi arıyorsun ?
- Üşüdüm yelek baktım
- Bir dahakine bana söyle ben vereyim anne
- Aaa yok yok sen yorulma
- Hani burası benim yatak odam, özelim ya o bakımdan söyledim.
- Ay benden mi çekiniyorsun annenim ben senin.....
Şeklindeki diyalogtan sonra insana böyle bir saç yolma isteği geliyor, böyle bir cinnet geliyor... Yani karşındaki insansa senin bir tavrından bile utanır, bir daha yapmaz ama yüzsüzse neden yapmaması gerektiğini bir saat anlatsan yine de utanmaz.
Doğru aslında.O iş öyle olmuyor ya :)
- Birşey mi arıyorsun ?
- Üşüdüm yelek baktım
- Bir dahakine bana söyle ben vereyim anne
- Aaa yok yok sen yorulma
- Hani burası benim yatak odam, özelim ya o bakımdan söyledim.
- Ay benden mi çekiniyorsun annenim ben senin.....
Şeklindeki diyalogtan sonra insana böyle bir saç yolma isteği geliyor, böyle bir cinnet geliyor... Yani karşındaki insansa senin bir tavrından bile utanır, bir daha yapmaz ama yüzsüzse neden yapmaması gerektiğini bir saat anlatsan yine de utanmaz.
Sen dediğin halde bu olmuş ben desem yine fena gelin ben olurum. Nasıl göz boyadiysa kötü olan hep benim sanki ben karistiriyorum
Bütün çekmece ve dolaplara onun karıstırdıklarına yani not bırakın altı senedir aradığını bulamadıysan dahada bulamazsın yaz bırak gelip size bişeyde diyemez apışıp kaldığıyla kalır bidahada yapmaz heralde daha sonra yanınıza geldiğinde tüm notları alıp yok edin eşinize olurda şikayet ederse böyle birşeyide ilk kez duyuyorum kendi dolabıma ne diye not koyacakmışım diyin bide dolaplarda annenin işi ne gerçekten şimdi merak ettim deyib üste çıkkn
Laftan anlayacak insan olsa zaten karıştırmaz ee öylesinede böyle yapcaksınBunu tuttum :)
aynen :)Ben de sizinle hemfikirim. Anneme kızar, eleştiririm. Oturur konuşur, tartışırız. Öz eleştiri yaptıktan sonra kendimize çeki düzen veririz.
Ama kv ye "annecim niye böyle dedin ki, çok üzüldüm" desem tansiyonu çıkar, hastanelik olur. Altımdan girer, üstümden çıkar, yalan yere yemin eder, ben suçlu olurum. Bir de "kaktüse çok kırıldım" diye ağlar :)
aynen :)
anne gibi olur mu
benim kvde de sen benim içimi bilemezsin yavrum der , ya da ağlar hemen
öyle bir konusur ki seni haklıyken haksız duruma düşürür
hiç geregi yok o bakımdan
cidden o duruma getiriyorlar:)) sonunda da "ben ne kadar pislik bir insanmışım" diyorsun kendi kendine :) )
İşte bu çok iyiymişsizde laf sokun..
gülerek ay anne 6 yıldır bulamadın aradığını şu çekmecelerde söyle ne arıyorsun ben vereyim bari deyip bir kahkaha patlatın.
6 yıllık evliyim. Kayinvalidemin evimi karıştırmasına ve bana laf sokusturmasina sinir oluyorum. Ben bebegimle ilgilenirken o firsat bu fırsat deyip dolapları cekmeceleri karışıyor. Kaç yıldır bikmadi. Fırsat bulunca bana laf sokuyor ve ben terbiyesizlik etmemek için hicbirsey demiyor ve yapmıyorum.
Yuzlesip içimde ne varsa demeli miyim yoksa 3 maymunu mu oynamaliyim? Siz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?