Bütün çekmece ve dolaplara onun karıstırdıklarına yani not bırakın altı senedir aradığını bulamadıysan dahada bulamazsın yaz bırak gelip size bişeyde diyemez apışıp kaldığıyla kalır bidahada yapmaz heralde daha sonra yanınıza geldiğinde tüm notları alıp yok edin eşinize olurda şikayet ederse böyle birşeyide ilk kez duyuyorum kendi dolabıma ne diye not koyacakmışım diyin bide dolaplarda annenin işi ne gerçekten şimdi merak ettim deyib üste çıkkn
Katılıyorum6 yıldır sustuysan susmaya devam edebilirsin.
Sizi sonraki cümleniz burası benim evim ve ben hoşlanmıyorum olmalı sonra da kapıyı kilitleyin.O iş öyle olmuyor ya :)
- Birşey mi arıyorsun ?
- Üşüdüm yelek baktım
- Bir dahakine bana söyle ben vereyim anne
- Aaa yok yok sen yorulma
- Hani burası benim yatak odam, özelim ya o bakımdan söyledim.
- Ay benden mi çekiniyorsun annenim ben senin.....
Şeklindeki diyalogtan sonra insana böyle bir saç yolma isteği geliyor, böyle bir cinnet geliyor... Yani karşındaki insansa senin bir tavrından bile utanır, bir daha yapmaz ama yüzsüzse neden yapmaması gerektiğini bir saat anlatsan yine de utanmaz.
Öylesine böyle cevapAhahah çok kurnazca gerçekten
Ben de konuştum saf saf kabul etmedi biliyor musun?Ben çok yüzleştim ama faydası olmadı
hatta en son geldğinde görümcemle oturup saatlerce eski konuları konustuk hiç üzerine alınmadı
bu tgarz insanlarla açık açık konusmak fayda etmez bence
yine haksız sen olursun
hiç açma konuyu
Bunların biri değil hepsi aynı emin oldumEşim tek çocuk kayinvalideme diyemedigim her şeyi eşime dedim. Bu yüzden çok kavga ettik hala da ediyoruz. O da ne varki bunda merak etmis bakmis. Benim annem melek gibi kadin diyor. Birlik oluyorlar kendimi yalnız hissediyorum. Ben şeytanın annesi melek
bulduğu notu oğluna gosterebilecegi ihtimalinden bihabersiniz galibaBütün çekmece ve dolaplara onun karıstırdıklarına yani not bırakın altı senedir aradığını bulamadıysan dahada bulamazsın yaz bırak gelip size bişeyde diyemez apışıp kaldığıyla kalır bidahada yapmaz heralde daha sonra yanınıza geldiğinde tüm notları alıp yok edin eşinize olurda şikayet ederse böyle birşeyide ilk kez duyuyorum kendi dolabıma ne diye not koyacakmışım diyin bide dolaplarda annenin işi ne gerçekten şimdi merak ettim deyib üste çıkkn
bulduğu notu oğluna gosterebilecegi ihtimalinden bihabersiniz galiba
konuşulacak bir tip olmadığını söylemiş konu sahibi eşinin.Sanmıyorum göstereceğini. Ama gösterirse de kendi eliyle kendini gammazlamış olur.
Yazdığı notun sonuna gülücük koyar. Eşi sorarsa da şaka yaptım der konu sahibi.
konuşulacak bir tip olmadığını söylemiş konu sahibi eşinin.
Böyle adamlara gülücük koysan ne koymasan ne ....
6 yılda yola gelmeyen adam 1 kagit parcasiyla yola gelir mi bilemedim.Eşi ve kv düşünsün o kısmını. Hiçbişey yapmamaktan iyidir.
Ben şaka yaptım der geçer.
Bu insanlara rolcü ve sinsi davranmak söküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?