bende öyle diyorum ama ailesi sorunUzak olmak her iki taraf için ideal olan . .
bende öyle diyorum ama ailesi sorun
doğru söylüyorsun aslındaDaha şimdiden sorun diyorsun. .
İlerde k.valide sorun konuları açarsın . .
Nasıl başlarsa öyle gidiyor. .
hepsini göz önüne alıyorum ve haklısın gerçekten ailesiyle onun ortasında kaldımCanim ne kadar uzak o kadar iyi...
Surekli gozleri uzerinizde olacak yetmez mi ?
Misal gecen esimle alisveris yaptik...
Kv de kapida bekliyor ...
Siz borcdan kurtulamazsiniz... Yok efendim gereksiz seyler hep aliyorsunuz vs. Vs.
Esimde sana ne oluyo sen mi kazaniyon diye cikisiverdi artik...
Bu sadece bir ornegimiz :)
Eve cat kapi gelmeleride bitmez benden soylemesi ...
ben bu zamana kadar hep olumlu olmaya baktım ama ailesi her şeye bir şey çıkarıyorlar ben onların seçtiği eşyalarda neden oturayım ki.sen karar ver diyor bana ben nasıl karar vereyim şimdiAynı binada olmasın cnm zor olur ama ben kv aynı mahallede oturuyorum sokağın başında kv ortasında ben bu zamana kadar ölümsüz bişey yaşamadım tabi herşeye koşturdum orası ayrı da aynı binada olmak daha fenadır galiba bu arada 9 yıllık ilişkiyi de hemn kestirip atma oğlana yazık ne suçu var ikna etmeye çalış derim 10 dk mesafe olabilir yani
doğru söylüyorsun aslında
değil mi ne kadar iyi olsalarda olmuyorAynı apartmandayız. Çok iyi insanlar olsalar da anlaşamıyoruz. Geldiğimiz gittiğimiz yerlere, eve aldığımız kaşığa bile karışıyorlar. Gerisini sen düşün
bende öyle düşünüyorum ya neden her şeye karışırlar neden yakın isterler çünkü işleri ben yapayım çok sıkıldım gerçekten.doğru söylüyorsun aslında evlenmem o zaman diyip rest mi çeksemYa ben anlamiyorum bi tip insanlari niye dip dibe olmak zorunda miyiz ya bende bi sene oturdm ama yok rahast olmuyo yani uzaktan alin rest cek evlenmem de cnm
Al bizdende iki sokak oteki taraftayiz bna diyo evinize cips aliyosunuz yemek soyluyosunuz bende dedm ev benim istedigimi derm parasini sen mi veriyn diye sustuAynı apartmandayız. Çok iyi insanlar olsalar da anlaşamıyoruz. Geldiğimiz gittiğimiz yerlere, eve aldığımız kaşığa bile karışıyorlar. Gerisini sen düşün
Cnm nolur biliyon mu aksam bizde yiyelim gel temizlik yapalim bi tpyere gtsen laen iyisi uzak biz iki sokak oteye tasndk rahatizbende öyle düşünüyorum ya neden her şeye karışırlar neden yakın isterler çünkü işleri ben yapayım çok sıkıldım gerçekten.doğru söylüyorsun aslında evlenmem o zaman diyip rest mi çeksem
doğru söylüyorsun 1 kere demezler diğer günler derler gel yemek yiyelim bulaşık şu bu bana ait olur.özelden konuşlım mı biraz tecrübelisin akıl ver azıckAl bizdende iki sokak oteki taraftayiz bna diyo evinize cips aliyosunuz yemek soyluyosunuz bende dedm ev benim istedigimi derm parasini sen mi veriyn diye sustu
düşünüyorum düşünüyorumda ortada kalıyorumİyi düşün canım
düşünüyorum düşünüyorumda ortada kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?