kayınvaliye yakın oturmak :/

eskizx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
69
18
3
32
sevgilimle 9 senedir beraberiz evlilik düşünüyoruz fakat ailesi sorun bize yakın oturun hatta karşılıklı dairede oturn bana yardım eder demiş bende kusura bakmayın ben gerektiği yerde yardım ederim dedim sende oturmak istemediğimizi söyle dedim söyledim ama dinlemiyorlar dedi diretiyorlar resmen hazır ev var burda oturun diye ki eşyalarını fln almışlar bende bana ne kaldı neden ailenin isteklerine göre evimde yaşıyorum diye tepki gösterdim ailemede söyledim olumlu-olumsuz düşünceler var tabi ki ama sen bilirsin diyorlar fakat zorluklarını da anlatıyorlar tabi ki kararsız kaldım karar vermem lazım ama veremiyorum bitirmeyi de düşünüyorum sizce her şeye rağmen ailesine karşı gelmesi gerekmiyor mu?ve sizce bitirmeli miyim?

Aynı binada olmasın cnm zor olur ama ben kv aynı mahallede oturuyorum sokağın başında kv ortasında ben bu zamana kadar ölümsüz bişey yaşamadım tabi herşeye koşturdum orası ayrı da aynı binada olmak daha fenadır galiba bu arada 9 yıllık ilişkiyi de hemn kestirip atma oğlana yazık ne suçu var ikna etmeye çalış derim 10 dk mesafe olabilir yani

Canim ne kadar uzak o kadar iyi...
Surekli gozleri uzerinizde olacak yetmez mi ?
Misal gecen esimle alisveris yaptik...
Kv de kapida bekliyor ...
Siz borcdan kurtulamazsiniz... Yok efendim gereksiz seyler hep aliyorsunuz vs. Vs.
Esimde sana ne oluyo sen mi kazaniyon diye cikisiverdi artik...
Bu sadece bir ornegimiz :)
Eve cat kapi gelmeleride bitmez benden soylemesi ...

hepsini göz önüne alıyorum ve haklısın gerçekten ailesiyle onun ortasında kaldım

ben bu zamana kadar hep olumlu olmaya baktım ama ailesi her şeye bir şey çıkarıyorlar ben onların seçtiği eşyalarda neden oturayım ki.sen karar ver diyor bana ben nasıl karar vereyim şimdi

Ya ben anlamiyorum bi tip insanlari niye dip dibe olmak zorunda miyiz ya bende bi sene oturdm ama yok rahast olmuyo yani uzaktan alin rest cek evlenmem de cnm

Ya ben anlamiyorum bi tip insanlari niye dip dibe olmak zorunda miyiz ya bende bi sene oturdm ama yok rahast olmuyo yani uzaktan alin rest cek evlenmem de cnm
bende öyle düşünüyorum ya neden her şeye karışırlar neden yakın isterler çünkü işleri ben yapayım çok sıkıldım gerçekten.doğru söylüyorsun aslında evlenmem o zaman diyip rest mi çeksem

Aynı apartmandayız. Çok iyi insanlar olsalar da anlaşamıyoruz. Geldiğimiz gittiğimiz yerlere, eve aldığımız kaşığa bile karışıyorlar. Gerisini sen düşün
Al bizdende iki sokak oteki taraftayiz bna diyo evinize cips aliyosunuz yemek soyluyosunuz bende dedm ev benim istedigimi derm parasini sen mi veriyn diye sustu

Cnm nolur biliyon mu aksam bizde yiyelim gel temizlik yapalim bi tpyere gtsen laen iyisi uzak biz iki sokak oteye tasndk rahatiz

Al bizdende iki sokak oteki taraftayiz bna diyo evinize cips aliyosunuz yemek soyluyosunuz bende dedm ev benim istedigimi derm parasini sen mi veriyn diye sustu
doğru söylüyorsun 1 kere demezler diğer günler derler gel yemek yiyelim bulaşık şu bu bana ait olur.özelden konuşlım mı biraz tecrübelisin akıl ver azıck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…