Kayınvelidem hamile olmama rağmen rahat vermiyor

Ne güzel yazmışsınız katılıyorum

CANIM BENCE Elindeyse eğer kaynanandan olabildiğince uzağa taşın.çünkü asıl çocuk doğunca sen lafları gör,şimdikiler hiç kalacak.bebeğin yemesine,emzirmene,anneliğine,çocuğun zayıflığına şişmalığına herşeye laf söyleyecek.sende hassas birisin anlaşılan bir de üstüne lohusalık psikolojisiyle hiç dayanamazsın onu söyleyim.onun için eşini nazla niyazla ikna et yap bir şey.

bir de "diyormuş,konuşuyormuş" diyorsun.yani bu lafları sana taşıyan biri var?kim o ?eşin mi ,görücen mi,komşu mu?her kimse o da iyi niyetli değilmiş.sana niye diyor ki bunları belki de abartarak,çarpıtarak anlatıyor belli olmaz.sana bunları söyleyen kişi de düşünmeli "bu kız hamile üzülmesin" diye.

ayyy ne kotu bı durum yaa.ben hamıleyken bu tur sorunlar yaşayacagımıbıldııgm için ayrı eve cıkmadan coocuk yapmam dedim eşime. rabbıme dua edıyorummm zamansız vermesın coocuk dıye.

kaynanamdan uzağa gitmeyi çok istiyorum ama oturduğumuz ev onların kiraya verip gitsek bize vermezler.bebekte olucak cesaret edemiyoruz.bebişimiz olsun hayırlısıyla ev almayı düşünüyoruz.
bu lafları eşime söylüyor o da gelip bana.söylüyorum ona bi şey deseler de bana söyleme diye ama yok.ama artık eskisi kadar kafama takmıyorum alıştım galiba hem böyle konuşmadan daha rahatım.çocuğu da istemiyor hanımefendi. doğsun peşimde dolanacak adım gibi eminim,o zaman söz sırası bana gelecek. eşime "ya karını seçersin ya bizi,boşanacaksınız" dedi.eşim de boşanmak istemediğini söyledi.zaten boşanmamız için ortada sebep yok biz evimizde huzurluyuz Allaha şükür.eşim ailesine ses çıkartamıyor ama en azından bana karşı hiç bir kötü sözü ve ya hareketi yok.bebişimizi sağlıklı kucağımıza alalım başka bi şey istemiyoruz.

Allahım o kadar büyük ki onlar benimle uğraştıkça başlarına bi şey geliyor.bana laf söylüyodu kaynanam, devamlı ağızlarında para lafı,"bizi de kaybettiniz parayı da dedi"sanki ondan para isteyen vardı. bana böyle laf yaptı bir hafta sonra kaynatamı işten çıkardılar.kimin parayı kaybettiği ortada.ben rüyalarımı o kadar güzel görüyorum ki.bebeğimiz de Allaha şükür onların tüm yaptıklarına rağmen sağlıklı.evimde eşimde çok mutluyum Allahım bunu bozmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…