kayınvelidemee kiin doluyumm. yaptıklarını unutamıyorumm :(

Aaahh buu kayinnvalideleer aahh. Bide gelinleri kötülerleer :)

altini secmedi diye kiziyorsun terligi secti diye kiziyorsun bence tek nefret eden sen olmamissin. saniyorum herseye evet dedin ama suratin sirke satti kayinvaliden de diger dunurun guler yuzune yanasti

Diger dünürü halam oluyo belirttigim gibii. İnanin senelerdir güldügünü bilmem. Kayinvalidem kziina cook deger veriyo. Adete gözünün nuru. Halamla illaki iyi olacak ki kizi rahat etsin. Yemin ederimm son anaa kadar suratimii kimseye eksitmedimm. Hatta gülmeye calistimm. Biz ikimizde cahiliz. Altindan ne ben ne o pek anlamaz. Hersey dis görünüm degil ya sonucta. Gelsin yanimizda bulunsun bi büyük olarak dedim. Terlige falanda takildigim yok. Sadeece belirtmek icin yazdimm onuu. Ne kadar gündeme geldi.

nasıl olacak hiiç bilmiyorumm

yalan söyleyemeyeceğim derdini okumadım sadece başlığı okudum ama ben iyi oldukça iyi niyetim sömürüldü sevmiyormuyum hayır seviyorum ama çok sıkıldım insanların triplerinde ortada sorun yokken darılıp konuşmamalarından ben hiç yaşamadım böyle şeyler kendi ailemdende görmedim bir sorun varsa her zaman konuşularak çözüle bileceğine inanmışımdır ve bunaldım artık sorun yokken üzerime sorun yüklenmesinden..
ben aslında kin tutmam kimseye ama aileme çok düşkünüm onlarda aynı şekilde bana benim ailem eşimin ailesinede çok iyi ama onlar öyle olamadılar o zaman bende mesafenin alasını koydum ya gelir özür dilerler ya da anca mecburi yarım ağız görüşürüm kimse benim ailemden daha değerli değil benim için olamazlarda..
ayy konunu sabote ettim hakkını helal et canım..

olur mu öylee seey. işte dert birikince insanda nereye ansıl anlatacağını şaşırıyor ..

Neden geçmişte bu kadar takılı kalıyorsunuz anlamadım taa söz zamanı gelmiş geçmiş olur böyle şeyler siz çok anlam yüklediniz çok sıcak davransın istediniz belki ama olmayabilir yani. İstediğinizi alamama konusunda da her gösterilene tamam derseniz o alınır ben bunu istemiyorum başka yerlere bakalım beğenmedim demek çok mu zor yani. Artık olan olmuş bitmiş ahh benim yaşadıklarımı bilseniz ama ben kin tutsam yüz yüze bakmamamız lazımdı eşinle mutlu musun ağzının tadı yerinde mi tamam daha ne eskide yüz asmıştı etmişti sorun etmeye gerek yok yani şimdi hiçbir sorun yokmuş ama sorun olsun diye bahane üretiyorsunuz biraz siz yapıcı olun sevgiyle saygıyla her sorunu çözersiniz benim bir huyum vardır kızarım ama çabuk affederim çok aşamayacağım sorunlarda yaşamadım zamanla beni tanımasını sağladım şimdi kızım der başka bir şey demez neden eskilerde kalayım.

Boşverrrr
olmuşla ölmüşe çare yok maalesef
bunda bişi yok unut gitsin
o eşinin annesi
insanlar neler nelr yaşıyor
neleri unutuyor bir bilsem
bu devede kulak kalır

Kim olsa bu yapılanı takardı yalnız
Hele biz bayanlar ister istemez takarız.
Millet burada olmuş bitmiş ne takılıyorsun demiş ama eminim kendi başlarına gelse asla böyle konuşmazlardı
Biraz gerçekçi olun..

Cnm nerden biliyorsun bizimde basımıza gelmedigini bu neki kaynnsı ogluna inat yapmiş tmm gelinn bi suçu yoktu ama kurunun yannda yasıda yakmiş biz şimdi desek sen haketmemişsin bunu kin tutmakta haklısın filan desek iyimi olacak dahada kızışacak belkide atese korukle gitmek gbi bişey bence cnm

benim kaynanam ben kötü birsey söylemediğim halde bana oğlunun yanında bagırarak allah belanı versin dedı eşimden tek bir laf bile cıkmadı neden öyle söylüyorsun diyeama ben allaha bıraktım o sözünü asla unutmadım unutmam yıne ben gittim barıştım babam üzülüyo diye.bilmiyorum kaynanam hiç demedi suandada nasıl yuzume bakıyolar onuda bilmiyorum ben onun gibi öyle söyleseydim utanırdım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…