canım insan unutmayım dese kırılacağı konuşmayacağı okadar çok insan olur ki..Hayat bu keşke böyle bişey olmasa ama neyazık ki kırılıyoruz,ya da birilerini istemeden de olsa kırıyoruz ama çok ciddi bişey olmadıkça yüzyüze bakıyoruz.Demem o ki aranız düzelmişken bu defa bozan sen olma,çekemeyenleri de sevindirme.merhabaa kızlaar. bunu yazmadan gecemeyeceğiimm. simdiii. nerden başlasam bılmiyorumm. ben sçzlümlee zor bi şekilde sözlendim. babam vermem falan diyodu. amcalar falan filan karışınca bayaa zor oldu yani verilmem. neysee. sonunda tatlı sona bağlanmıştı. bu arada sözlümün bi 1 ablası 2 tanede küçük kız kardeşi var. 2si evli. en küçükte benimle yaşıt.ve oda benim uzaktan halamın oğluyla nişanlandı bizden 1 hafta önce. neyse bizim 10 kasımda yüzüğümüz olacaktı. bundan 1 hafta önce alışverişe cikacaktık. bize geldiler. annemde bende bi kuş sütü koymadığımız kaldı önlerine. saygıda kusur etmemekiçin öldüm öldüm dirildim. neyse biz bunları yaparken kaynanamın surat kırk karıış. neysee ertesi gün gittik kırıkkaleye. biz ankarada yaşıyoruz onlar kırıkkaleye. oraya gidelim dediler tamam dedik. neyse gittik. bi evi vardıı. darmadağınık. hemen kalktım topladım. annemin zoruyla tabiii. neyse çıktık. kuyumcuya gittik ilk. suratını astı oturdu. ben gel anne bi bak sende fikir ver diyorum yok. domuştu oturdu. sinirden kudurdum bende. hemen öyle alalacele aldım çıktım. ilk soktukları magazadan ilk gösterilen kıyafeti aldım hemen. başkada hii bişey almadım. sonra kaynanamın zoruyla bi etek bi gömlek. bi hırka bi pardesü aldık çıktık. ama ben hiiiç birini begenmedim. sonra bi ayakkabı bı çanta bi terlik aldık. yemin ederim terliğe ayağımı dahii sokmadımm. o kadar iğrençç. neyse alışveriş bitti eve geldik. annemin morali çok bozuldu.bneimde tabii. hemen çıkalım dedm sözlüme. oda bayaa bozuldu ama biizmyanımızda bişey diyemedi tabii. hepimiz suratımız asık dolaştık yanii. neyse geldik ankaraya bize gidelim dedik yok dedi. ben eltime gideceğim dedi indi arabadan sonra ben aradım nerdesin anne naptın falan diye halamlara gitmiş. bize hastayım hastayım diyodu halama yani diger dünürüne gidince gül açmış yüzünde. yyüzüktede kızıyla damadını yani abimi aldı yanına sanki onların sözüymüş gibi onlarla ilgilendi. benim bir defa yanıma gelip sormadi kızım ne yaptın ne ettin diye. ondan sonra nefret ettim ondan.neysee böyle geldi geçti sözüm. ama sözlümde bir güzeel kavga etmiş annesiyle. beni rezil ettin istemiyosan söyle ben şimdi giderim bu evden o kı bneim helalim falaan diye. ve kayınvalidemin savunması sen nuriyede böyle yaptın bende sana bunu yaptım dmiş. nuriyede o küçük görümcem. neysee bu olaylar böyle kapandı gitti. tabii yalan yook. hiiç istemedim kavga etmelerini. sonucta anne oğul onlar. neysee şimdii çook iyi bana karşıı. ama ben bir türlü ısınamıyorum.tam yakın olayım derken bu yaptıgı geliyo aklıma. yeniden soguyorum.. biliyorumm çook uzun oldu amaa anlatmam gerektii
merhabaa kızlaar. bunu yazmadan gecemeyeceğiimm. simdiii. nerden başlasam bılmiyorumm. ben sçzlümlee zor bi şekilde sözlendim. babam vermem falan diyodu. amcalar falan filan karışınca bayaa zor oldu yani verilmem. neysee. sonunda tatlı sona bağlanmıştı. bu arada sözlümün bi 1 ablası 2 tanede küçük kız kardeşi var. 2si evli. en küçükte benimle yaşıt.ve oda benim uzaktan halamın oğluyla nişanlandı bizden 1 hafta önce. neyse bizim 10 kasımda yüzüğümüz olacaktı. bundan 1 hafta önce alışverişe cikacaktık. bize geldiler. annemde bende bi kuş sütü koymadığımız kaldı önlerine. saygıda kusur etmemekiçin öldüm öldüm dirildim. neyse biz bunları yaparken kaynanamın surat kırk karıış. neysee ertesi gün gittik kırıkkaleye. biz ankarada yaşıyoruz onlar kırıkkaleye. oraya gidelim dediler tamam dedik. neyse gittik. bi evi vardıı. darmadağınık. hemen kalktım topladım. annemin zoruyla tabiii. neyse çıktık. kuyumcuya gittik ilk. suratını astı oturdu. ben gel anne bi bak sende fikir ver diyorum yok. domuştu oturdu. sinirden kudurdum bende. hemen öyle alalacele aldım çıktım. ilk soktukları magazadan ilk gösterilen kıyafeti aldım hemen. başkada hii bişey almadım. sonra kaynanamın zoruyla bi etek bi gömlek. bi hırka bi pardesü aldık çıktık. ama ben hiiiç birini begenmedim. sonra bi ayakkabı bı çanta bi terlik aldık. yemin ederim terliğe ayağımı dahii sokmadımm. o kadar iğrençç. neyse alışveriş bitti eve geldik. annemin morali çok bozuldu.bneimde tabii. hemen çıkalım dedm sözlüme. oda bayaa bozuldu ama biizmyanımızda bişey diyemedi tabii. hepimiz suratımız asık dolaştık yanii. neyse geldik ankaraya bize gidelim dedik yok dedi. ben eltime gideceğim dedi indi arabadan sonra ben aradım nerdesin anne naptın falan diye halamlara gitmiş. bize hastayım hastayım diyodu halama yani diger dünürüne gidince gül açmış yüzünde. yyüzüktede kızıyla damadını yani abimi aldı yanına sanki onların sözüymüş gibi onlarla ilgilendi. benim bir defa yanıma gelip sormadi kızım ne yaptın ne ettin diye. ondan sonra nefret ettim ondan.neysee böyle geldi geçti sözüm. ama sözlümde bir güzeel kavga etmiş annesiyle. beni rezil ettin istemiyosan söyle ben şimdi giderim bu evden o kı bneim helalim falaan diye. ve kayınvalidemin savunması sen nuriyede böyle yaptın bende sana bunu yaptım dmiş. nuriyede o küçük görümcem. neysee bu olaylar böyle kapandı gitti. tabii yalan yook. hiiç istemedim kavga etmelerini. sonucta anne oğul onlar. neysee şimdii çook iyi bana karşıı. ama ben bir türlü ısınamıyorum.tam yakın olayım derken bu yaptıgı geliyo aklıma. yeniden soguyorum.. biliyorumm çook uzun oldu amaa anlatmam gerektii
merhabaa kızlaar. bunu yazmadan gecemeyeceğiimm. simdiii. nerden başlasam bılmiyorumm. ben sçzlümlee zor bi şekilde sözlendim. babam vermem falan diyodu. amcalar falan filan karışınca bayaa zor oldu yani verilmem. neysee. sonunda tatlı sona bağlanmıştı. bu arada sözlümün bi 1 ablası 2 tanede küçük kız kardeşi var. 2si evli. en küçükte benimle yaşıt.ve oda benim uzaktan halamın oğluyla nişanlandı bizden 1 hafta önce. neyse bizim 10 kasımda yüzüğümüz olacaktı. bundan 1 hafta önce alışverişe cikacaktık. bize geldiler. annemde bende bi kuş sütü koymadığımız kaldı önlerine. saygıda kusur etmemekiçin öldüm öldüm dirildim. neyse biz bunları yaparken kaynanamın surat kırk karıış. neysee ertesi gün gittik kırıkkaleye. biz ankarada yaşıyoruz onlar kırıkkaleye. oraya gidelim dediler tamam dedik. neyse gittik. bi evi vardıı. darmadağınık. hemen kalktım topladım. annemin zoruyla tabiii. neyse çıktık. kuyumcuya gittik ilk. suratını astı oturdu. ben gel anne bi bak sende fikir ver diyorum yok. domuştu oturdu. sinirden kudurdum bende. hemen öyle alalacele aldım çıktım. ilk soktukları magazadan ilk gösterilen kıyafeti aldım hemen. başkada hii bişey almadım. sonra kaynanamın zoruyla bi etek bi gömlek. bi hırka bi pardesü aldık çıktık. ama ben hiiiç birini begenmedim. sonra bi ayakkabı bı çanta bi terlik aldık. yemin ederim terliğe ayağımı dahii sokmadımm. o kadar iğrençç. neyse alışveriş bitti eve geldik. annemin morali çok bozuldu.bneimde tabii. hemen çıkalım dedm sözlüme. oda bayaa bozuldu ama biizmyanımızda bişey diyemedi tabii. hepimiz suratımız asık dolaştık yanii. neyse geldik ankaraya bize gidelim dedik yok dedi. ben eltime gideceğim dedi indi arabadan sonra ben aradım nerdesin anne naptın falan diye halamlara gitmiş. bize hastayım hastayım diyodu halama yani diger dünürüne gidince gül açmış yüzünde. yyüzüktede kızıyla damadını yani abimi aldı yanına sanki onların sözüymüş gibi onlarla ilgilendi. benim bir defa yanıma gelip sormadi kızım ne yaptın ne ettin diye. ondan sonra nefret ettim ondan.neysee böyle geldi geçti sözüm. ama sözlümde bir güzeel kavga etmiş annesiyle. beni rezil ettin istemiyosan söyle ben şimdi giderim bu evden o kı bneim helalim falaan diye. ve kayınvalidemin savunması sen nuriyede böyle yaptın bende sana bunu yaptım dmiş. nuriyede o küçük görümcem. neysee bu olaylar böyle kapandı gitti. tabii yalan yook. hiiç istemedim kavga etmelerini. sonucta anne oğul onlar. neysee şimdii çook iyi bana karşıı. ama ben bir türlü ısınamıyorum.tam yakın olayım derken bu yaptıgı geliyo aklıma. yeniden soguyorum.. biliyorumm çook uzun oldu amaa anlatmam gerektii
Haklısınız, üzülmüşsünüz, kırılmışsınız.
Ama yapılanları unutmasak veya yok saymaya çalışmasak çoğumuz bakmayız kayınvalidemizin yüzüne.
Şu an için bir problem yoksa, yakın davranıyorsa öteleyin gitsin.
Evet içinde kalıyor o kırgınlık insanın, ama artık bi ailesiniz, sürekli görüşeceksiniz, bu size eziyet olur.
Sorun bununla sınırlıysa unutulmayacak bir şey yok.
canım insan unutmayım dese kırılacağı konuşmayacağı okadar çok insan olur ki..Hayat bu keşke böyle bişey olmasa ama neyazık ki kırılıyoruz,ya da birilerini istemeden de olsa kırıyoruz ama çok ciddi bişey olmadıkça yüzyüze bakıyoruz.Demem o ki aranız düzelmişken bu defa bozan sen olma,çekemeyenleri de sevindirme.
Bak cnm oncelikle kin tutmak iyi bişey deil tamam zamsninda tatsız seyler yasamiş olabilirsin amma suanda sana karsı iyiyse sundurmenim bi anlami yok bu hem sana hem ailene bi fayda saglamaz sonuçta esinin annesi bole dusun olanlar geçmmişte kaldı sen bugunune bak anladıgım kadarıyla o kadar nefret edecegin bi durum yok neleri vsr bi bilsen unut gitsin hatalar insanlar içindir
boşver unutma hiiiç gerek yok ne güzel araya bi soğukluk bi mesafe girmiş şimdi sen biraz güler yüzlü olsan tekrar canı istediğinde surat sallar tecrübeyle sabit
mesafeli ol mesafeni koru
Anaammm gecmise takılı kalmican... sadece dersini alcan birakcan o orda kalcak... sen ne yapcan artik cok ileri gitmicen saygini göstercen hop geccen köşene... ama bole takarsan anca kendini uzersin, üstüne sozlunu üzersin bosuna iliskiniz yipranir...
Sorun ne anlamadım. Şu an iyi davranıyor diyorsun, e o zaman problem ne? O senin sözlünün annesi, senin de annen. Ne yaparsa yapsın saygını koru. Isınmak zorundasın valla. Bi gün senin de oğlun olabilir, kayınvalideni değerlendirirken bunu gözönünde bulundurmanı tavsiye ederim.
Dünyada hiçbir şey insanı kin besleme duygusu kadar yıpratamaz.
Nietzsche
Merhaba..
Mesafeni koru demekten başka dicek güzel bir tavsiye bulamıyorum..
Benimde sütten ağzım yandı o yüzden yogurdu üfleyerek yiyorum:)
Oğluna inat olsun diye sana ve ailene surat yapacak cesaretini kendinde bulan biri
Oğlunu her sinir etmek isteyişinde seni gayet güzel kullanabilir[/QUOT
yook canıım. geçtik o evreleri. oğlundan öylee korkuyo kii. çünküü sözlüm tepkisini koydu artık. yaa asslında suan hiiç bi sorun kalmadı. bana karşı çook iyi. ama dediğim gibi içime dert oldu işte. saygıda aslaa kusur etmiyorum ama mesafe illaki var
cnm çoook haklısınn. bazı şeyler unutulmuyor. benim eşimin ailesinin bana yaptıklarını bende unutamıyorum. ama yüzlerine gülüyorum. yapılacak bişey yok. resmiyim bayramdan bayrama giderim oldu bitti.
bence sende öyle yap. unutmamaya düşünmemeye çalış. daha önünde yıllar var. ne eşini ne kendini üzme. baka sana ne anlatıcam. dün akşam " beni sevmeyen ölsün" diye mırıldanıyordum. eşim öyle deme dedi. niyeki dedim . ya kv. görümcen seni sevmiyosa öyle deme dedi. ,,
demek istediğim onlar ailesi. ne yaparlarsa da vazgeçemezler. eşimizi üzmemek için katlanıcaz napalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?