- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.174
- 63
- Konu Sahibi KudrAlobar
-
kendimi hep ileri evre değil diyerek rahatlatıyorum, bakalım ne olacak. tedavi olarak emindim akıllı ilaç kullanıyordum ama patladı gitti. şimdi yeni bir aşıya başlayacağım. ameliyat da olamıyorum. sıkışmış gibi hissediyorum resmen ama pes edesim de yok.
pelin- bu arada anneniz için de acil şifalar diliyorum. akıllı ilaçlar veya aşı hakkında sormak istediğiniz bir şey olursa yazın her zaman.
Kemoterapiyi kaldıramazmış babam. Akıllı ilaçlar da bize uymadı malesef. Umarım sizin o şansınız olur.
Kübayı çok önerdiler bize ama fırsat kalmadı gitmeye işte. İmkan varsa bir araştırın derim.
Dedem aklı başında olduğu anlarda anneme "kızım benim vücudum sağlıklı, ben nasıl öleceğim" diyordu. Eminim seçme şansı olsa birkaç sene daha erken ama henüz zihin sağlığı yerindeyken gitmeyi tercih ederdi.
Baban gibi bir adamı inan kendisi için en iyi zamanlamayla kaybettiniz. Evet sizin için on yıl daha yanınızda olsaydı keşke, hiçbir zamanlama iyi olmayacaktı ama öyle değil. Baban en azından "mutlu" gitti, demek istediğimi anlıyorsun.
Bizim en buyuk sansimiz ailenin cogunu doktor olmalari, annemi hastane hastane gezdirmiyoruz ama cok sayida uzman gorusu alabiliyoruz. Hepsi benzer seyler soyluyor aslinda, tamamen iyilesme sansi yok ama yasam suresi ve kalitesini iyilestirmek icin ne gerekirse yapacagiz.
Annem tansiyon hastasi, kubaya gitmek istemiyor, ama sagligi uygun olursa ve tedaviye de uygunsa goturecegiz, ya da asi getirtecegiz, aksi halde imminoterapi vs ne gerekirse yapariz, aksini dusunmek istemiyorum.
31 Mart 2014 bir telefon babam seçim sonuçlarını izlemek için kahveye gitmiş çay simit yerken aniden yığılmış hastaneye kaldırmışlar dedi ablam tam 88 gün bekledik hastane yandı nakil istedik vermediler üstüne midesine açılan mana borusu iyi yerleşmemiş karın boşluğu mama dolmuş ardına tekrar ameliyat ama olmadı dönmedi 25 Haziran 2014 te vefat haberini aldık doktor hatası ihtimali var diye otopsi yapıldı sırf kardeşim babamı hep gülerken hatırlasın onu görmesin diye morga gidip vedalaşamadım onu öyle görmeye cesaretim de yoktu hala içimde derin yaradır gidişi izinsiz çalıştım yıllarca iki yıldır evliyim ama hala babamın acısı taptazeGeçmeyecek bazen hafifleyecek hayat akışına kaptıracaksın kendini ama asla geçmeyecek baba gibisi olmuyor kız çocuk için o hep ilk aşkım
Sağol canım senin de başın sağolsun Rabbim geride kalanlara uzun sağlıklı ömür versin. Kızma arada iyi geliyor bazen ağlayamıyorum evde tekken şimdi içimi döktümBaşınız sağolsun, her hikayede tekrar ağlıyorum. Üstelik herkesin de acısını tazeledim. Kızıyorum kendime şu an.
Sağol canım senin de başın sağolsun Rabbim geride kalanlara uzun sağlıklı ömür versin. Kızma arada iyi geliyor bazen ağlayamıyorum evde tekken şimdi içimi döktüm
Bizde de öyle, ailede çok doktor var ama hepsi ankarada. Burda işin içinden çıkamayınca ankaraya götürdük işte. Zaten ben tek başıma altından kalkamazdım, zor bir süreçti. Bazen diyorum hiç ameliyata girişmesek, o kadar acı çekmese daha mı iyi olurdu. Ama keşkelerle bir yerevarılmıyor.
Bence iyi ki ameliyat ettirmissiniz, yoksa bir ömür ameliyat olsa kurtulur muydu sorusuyla yasayacaktiniz. Su an elinizden geleni yapmis oldugunuzu dusunun, sakin aksini dusunmeyin.
Bize de kemoterapiye cevap vermez, ise ise yaramaz, bos yere eziyet etmeyin diyenler oluyor ama ameliyatsiz ilacsiz oylece oturup ölümü bekleyecek degiliz ki.
Öncelikle başınız sağolsun Allah sabır versin bende 9 yıl önce babamı 10 yıl önce annemi kaybettim halen ilk günkü gibi özlerim çok içim yanar yaşımız kaç olursa olsun onlara ihtiyaç duyulur onları 1sn görmek için dünyayı feda ederdim ne kadar ablamlar abimde olsa anne babanın yerini hiç kimse alamıyor acısı da geçmiyor Annecim ve Babacım mekanınız Cennet olsun inşallah Nurlar içinde yatın
Amin Allah razı olsun cümlemizin inşallah rabbim sizede sabır versin inşallahBaşınız sağolsun sizin de. Sevdiklerinizin sağlıklı ömrü olsun.
AminHerkesi ağlattım dün gece sanırım. Başınız sağolsun, mekanları cennet olsun hepsinin.
Orası öyle de işte, o kadar acıyı ağrıyı çekmeseydi sonu ölüm olacaksa diyor işte insan bazen. Hiç bir şey yapmasak daha büyük vicdan azabı olurdu kesin, şimdi elimizden geleni yaptık diyoruz tabi. Aman karışık ruh hali işte, düşüncelerin hepsi birden doluşuyor bazen beynime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?