Kayıp birini arıyorum!!!!!

Dogru ama herkesi bulmazlar zaten..mesela adres olayi sknti nerde kaldigini bulamayabilirker.. resmi bu yerde calismiosa vs. O zmn hayatta bulanazlar yani

Dogru ama herkesi bulmazlar zaten..mesela adres olayi sknti nerde kaldigini bulamayabilirker.. resmi bu yerde calismiosa vs. O zmn hayatta bulanazlar yani

Umarım da bulamaz yav, ben tırstım açıkçası. İnsanın aklına her şey geliyor. Bulunmak isteyen bulunur şu iletişim çağında bence.

Müge anlı ya basvur

Sanırım yakınlığınız önemli olmadan da kayıp şahıs müracatında bulunabilirsiniz.

Eğer şahsa ulaşırlarsa ancak bulunmak istemezse sadece yaşıyor bilgisini paylaşıyorlarmış müracatçıyla.

Zaten konu sahibi yok oldu..belkide hakliyizdir o yüzden kactimi acaba?

Yani böyle bir sey olmasa bu kadar kısıtlı bilgi vermezdi bence.
Düzgünce anlatırdı. Şöyle bir arkadasım vardı, böyle izini kaybettim arıyorum gibisinden bir hikayesi olurdu hiç değilse.
Bildiğin ayrıntı vermekten kaçınmış, adını ve bazı bilgilerini biliyorum diyor.

Arkadaşlar,
Hassasiyetiniz anlıyorum.. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Endişelenmeyin, erkek değilim. Konu benim açımdan son derece hassas..

Kesinlikle haklisin..ve 6.hissim cok kuvvetlidir.Bu uyenin erkek olduguna adim gibi eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…