Dogru ama herkesi bulmazlar zaten..mesela adres olayi sknti nerde kaldigini bulamayabilirker.. resmi bu yerde calismiosa vs. O zmn hayatta bulanazlar yaniAradığı kişi kanun kaçağı ya da resmi olarak kayıp biri değil ki. Muhtemelen konu sahibinin ulaşmasını istemiyor ama bir yerlerde hayatına normal şekilde devam ediyordur.
Konu sahibi konu neydi? Şimdi fikirler gelir, bulursun da belki birinin canı yanmış olur bu yüzden, bence konuyu bilmeden çok bir fikir vermemek gerek.
Konunun ayrintilarini bilmeden fikir vermeyelim..belkide konu sahibi erkek..bosanmis oldugu eski esini ariyor?Hersey olabilir yani..
Sagol canim haber izleye izleye her sey aklima gelir oldu artikZeki kadınsın maaşallah hiç aklıma gelmemişti.
Zaten konu sahibi yok oldu..belkide hakliyizdir o yüzden kactimi acaba?Yaa ben de böyle dusundum. Allah korusun.
Dogru ama herkesi bulmazlar zaten..mesela adres olayi sknti nerde kaldigini bulamayabilirker.. resmi bu yerde calismiosa vs. O zmn hayatta bulanazlar yani
Haklısın canım. Galiba öyle bişeySagol canim haber izleye izleye her sey aklima gelir oldu artik
Zaten konu sahibi yok oldu..belkide hakliyizdir o yüzden kactimi acaba?
Cok manidar bak bu da..kimlik cikmasin ortaya tabi..Hesap bilgilerini düzenlemekle meşgul kendisi ??????
Cok manidar bak bu da..kimlik cikmasin ortaya tabi..
9. Kimler kayıp şahıs müracaatında bulunabilir?
Kayıp şahıs müracaatı, öncelikle şahsın ailesi, kanuni yakınları, veli veya vasisi, yasal temsilcisi ile bağlı bulunduğu kurum yetkilisi tarafından yapılır. Belirtilenler dışında şahsın yokluğunu fark eden ve durumundan endişe eden diğer kişiler de müracaatta bulunabilir.
Burdaki bilgilere bakarsak bende nasada uzay muhendisi olabilirimÖğretmenmiş kendisi
Burdaki bilgilere bakarsak bende nasada uzay muhendisi olabilirim)
Zaten konu sahibi yok oldu..belkide hakliyizdir o yüzden kactimi acaba?
İlk takıldığım nick oldu o yüzden cevap yazmadım ben de.. Erkek üye gibi geldi bana..Konu sahibinin nicki de ilgincc.Sanki gercek adi Gokhan dida Gokhosh yapti..???
Kesinlikle haklisin..ve 6.hissim cok kuvvetlidir.Bu uyenin erkek olduguna adim gibi eminim..Yani böyle bir sey olmasa bu kadar kısıtlı bilgi vermezdi bence.
Düzgünce anlatırdı. Şöyle bir arkadasım vardı, böyle izini kaybettim arıyorum gibisinden bir hikayesi olurdu hiç değilse.
Bildiğin ayrıntı vermekten kaçınmış, adını ve bazı bilgilerini biliyorum diyor.
O hassas konuya aciklik getirseydin o zaman?Arkadaşlar,
Hassasiyetiniz anlıyorum.. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Endişelenmeyin, erkek değilim. Konu benim açımdan son derece hassas..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?