Kayıp birini arıyorum!!!!!

Ama bu konu sahibine "öldü"deseler daha iyi olurmus gibi geldi bana..cok tuhaf bir rahatsizlik hissettim cunku..
Garip biraz evet. Yani arayan aradigini bulur normalde. Eski komsunu ariyorsundur,birlikte oturdugun mahalleye gidersin ille bi taniyan cikar. O misal. Baska yollar deniyorsan demek ki hayra alamet degil bu is haklisin may

Dünyanın binbir türlü hali var, bir kadın bir başka kadını arıyor dahi olsa, maksat nedir, neden arıyor bilinmediğinden, haklı olarak kimse yol göstermek istemez.
Onca haber dinliyoruz neler neler oluyor, çok yakın görüşülen bir kişi olsa yenilenen numarası ve adres bilgilerini zaten verirdi, kaybolmak istemiş demek ki, kaybolmak isteyen biri sizin evladınız, anne babanız, eşiniz, kardeşiniz değilse kendi rızası dışında arayıp bulmanız onun gizliliğini ihlal bence.

Numarasini degistirip izini kaybettirmis. Besbelli sizinle gorusmek istemiyor, Hayati olan nedir? Cok hassas olan durum nedir? Aradiginiz kisi neyiniz? Sapık mısınız? Numarasini bile ulasilmamak icin degistiren birisini bulmak icin her yola basvuruyosunuz? Takıntılı mısınız? Madem konu aciyorsunuz size sorulan sorulara cevap verin, sayfalarca mesaj var, hepsinde kimi neden aradiginiz soruluyor ama sizden israrla cevap yok.

Dolandırıldıysanız polise gidersiniz.
Dolandırıldığınız kişi için şikayetçi olduğunuzda doğacak sonuçlar için o kişi adına endişelenmezsiniz!

O zaman kayıp kişiyi burada aramamalısınız, dolandırıcılık zaten suç, savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz, polise ihbar edersiniz adli makamlar bulur yapılması gerekeni de onlar yapar.

O zaman polise kayıp başvurusu yapmaktan neden korkuyorsun? Zaten seni dolandırmış. Çok şaibeli. Güven vermedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…