Nereden bilelim? Polise bile gitsen sana hayırdır neden arıyorsun derler. Buradaki kadınlar niye yardımcı olsun?Arkadaşlar,
Hassasiyetiniz anlıyorum.. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Endişelenmeyin, erkek değilim. Konu benim açımdan son derece hassas..
Arkadaşlar,
Hassasiyetiniz anlıyorum.. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Endişelenmeyin, erkek değilim. Konu benim açımdan son derece hassas..
Polise gitmediğinize göre pekte legal bir iş olmıcak bulacağınız kişiyle aranızda değil mi?Arkadaşlar,
Umarım dünyanın diğer ucuna kaçmıştır. Ben bile korktumOlsun, ilgilendiniz zaten, teşekkür ederim tekrar...
Kafan mı güzel?Olsun, ilgilendiniz zaten, teşekkür ederim tekrar...
BenceOlsun, ilgilendiniz zaten, teşekkür ederim tekrar...
Ya sıradan bir yakinini yada arkadasini arayan biri ayrintilari yazardi.konu hassasmis..yedik bizde..Niye ailesine, arkadaslarina soramiyorsunuz?
Bence konu sahibesi erkek, kayip kisi de eski es/sevgili. Istemeyen bir kadini rahatsiz etmek yasal olarak kotu sonuclara yol acabilir bastan soyleyeyim.
Konu nedir adam gibi soylemezseniz burda size kimse yardimci olmaz. eski karisini oldurmek isteyen bir manyak olmadiginiz nerden bilelim?
+15000000Niye ailesine, arkadaslarina soramiyorsunuz?
Bence konu sahibesi erkek, kayip kisi de eski es/sevgili. Istemeyen bir kadini rahatsiz etmek yasal olarak kotu sonuclara yol acabilir bastan soyleyeyim.
Konu nedir adam gibi soylemezseniz burda size kimse yardimci olmaz. eski karisini oldurmek isteyen bir manyak olmadiginiz nerden bilelim?
Tabiki var ya baksana yorumlari okudugu halde hicbir aciklama yada kendisinin kadın olduguna dair bir israr yok..Israrla anlatmadıgına göre var bir bit yeniği.
Bulamasa bari.
Baya ikna olduk sagolunArkadaşlar,
Ohh dogru ya..icim rahatladi biraz.poliste adres verecek degil sonucta..)Baya ikna olduk sagolun
Zaten polise gitseniz de al sana adres git bul aradigini demez. Bu sebepten icimiz rahat. Aradiginiz insan her kimse burada anlatamayacaginiz kadar boyutta bir seyse polise de anlatamazsiniz.
Aradiginiz kisi hayatta olmemis diyorlar sadeceOhh dogru ya..icim rahatladi biraz.poliste adres verecek degil sonucta..)
Ama bu konu sahibine "öldü"deseler daha iyi olurmus gibi geldi bana..cok tuhaf bir rahatsizlik hissettim cunku..Aradiginiz kisi hayatta olmemis diyorlar sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?