• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp çeyrek

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
925
788
33
Benim gram altınlar, çeyrekler ve yarımlar vardı hepsini sayıyla not almıştım ama aylardır bakıp saymıyordum. En son bir ay önce dolapları yerleştirirken o kutuyu alt dolaba koydum öylece kaldı o da orda. Kutuda ıvır zıvır gereksiz eşya dolu altında da fermuarlı bu altınların bulunduğu cüzdan ve bir kısmı da kapaklı cam kavanozun içindeydi. 20 aylık oğlum var o bunları açamıyor ama 2 gündür gördü o kutuyla oynuyordu çok kısa süre yani ben alıyodum onu ordan. Neyse içimden birden saymak geldi oğlum oynadı diye. gram ve yarımlar tam duruyor. 12 çeyrek vardı 2 si ortada yok. Dolabın her yerine baktım ve başka yere koyma ihtimalim de yok kesinlikle sanırm bir yıldır saymıyordum sadece kontrol ediyodum içinde olduğınu görünce bakmıyodum.
Eşim de tam sayarken geldi eşim sayısını bile bilmez 2 si eksik dedim o an çünkü sağımda solumda kalmıştır sandım. Yok bulamadık. Eşimin canı çok sıkıldı. Bana çok kızdı orta yere koyulur mu diye. Şimdi ben eşimin gönlünü nasıl alırım tam arayı yeni düzeltiyoruz böyle b.oktan meseleler çıkıyor. Gerçekten ya eşimle bir ara boşanma lafları bile geçti şimdi herşey çok iyi gidiyordu hep can sıkıcı şeyler ortaya çıkıyor.
Bir de eşim benim eve gelen yakınımdan şüphelenirse diye içime kurt düştü o şüphelense de söylemez bana ama böyle bir şeyin ihtimali bile yok kimse almaz kesinlikle.
Benim tek aklıma gelen süpürgeyle süpürmüş olabileceğim başka bi neden bulamıyorum hırsız olsa hepsini alırdı. Bir de bunlar 2 ufak cüzdandaydı ben tek cüzdanı çöpe attım ama içi bomboştu ona da eminim çünkü fermuarlı diye bebeğime oyun yapmıştım öncesinde boş olmadığını fark etmemek de imkansız. Yine de keşke atmasaydım dedim onun içine de bakardım ama çok ufak bi cüzdan dediğim gibi ve ben ondan diğerine aktardm hepsini.
Gece gece canım sıkıldı uyku tutmuyor eşim de benimle konuşmuyor

Yani evet can sıkıcı ama herkesin de başına gelebilir. Ben 4-5 yıl önce evlilik yüzüğünü kaybettim, kaybettim de günler sonra fark ettim. Eşim ben demesem farkında bile değildi. Hiç de aklımıza çalınma ya da nasıl kaybedersin vs gelmedi.

Eşiniz aşırı tepki gösteriyor ya altında bir neden var ya da karakteri böyle onu da siz bileceksiniz.

esin neden konusmuyor? altinlari evde tuttuğunu bilmiyor mu? kaybolunca kizana kadar "hayatim evde altin tutulmaz, kasa kiralayalim" deseydi.
ayrica evde calinan altinlarin neredeyse tamami aile icinden caliniyormus. yani ya kadin kendisi yiyip çalındı demistir ya kocasi tirtiklamistir ya cocuklari almistir. çünkü 1) baska birisi yerini nerden bilsin de alsin 2) hirsiz dedektorle gelirdi ama altinlarin tamamini alir giderdi
supurgeye cekmemissindir, bozuk para bile cekilmiyor supurgede koca ceyrek nasil cekilsin? yine de ac kontrol et madem. ethem baba okuya okuya yarin tüm odayi bastan sona bir bak.
yine de bulamazsan eşin bile almis olabilir.

esin neden konusmuyor? altinlari evde tuttuğunu bilmiyor mu? kaybolunca kizana kadar "hayatim evde altin tutulmaz, kasa kiralayalim" deseydi.
ayrica evde calinan altinlarin neredeyse tamami aile icinden caliniyormus. yani ya kadin kendisi yiyip çalındı demistir ya kocasi tirtiklamistir ya cocuklari almistir. çünkü 1) baska birisi yerini nerden bilsin de alsin 2) hirsiz dedektorle gelirdi ama altinlarin tamamini alir giderdi
supurgeye cekmemissindir, bozuk para bile cekilmiyor supurgede koca ceyrek nasil cekilsin? yine de ac kontrol et madem. ethem baba okuya okuya yarin tüm odayi bastan sona bir bak.
yine de bulamazsan eşin bile almis olabilir.
Süpürgeyle çekmişimdir ama çoktan döktüm ne zaman kayboldu belli değil bazen toka gibi şeyleri yanlışlıkla çekince mesela tıkırtı geliyodu umursamıyodum bende bunu da öyle sandıysam diye

Dikkat etmedin orta yere koydun neyliklerle kazanıyoruz biz onları diyor
Millet ayfon düşürüyor tuvalete ayfonnn iki çeyrek ne ki insanlık hâli gidebilir tabii ki gitmesin kim ister ki para kaybetsin ama oluyor

Edit : Ayfonun nasıl yazıldığını biliyorum canım böyle yazmak istedi.

Millet ayfon düşürüyor tuvalete ayfonnn iki çeyrek ne ki insanlık hâli gidebilir tabii ki gitmesin kim ister ki para kaybetsin ama oluyor
Bi de işte soru işareti aklımızı kurcalayacak diyo boş yere keşke bana demeseydin dedi ben de saçma bi şekilde o çocuğa bakarken bi bakıyım dedim geldiler yanıma o sırada :)

Dikkat etmedin orta yere koydun neyliklerle kazanıyoruz biz onları diyor
Ay sanki paraya pula çok dikkat eden biri de kendisi. Bir ay abuk subuk şeyleri alıp yemezse alır iki çeyrek.
İnsanın canı sıkılır ama konuşmayacak ne var? Adam resmen muma çevirmiş sizi.

Ortalığa kıymetli eşya bırakmayın, gelen gidenden bile aklınıza şüphe düşmüş her ne kadar yapmazlar deseniz de. İçinize bir kurt düşmüş bir kere. Düzgünce saklayıp kaybolmasaydı huzurunuz da içiniz de bulanmazdı.
Ben gelen gidenden hatta eşinizden bile şüphe edin derim. Hepsini alsalar daha evvel farkederdiniz, az gidince farkına bile varmamışsınız. Belki ufak ufak teker teker aldılar . Belki de o cğzdanla çöpe gitti. Belki de evin bir yerine düştü, çocuk açtı. Belki başka bozuk paralara oyuncaklara vs karıştı.
İnşallah bulunur da içiniz rahatlar.

Dikkatsiz de olabilirsin nolucak ya 2 ceyrek icin benimle konusmayacak adami kovardim o evden . Esim telefonunu kapsiz kullaniyodu arabadan cikarken aldim elime pat diye dustu tuzla buz oldu yepyeni iphone , bana da dedi askim bi sen kirabilirdin zaten gulduk gectik evde kabini takti yeni almiyoda yurtdisina cikmadigi icin kullaniyoruz . Ben uzuldum cok o da sinirlendi biraz sakaya vurdu. Olur yani bunlar materyal bi sey icin kimsenin kalbimi kirmam kimse de benimkini kiramaz. Kendinizi ezdirmeyin

Back
X