Kısırlaştırma konusunda şu kafamı duvara çarpıp ezesim var. Çok kararsızlık yaşamıştım . Ama dışarda yaşayacağı için hani kısır olursa işaretleme yapamaz bölgesini kaybeder ( koku bırakamaz) diye yaptırmadım.Çok üzüldüm umarım geri dönerkedi kısır mıydı? Bir de beslemenize karşı çıkan birileri var mıydı?
Belki çiftleşmek için başka kedinin peşine gitmiştir. Güzel düşünelim inşallah geri gelir yaKısırlaştırma konusunda şu kafamı duvara çarpıp ezesim var. Çok kararsızlık yaşamıştım . Ama dışarda yaşayacağı için hani kısır olursa işaretleme yapamaz bölgesini kaybeder ( koku bırakamaz) diye yaptırmadım.
Hayır yoktu beslemeye karşı çıkan ,. Burada doğmuştu tüm kardeşleri dağıldı gitti o yavrum hiç ayrılmadı buradan .
İnşallah . Hani çok ter kaybedince daha çok susarız ya , inanın nasıl bir ağlamaksa benimki gözyaşıyla su kaybettim herhalde litrelerce su içiyorum .Yaainşallah başına bişey gelmemiştir öyle iyi anlıyorum ki
Kulübesi battaniyesi hala bahçede zatenBelki çiftleşmek için başka kedinin peşine gitmiştir. Güzel düşünelim inşallah geri gelir yasiz kum kabıni, kokusunu onun bulabileceği, gelebileceği yerlere koyun
Benim kedim de 1 gün kaybolmuştu bütün gün hiç yemek yemeyip onu aramıştım yağmurda çamurda, aklımda bir tek kızım vardı. Sürekli ağlıyordum ve ertesi gün evin yolunu bulmuştu, ona sarılıp mutluluktan uçmuştum. Umarım geri gelir. Kedinin bilgilerini yazan bir ilan verseniz?herkese merhaba arkadaşlar ,
Apartman bahçesinde 3 yıldır baktığım erkek kedi 16 gündür buhar oldu uçtu adeta.
çektiğim acıyı anlatamam. Asla hiçbir şeye konsantre olamıyorum . Sanki 2 günlük yoldan gelmişim gibi vücudum ağrıyor üzüntüden .
Onu eve almak çok isterdim ama evde de 3 kedim olduğu için alamadım.
Bu kadar süre ortadan kaybolup kedisi geri dönen var mı?
Dünyayı verseler umrumda değil, o çok başka bir hayvandı ruhu başkaydı , yerini hiçbirşey tutmaz .
Ben pek inanmam ama pozitif düşünmekte fayda varŞimdi birşey yazacağım inşallah banlanmam. O kadar çaresiz kaldım ki astrolojik danışmanlık aldım bunun için . Hani geleceği öğrenme amaçlı değil anlık durum olduğu için baktırdım .
Astrolog yaşıyor bu hayvan dedi . Hatta diş problemi yaşamış bu dedi . Doğru alt dişinin birisi kırılmıştı .
Astroloğun o anki durumu görmesi, yorumlaması inanmalı mıyım ? Sizce
Bahçede başka kediler de var şuan . Hatta yan bahçede de . Hepsi de duruyor . O yüzden ona ihtimal vermedim . Mahallede her bahçede kedi besleniyor çünkü .Belediyeye sordunuzmu belki belediye barınağına aldılar şikayet eden olduysa umarım döner yakın zamanda ..
Kediniz insallah bulunurda, astrolojik destek almak falan cok akla yatkin gelmedi bana.Bahçede başka kediler de var şuan . Hatta yan bahçede de . Hepsi de duruyor . O yüzden ona ihtimal vermedim . Mahallede her bahçede kedi besleniyor çünkü .
Çok yanlış bir hareketKısırlaştırma konusunda şu kafamı duvara çarpıp ezesim var. Çok kararsızlık yaşamıştım . Ama dışarda yaşayacağı için hani kısır olursa işaretleme yapamaz bölgesini kaybeder ( koku bırakamaz) diye yaptırmadım.
Hayır yoktu beslemeye karşı çıkan ,. Burada doğmuştu tüm kardeşleri dağıldı gitti o yavrum hiç ayrılmadı buradan .
Yaşadığım kayıpları anlatsam buradaki birçok kişinin yaşamadığına eminim . Buna 24 haftalık 2 bebeği toprağa vermek de dahil . Diğerlerini söylemiyorum bile .Kediniz insallah bulunurda, astrolojik destek almak falan cok akla yatkin gelmedi bana.
Diger konulardada böyle takintili misiniz? Yoksa sadece kediyle alakali mi?
Kesinlikle bibi eşşek gibi pişmanımÇok yanlış bir hareket
Çok korktuğu bir erkek kedi vardı evet . Ve o erkek kedi şimdi hergün bu bahçede .Kisir olmayan erkek kediler kendi mahallesinde guc yetiremedigi baska erkek kedi varsa birakip gidiyorlar.
İnşallah dönerKesinlikle bibi eşşek gibi pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?