kayıp telefon kızlar akıl verin nolur

• Konu Sahibi Konu Sahibi eli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
94
12
38
İstanbul
eşim dün gece telefonunu kaybetmiş ve hala borcunu ödüyoruz seneye hazirana kadarda ödencek napıcaz biz şimdi

eşim dün gece telefonunu kaybetmiş ve hala borcunu ödüyoruz seneye hazirana kadarda ödencek napıcaz biz şimdi

ee cnm Imei nosunu bilmiyomusunuz dava açın imei nosu ile bulunur telefonunuz

akıllı telefonlarda telefonumu bul seçeneği var. yani en azından nokia da var diğerlerini bilmiyorum :26:

seneye hazirana kadar borcu olan telefon mu :53: işte bu yüzden, kaybetsem de bana pahalıya mal olmayacak bir telefon kullanıyorum :17: eşiniz telefonu kendi kaybettiği için yapılacak hiçbirşey yok. borcunu ödeyeceksiniz mecbur :ssz: üstüne, bulan kişi sizi telefonunuzla istediği suçu işleyebilir ve siz bu suçla yargılanabilirsiniz. o yüzden gsm şirketinize gidip, telefonun için kayıp işlemi yaptırmanız gerekiyor ki, telefonla işlenen suçlardan muaf olun.

çalınmış olsa idi ve bunun delilleri (kamera görüntüsü vs) olsa idi yine borcunu ödemek zorunda kalacaktınız ama telefonunuzu geri alma imkanınız olacaktı.

Esimde bir kez boyle birşey yapmışti.1aylik telefonu kaybetmisti ve taksitini pasa pasa 1sene odemistik.icime oturmustu valla....

2000 yılında basımıza gelmişti sanırm ..
polise verdik .. ime den buldular verdiler telefonu ..
şikayet edin faturanızla birlikte..

Kasko yaptırmış mıydınız ? ben Telefonumu aldıgımda kasko yaptırmıştım 40-50 TLye kayıp&çalıntıya karşı sigortalamıştım, eğer yaptırmadıysanız gecmis olsun üzerine bir bardak soguk su icin..

IMEI numarasından bulurlar eğer akıllı telefonda,yada alırken sigorta yaptırdınız ise tekrar telefon alırsınız yada parasını öderler yeni bir telefon alırsınız.

Back
X