Kayiplar ve bosanma

Allah yardımcın olsun kuzum inşallah bu günlerin de geçer ,bize nasıl düze çıktığını,ferahladığını ,çocuklarınla kurduğun huzurlu yuvanın sıcaklığını da anlatırsın canım.

yasadıgınız kayıplar com üzücü esiniz bunu anlamıcak kadar kalas biriymiş insan sarılmadım desene bile sarsılır ben babammdan dedem art arda ölmüstü l18 19 yasıdaydım evde asla yanlız kalamaz gece yatamaz öldügü odaya girememistim 3 ay bu nebicim kafa ben napıyım senin romantıklıgını deseen daha 1 ay olmus senin gece keyfinide düsünemem deseydin bence esine cok yuz vermissin hatta deki sen beni buyuk bi hayal kırıklıgına ugrattın bencede biraz görüsmeyelim bence esini hatasını anlatman icin annenin yanına git yada annenle aradan iyi degilse esini annesinin yanına yolla 2 yakın akraba kaybı yasamıs insana nasıl davranıcagını ögrensin önce acaba kendi annesi ölse nasıl olucaktı

ayy okudukca sinirleniyorum 3 sene önce amcam öldügünde ki samimi bile degildik ama cenazesin giderken geceden beri o kadar sarıldım ki esim kardesim yanımda otobus parası verdim 200 üstünü bile uutmusum almayı adam yarım saat sonra verdi verseme benim kafamda hic yoktu

Dualarin icin tesekkur ederim .tabii zorlanacagim fakat kendime inaniyorum baska sansim yok iki guzel kizim var gozumun icine bakiyorlar.aslinda dusuncelerinizi merak ediyorum ve tum netligi ile anlatiyorum.ileride keske bir sans verseydim demek istemiyorum.fiziki siddet yok ama psikolojik olani daha yikici

Tabii cok sarsildim.sudan cikmis baliga dondum ama evimi ihmal etmeden yas surecimi yoneterek cabaladim amasurekli terkedilmek ile tehdit edildim.
Annemle konusmuyor ve gorusmuyorum onunla ilgili konumu okumak isterseniz eger fikir sahibi olabilirsiniz.
Onun anne babasi da vefat etti.gidecek hic bir yeri yok.birbirimize destek olarak yurutebilirdik.ama o gunde 4 kadinla esini aldatan arkadasini ornek aldi sanirim.kac yil yasarim.bilmiyorum bu zevktrn mahrum kalmak istemiyorum dedi cunku

Eğer konun " eşime eskisi kadar yoğun duygular hissetmiyorum..isteyken beni aramıyor boşansam mı?" tarzında birşey olsa idi arkadaşım iki çocukla macera peşinde olma derdim belki. Ama sen evde 2 çocuk var su yok tüp yok "parasını ben vereceğim " dersem siparişini veriyor ,sadece para istemek için benimle konuşuyor, ben iste o evdeyken evdeki çocuğun canlı dersine girip giremediğini bile umursamıyor diyorsun..Çiftler arasında sorun olur da babalık yapmayı ,insanlık yapmayı da bırakan bir taraf varsa ve senden de şans filan istemiyorsa yapacak fazla birşey yok Varolan enerjini , maddi imkanını kendine ve kızlarınla yeni kuracağın hayatına ayır derim

Mecburen harciyorum acikcasi.sanirim gunlugumu okumus o nedenle aldigim suyu icmiyor aslinda aciyorum ama o bana hic acimadi.
10 yildir ayni sistemde calisiyorsun hic bu duruma dusmemistik dusurmemistim dedim.ama barisma gibi bir niyeti yok yada toparlama.
Bana dediki cikiyorsun disari nereye gittin ne yaptin diyormuyum hesap soruyormuyum umrumda degilsin cunku dedi.
Ayrica arabayi sattiginda da hakkimi vermeyecegini gecmiste verdigim tum.altin ve nakitleri de onun calismis oldugu paradan artirarak yaptigimi bu nedenle bana borcu da olmadigini soyledi.
Aslinda buna ben neden oldum cunku gururu kirilmasin diye senin maasindan artiriyorum demistim.aslinda hepsi de ablamin cocuklwrima verdigi harcliklar ve benim bekarliktan kalan birikimimdi.ama olsun onemli degil yine kazanirim ama insanlara guvenimi kazanirmiyim bilmiyorum.
Bana dokunmak bile istemedigini asagilayarak soyledi kendimden igrendim.bir an.aslinda temiz biriyim bakiyorum kendime ama neden bunu yapti bilmiyorum

ooooo ve sen bu kocaya hala sussun hee valla yaka paca dısarı at bunu da akıllansın terbiyesiz bel altı olucak ama demen lazım dı anan babam gitmis ailem dagıms senin cükünü düsünemem simdi bu adam hic normal degil yanii tamam herkez ailesini bir sevmez belki o etkilenmez ama bu kadar vurdumduymazlık ta olmaz yani 1 ayda insan zaten sokta bide adamın romantıklıgı kalmıs madem annene gitmiyosun esini yolla evden sana zor zamanda destek cıkmayan adam zaten iyi günündede olmasın demek sende haslatansan falan bakıcak seni

Hastalandim iki kere yinede konusmadi karsi komsum beni balkonda goremeyince kapiya geldi .cay ilac ve yemek verdi.komsum bakti yani bana.
Arabayi satinca gidecekmis evden oyle soyledi.bende hep kendimde hata aradim aylarca ama hayir bitmesinin nedeni benim hatalarim degil.artik bunu gorebiliyorum

Ya böyle bir durumda eşim bana bunlari yapsa yemin ediyorum ağzını yüzünü dağıtırım be.Benim babam ölmüş ablam ölmüş senimi pohpohlicam yahu boşayin cidden bu adamı değmez ya nasıl insan ya yeminle ben tiksindim.Boyle bir adamla aynı havayı solumayım diye dünyayı falan terk etmek isterdim değil aynı evde durmak

Nasil bir eziyet anlatamam ki acisini.anlasmali bosanma icin sarti bu ilin disina cikmamam cocuklarini goremezmis istersem ben ona kizlarimi birakip istedigim yere gidebilirmisim.
Verdigim tum altinlari paralari yedigime ictigime saydi resmen.cok utandim.hep bunalima girmesin diye gidip teselli ettim corap satmaya ciktim hemde eve gelip kizlarima nasil bakmadigini onlari cezalandirdigini gordum.
O sartini da kabul edip anlasmali olarak cabucak bitirmek daha mantikli gibi geliyor siz ne dersiniz.
Cunku bir miktar param var fakat kizlarin ihtiyaci oldukca harciyorum oda eriyor.babamda maas alabilirsem oda beni rahatlatir is bulana kadar.
Ben nankor degilim.ama bana oyle hissettirdi.calirsirken iyiydi dedi.yahu 10 yildir 7 ay 7 aydada haftada 4 gun calistin.sadece bu sene calismadi sezonda ben bu nedenle sirt donecek bi kadin degilimki.
Komsumada soyledim ablama bakti vefa borcum var dedim.omur boyu bitmeyecek bu vefa borcun somurdu seni zaten yeter artik kendine gel kizlarin egitim parasini bu adama yediriyosun dedi.
Arabayida alsin bana borclarini da odemesin onemli degil.ama bana oyle bir soz soylediki artik donersem kendi yuzume bakamam

Aynı şeyleri bej de yaşadım ve bosandim. Ben de kızkardeşimi kaybettim 1.5 yıl önce. 3 aylık aniden ortaya çıkan kanser teşhisi ve lanet süreç ve sonra vefatı. Insanın eli kolu kalbi kopmuş yok olmuş hissi. Eşim o dönemde beni suçladı hayatta herşey kardeşin mi kızımıza bile ilgi göstermiyorsun sözleri vs vs. Kizim yanımda sağlıklıyken kardeşimi kaybetmişim kahkahalar mi atacaktım! Zaten 20 yıl önce önce depremde annemi babamı kaybettigimde tek ailem kardeşimdi. 2 yaş küçüktü ama kizim gibiydi. Yanı eş kişisi anlamadı yada umursamadı.
Siz de çok zor şeyler yaşamışsınız öncelikle başınız sağolsun ablanız ve babanız için. Böyle adamlarla evli kalınmaz. Size huzur ve güzel bir gelecek diliyorum. Zamanla ıyi olacaksınız bunu bilin.

Cok iyi anliyorum sizi.ne aci verici durumlar bunlar.yas tutmaya bile saygi duymaz insansi varliklar.
Ben maddi manevi buyuk.kayipla cikiyorum.bu isten.
Iki kucuk cocukla issiz ortada kalicam bugun sozlesme hazirlaniyor dikkat etmem gereken bisey varmi sizce

Dostlar sagolsun .iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim

Evlılıgınızın sınanması bunlar..
Insallah ustesınden gelırsınız..
Ben evlendım uc ay sonrası annemı kaybettım..cok uzuntuler yasadım..dahada gencım o zaman esımede cok yansıttım..
Sonra esım annesını kaybettı 3 yıl sonra..ondan 4 sene sonrasında babasını kaybettı..
Boynu bukuldu tabıı..
İçinde bırseyler soldu..
Zor yas tutan ınsanlara empatı yapmak..
Esınız yakınını kaybetse sız onu ne kadar anlardınız..
Sonra ben esımı kaybettım..
Uzulurken aslında son uzuntumuz olmadıgı
Bızı dahada uzecek seylerın olabılecegını dusunmelıyız soylemek kolay gelıyor ya
Esınız sızı sız onu anlayabılsenız..

Sözleşme için çok titiz davranırsınız inşallah. Benim maddi kaygım yoktu ve isim de olduğu için hemen boşandık. Sadece çocuğa nafaka veriyor. Allah yardimciniz olsun. Kalbim dualarım sizinle. Ve bir insan yakınını kaybedince bu ne yas yahu ölümlü dünya vs vs diyenlere de diyorum ki hepimiz biliyoruz Allahın emri ölüm ama o yasayamadiklarimiz çok koyuyor insana. Kızkardeşimin son günleri ayakları buz gibiydi havlular işitip sararken o yagmurlar içinde toprağın içine koymak mahvetti beni. Çok zor.

Kendinizi suclamayı bırakın hala ona nasıl iyi davrandığınızı hatırlayıp ben kötüluk yapmadım diye kendi icinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz. Tabi ki yapmadınız daha ne yapmanız gerekiyordu adam size neler yapmış keske bi kafa göz dağıtsaydınız hala iyi niyetle şunu bunu yaptım bunlari haketmedim diyorsunuz evet hakketmediniz ama esiniz adam değil kurtulun ondan umarim babanizdan maas falan gelir.anneniz hayattami gidin onla yaşayın destek olun çocuklarınizıda alin essek gibi nafaka verecek pislik mahkemede de söyleyin ben bu durumdayken bana bunları yaptı diye

Hatalarim vardir mutlaka.ondan tek istedigim ihtiyacim.olan destegi vermesiydi.ben hergun gorustugum ablami kaybettim.cok kisa zamanda ve ani bir sekilde.o ise ne annesini ne babasini aramayan hickimseyle duygusal bir bagi olmayan biriydi.
Banada bunu soyledi ben annemi babami wramadim seni arayacagimi dusunme dedi.
Maddi manevi ben ona destek olmaya calistim.bir egitimci olarak sokaklarda corap sattim.mesela.bir arada olalim.yeter dedim ama olmadi.
Ben hastayken yanima yatmis da bende kalk demisim ona kizmis kalk dedim evet cok hastaydim iki cocuk salonda yemek beklerken gelip yanima yatmasi sevgi degil.
Basiniz sagolsun yasamayan bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…