Büyük kızın eşinden on kat olgunSoyledim tabiki konustuk .kendi beklentilerimi de anlattim.
Sen cok takiyosun kafana birak kim ne demis ne demis.evimize odaklan ben varim cocuklar var diyor.sanki cocuklari ihmal ediyormusum hissi olustu bende .
Konustum kizlarimla anne ben seni anliyorum dedi buyuk kizim etkinlik yapmiyoruz eskisi kadar ama onemli degil cok yoruluyorsun dedi
Çok ağır kayıplar başınız sağolsun... İncinmeye üzülmeye en açık haliniz.... Ve alınganlık zirve yapabilir... Kayıp duygusunu bilirim ananem ve babamı 3 ay arayla kaybettim... Öncelikle eşlere herşeyi anlatmak doğrumu bence doğru erkeklere göre değil bazıları sonra bize karşı kullanabiliyor özellikle aile meselelerini.... Ben sizin neden anlattığınızı biliyorum bir kadın olarak paylaşmak rahatlamak haberdar etmek.... Fakat düz erkek mantığı farklı.... Bunu uzun uzun yazmayacağım... Tabiki sağlıklı karar değil tabiki ayrılmayacaksınız... Bunu yaşamanız bile doğal... Bakın travma kayıp yaşayan insanların ilişkilerinde belli miktarda bozulma olması gayet olağandır... Gönül ister ki olmasın... İnsan tabiatı ve psikolojisi gereği olur.... Sıkıntının bir nevi atılmadan önceki son durumu... Eşinizle konuşup gardınızı almadan sakince konuşmanızı öneririm..bilirim en alıngan en yararlanmaya açık duygu durumundasınız her şey büyür batar ... Göreceksiniz ki ortada büyütülecek bir sorun yok.... Başınız tekrar sağolsun küllensede sönmeyecek kayıplar.... Eşinizle durum düzelince ve siz çok daha iyi hissedince yazın lütfen.... SevgilerimleHepinize merhaba.konu mart ayinda ablami kaybetmem.ardindan iki hafta once babami kaybettim.iki cocugum var 4 ve 8 yaslarinda.10 yillik evliyim.bu kayiplari yasayana kadar evliligimde sorun yok saniyordum.ayni zamanda annem ile de sorunlarimiz var ve cok uzun olmamasi icin ozetlemem gerekirse esim ve cocuklarimla hayata tutunma cabasi icindeyken bir anda esimin yaptigi konusma ile sarsildim.
Bu konusmayi 1 ay once yapmisti ikicisi dun gece oldu.onu bu konusmaya iten ozel hayatimizin onu mutlu etmemesi.yeterince ilgi gostermiyor olmam ve surekli baskalarinin soylediklerini onunla paylasmammis.
Ben senin aklinda yokum diye bir cumle kurdu.sana 1 ay boyunca bilerek romantik davrandim yine bisey degismedi dedi.kendimi kandirilmis hissettim o an.
Evet yas surecim cok zor.geciyor ve ardindan ikinci kayipla afalladim zorlaniyorum.bu surecte bana destekte oldu.onu seviyorum fakat bilincli olarak yaptigi bu deneme olayi beni incitti.
Kibarca yollarimizi ayirabilecegimizi soyledim.benimle ilgili bu kadar rahatsizliklari oldugunu bilmiyordum.bu benim.icin bu surecte alinan saglikli bir kararmi bilmiyorum.ama.cok incindim sadece yazmak istedim hoscakalin
Cok tesekkur ederim kuzum.kizima haksizlik ettigimi dusundum aslinda.ihmal ettim diye uzuldum hic bu acidan bakmamistim mutlu oldum.Büyük kızın eşinden on kat olgun
Masallah çok güzel evlat yetiştirmişsiniz.
Rica ederim hersey gönlünüzce olsunCok tesekkur ederim kuzum.kizima haksizlik ettigimi dusundum aslinda.ihmal ettim diye uzuldum hic bu acidan bakmamistim mutlu oldum.
Cok tesekkur ediyorum.aslinda beni anlamasini umdum kendisinden ama olmadi.cozmeye de calistik tikaniyoruz.Çok ağır kayıplar başınız sağolsun... İncinmeye üzülmeye en açık haliniz.... Ve alınganlık zirve yapabilir... Kayıp duygusunu bilirim ananem ve babamı 3 ay arayla kaybettim... Öncelikle eşlere herşeyi anlatmak doğrumu bence doğru erkeklere göre değil bazıları sonra bize karşı kullanabiliyor özellikle aile meselelerini.... Ben sizin neden anlattığınızı biliyorum bir kadın olarak paylaşmak rahatlamak haberdar etmek.... Fakat düz erkek mantığı farklı.... Bunu uzun uzun yazmayacağım... Tabiki sağlıklı karar değil tabiki ayrılmayacaksınız... Bunu yaşamanız bile doğal... Bakın travma kayıp yaşayan insanların ilişkilerinde belli miktarda bozulma olması gayet olağandır... Gönül ister ki olmasın... İnsan tabiatı ve psikolojisi gereği olur.... Sıkıntının bir nevi atılmadan önceki son durumu... Eşinizle konuşup gardınızı almadan sakince konuşmanızı öneririm..bilirim en alıngan en yararlanmaya açık duygu durumundasınız her şey büyür batar ... Göreceksiniz ki ortada büyütülecek bir sorun yok.... Başınız tekrar sağolsun küllensede sönmeyecek kayıplar.... Eşinizle durum düzelince ve siz çok daha iyi hissedince yazın lütfen.... Sevgilerimle
Tesekkur ederim sizindeRica ederim hersey gönlünüzce olsun
Beklentileri ayni .degisen birsey yok.sadece bencilce yasiyor ve benim ne hissettigimle ilgilenmiyor.pinaris nasılsınız? Bir gelişme var mı?
Beni dusundugunuz icin tesekkur ederim .kendimi iyi hissetmeme neden oldunuzpinaris nasılsınız? Bir gelişme var mı?
Adınız aklımda kalmış. Merak ettim. Ben sadece şu kadarını söylemek istiyorum. Eşinizin içinde birşeyler ölmüş. Öyle olmasa o pastayı o alırdı. Aşktan ziyade, içinde biraz merhamet taşımayan adamla ben yapamazdım. Nerdeyse 2 ay olmuş, hala aynı durumlar. Çok üzüldüm. İnsan 2 ay karısının yüzünü asık görmeye nasıl dayanır?Beni dusundugunuz icin tesekkur ederim .kendimi iyi hissetmeme neden oldunuz
Kendisi alamadi.ev karantinasi vardi.disari cikmasi yasakti.buyuk kizim istedigi icin aldim.aslinda yuzum asik kalamadi kizlarima yansimasin diye karantinasi boyunca kapisina yemegini kekini cayini tasidim ve olabildigince iyi davrandim.Adınız aklımda kalmış. Merak ettim. Ben sadece şu kadarını söylemek istiyorum. Eşinizin içinde birşeyler ölmüş. Öyle olmasa o pastayı o alırdı. Aşktan ziyade, içinde biraz merhamet taşımayan adamla ben yapamazdım. Nerdeyse 2 ay olmuş, hala aynı durumlar. Çok üzüldüm. İnsan 2 ay karısının yüzünü asık görmeye nasıl dayanır?
Geçmiş olsun. İyileşti mi? Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?Kendisi alamadi.ev karantinasi vardi.disari cikmasi yasakti.buyuk kizim istedigi icin aldim.aslinda yuzum asik kalamadi kizlarima yansimasin diye karantinasi boyunca kapisina yemegini kekini cayini tasidim ve olabildigince iyi davrandim.
Karantina bitince sarap alirim sen seversin dedi ama benimde icimde degisecek dusuncesi yok melasef.ozel gunleri onemsemedigini soyledi cunku sirf bisey soylememem icin lafi cevirdi diye dusunuyorum.zorlaniyorum tabi bu donemde heryerden bir darbe geliyor arabesk deyimle.pozitif diye annemi aradim.ornegin evin anahtarini istedim evleri bos ben seker hastasiyim gondermediler.herkes ayni evde kaliyor diyerek biraktilar beni.ama eminim ki haketmiyorum bunlari bana inanin lutfen kotu biri degilim ben.ama bunlari yasiyorum
Evet iki testide negatif cikti bugun karantinasi bitti.aslinda ne yapmaliyim bilemiyorum ki .her alanda vermem gereken kararlar var.ablam gitti ve tum degerli esyalarini katillerim dedigi bizi doguran kadin ve kizi aldi.babam gitti.onun esyalarinada telefonu benim cuzdani benim yuzugu benim tisortlerini de sen alirsin diyen abla demeye utandigim bir hain var.esim deseniz zaten ortada.daha anlatamadigim bircok olay devrilmis durumdayim acikcasi.karar alacak saglikta gormuyorum kendimiGeçmiş olsun. İyileşti mi? Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Aslinda hayatimin temel taslarindan biriydi ablam.anne gibiydi hayat kurtarirdi her anlamda .ama babamin gidiside zorladi 20 yil gormemistim tam belki biseyleri yoluna koyarim derken oda gitti.esim kendi dogrulari ile yasiyor.Yas surecleri cok ama cok zordur. Ustelik siz bir degil iki kayip vermissiniz. Basiniz sag olsun.
Esinizi cok marhametsiz buldum. En zor anlarimizda esimize siginiriz, esniz ise kendi derdinde.
Uzuldum durumunuza
Aslinda hayatimin temel taslarindan biriydi ablam.anne gibiydi hayat kurtarirdi her anlamda .ama babamin gidiside zorladi 20 yil gormemistim tam belki biseyleri yoluna koyarim derken oda gitti.esim kendi dogrulari ile yasiyor.
Catismalar onu ilgilendirmiyor.cok cani sikilirsa kuser susar olayi kapatir onun cozumu bu
Ben tamda bu sizin mesajinizi okurken bir sorun oldu kapatmak zorunda kaldim sayfayi iste o gun bugundur benimle asla konusmadi.taaki dune kadar gelip para istedi benden utanmadanKendinize haksizlik etmeyin siz esinizden daha degerlisiniz.sirf onun gönlu olsun diye acinizi hafife alip onu hakli bulmayin kendinize kotuluk yapmayin.esinize diyin ben aci cekiyorum senin romantizminle ugrasamam.bazi insanlar boyledir her zaman on planda kendileri olsun ister cok bencilce.yerinizde olsam asla onu takmaz ve cok kirilirdim size destek olmak cok zor olmasa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?