Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

Kesinlikle kaynak yaptırmayın ben yaptırdım çok pişmanım ama yok ben çok iyi bakarım diyosanız bilemem ama çıkartırken kopan saçları görünce keşke yaptırmasaydım dersiniz

Kesinlikle kaynak yaptırmayın ben yaptırdım çok pişmanım ama yok ben çok iyi bakarım diyosanız bilemem ama çıkartırken kopan saçları görünce keşke yaptırmasaydım dersiniz

Kaynaktan hiç hoşlanmam, bunun yanında bir kere denedim 24 saat bile tutamadım ama...

Senin o kopuyor sandığın saçlar aslında kopmuyor, kendiliğinden düşen fakat halka sebebi ile kayıp gidemeyip orada biriken saçlar şöyle ki;

Ortalama günde 100 tel saç dökülse,
kaynakları diyelim 4 ay tuttun

1 ay 30 gün desek 4 ay= 120 gün
120 gün* günde 100 saç teli = 12000 yani onikibin saç teli ediyor.

Kısaca, kaynakları taktığın andan itibaren çıkartacağın ana kadar geçen sürede 12000 saç telini zaten doğal sebeple kaybediyorsunuz, haliyle kaynakları çıkartırken bir yumak saç ile karşılaşıp ağlamaya başlamak işten bile değil ama sebebi kaynaklar değil.

Tabii kaynakları çıkartan arkadaş beceriksiz çıkar ve saçlarınızı yola yola çıkartırsa o 12000 saç teline kaç bin tane daha eklenir bilemem...

Matematiksel açıdan, düzgün uygulama ile takılmış kaynakların saça zararı olmaz mantıksal açıdan ise kaynak olayı gereksizdir.İyi bakımlarla saçları sağlıklı tutup doğal süreçte uzamasını beklemek daha iyi bir seçimdir.

Zaten kafama dolaşmış olarak çıkarttım kaynakları o kadar çok canım acıdı ki anlatamam.gerçi dolaşmaktan da öte kafamda bi yumrukla dolaşıyodum sanki

466149"]Merhaba,

Saçınız seyrek o saclarınızda gıder ben yaptım cok pısmanım saclarım dıplerınden gıttı okadar da para verdım sakın dınleypte yaptırmayın
hayırlı aksamlar[/QUOTE]

Merhaba,
Mikro kaynak mi yaptirdiniz acaba? mikro kaynak yaptiranlar varsa bilgi verebilir mi?

merhaba,
cikartirken sorun yasadiniz mi? Mikro ile ilgili cok yorum bulamiyorum. O yuzden yaptirmaya cekiniyorum.

Ben bi ara takdim kaynağa yaptiricaktim hatta ama olumsuz yorumlar olumlulardan saha çok gitcegm kuafor normalde iyi ama kaynakta nasil ya da bana denk geldiğinde kotu mu yapar.. 250tanesine 750tl dedi ona da tamam dedim gelirim dedim ama gitmedim.. Kotu mu yaptm sizce? Ben kendi sacimi uzatmak istiyorum hatta saclarimin olduğu bir konum da var ama kaynakla oluşan rapunzel ssaçlara da kayitsiz kalamiyorum napicM ben

Çıtçıt alsan daha iyi olmaz mı onun kullanımını öğrendikten sonra çok basit tak-çıkar.yine de kendin bilirsin tabi kuaför etkeni de çok büyük ama dediğim gibi ben çıkarttırırken çok fazla canım acıdı.bi de duştan sonra saçların kurumama gibi sorunu var dipler ıslak dolaşıyosum

En iyisi yaptirmamak sanirim 8parca citcit bana az geliyor 10parca alsam sigdirabilir miym ki kafama

Gramajını fazla alırsan 8 bile iyi gelir 10 bence fazla canım.

Ben avcılarda bir yerde yaptırdım çok güzel takıyorlar ve ilgi alakalarıda süper ama adını tam hatırlamıyorum saç peruk dünyası mı neydi dediğim gibi tam hatırlamıyorum bir kere gittim ama internet adresleri vardı galiba saçperuk dünyası diye aratın belki bulursunuz ama çok kaliteli saçları var ve 3 ay oldu halen kullanıyorum :) işini düzgün yapan kuaför çok nadir bulunuyor arkadaşlar sizcede öyle dğilmi..:)

Kaynak kesinlikle yaptırmayın , yyaptırmış biri olarak söylüyorum size bütün saçlarınızı kaybedersiniz ben çok ağlamıştım ondan sonra saçımı kendine zor getirdim neler neler yapmadım ki .. kel kalmak istemiyorsanız yaptırmayın derim benden size tavsiye

Micro kaynak denilen kaynak nasıl bsy
Organik saç kaynak
Keratin ve boncuk kaynak çeşit çeşit kaynaklar var en iyisi hangisi hiç bilmiorum. Ama bnde istiyorum saçlarım okadar kötü olduk tiftik tiftik hep yandı
Baya bi kestirmem lazım ama kısa saç hayatta kullanamam şuanda bile beline gelmesinebi karış var ama bu saç bile bana kısa gelio ((( of yaa sizceee

benim saçlarım da gür değil kızlar. gür olsa 1 dk. düşünmez yaptırırdım. kaynak yaptırıp yaptrmama arasında gidip geliyorum yine de çünkü uzun saçlar çok hoşuma gidiyor. Saçlarım şuanda çok dökülmüyor ama yine de kuvvetli saçlara sahip değilim. O kaynaklar saçıma takılınca zaten cansız olan saçlarıma ağırlık yapıp döküleceğini, geceleri kafama battığı için uyuyamayacağımı, banyodan sonra kurutamayacağım (ki zaten saçlarım yıpranmış durumda banyo sonrası fönsüz çok çirkin olduğu) için veee diplerden az da olsa uzadığına inandığım için yaptırmamayı düşünüyorum. Organic power build adlı şampuan gerçekten iyiyse kullanalım uçları kopmasın ki saçımızın uzadığını anlayalım.

Ben bu kez yarım ay çıt çıt aldım 200 gr çok dolgun ve çok pratik.memnun kaldım ilk kez 2 dkmı almıyor takmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…