- 2 Ekim 2014
- 81
- 213
- 28
- 36
Bana öneride bulunacaktın hani :)
Kesinlikle kaynak yaptırmayın ben yaptırdım çok pişmanım ama yok ben çok iyi bakarım diyosanız bilemem ama çıkartırken kopan saçları görünce keşke yaptırmasaydım dersiniz
kızlar bakırkoyde murat kolukırık dıye bırı var saç kaynak uzerıne çlışıyo düğün öncesi oraya gitmeyı dusunuyorum gıdenler var mı??
kızlarr erkek gibi saçlarım vardı.. dün mikro keratin kaynak yaptırdım :) rapunzel oldum bir anda :) çok mutluyum.. kullanması da çok rahat.. ağırlık hissi vs yok.. biraz pahalı ama.. değdi diyebilirim ... çünkü kısacık ( 5cm) saçların tamamına yapıldı.. izmirde şirinyerde
kızlarr erkek gibi saçlarım vardı.. dün mikro keratin kaynak yaptırdım :) rapunzel oldum bir anda :) çok mutluyum.. kullanması da çok rahat.. ağırlık hissi vs yok.. biraz pahalı ama.. değdi diyebilirim ... çünkü kısacık ( 5cm) saçların tamamına yapıldı.. izmirde şirinyerde
Ben bi ara takdim kaynağa yaptiricaktim hatta ama olumsuz yorumlar olumlulardan saha çok gitcegm kuafor normalde iyi ama kaynakta nasil ya da bana denk geldiğinde kotu mu yapar.. 250tanesine 750tl dedi ona da tamam dedim gelirim dedim ama gitmedim.. Kotu mu yaptm sizce? Ben kendi sacimi uzatmak istiyorum hatta saclarimin olduğu bir konum da var ama kaynakla oluşan rapunzel ssaçlara da kayitsiz kalamiyorum napicM ben
En iyisi yaptirmamak sanirim 8parca citcit bana az geliyor 10parca alsam sigdirabilir miym ki kafamaÇıtçıt alsan daksam yi olmaz mı onun kullanımını öğrendikten sonra çok basit tak-çıkar.yine de kendin bilirsin tabi kuaför etkeni de çok büyük ama dediğim gibi ben çıkarttırırken çok fazla canım acıdı.bi de duştan sonra saçların kurumama gibi sorunu var dipler ıslak dolaşıyosum
Hangi kaynaktan yaptırılan cnmbenim kaynakla aram iyi valla, hiç vazgeçmem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?