Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

peki saca zarar vermiyor mu benim kafamda 100 tane boncuk var ve sacim cok ince telli cikartirirken ki halimi dusunemiyorum

kızlar kesinlikle kesinlikle uzak durun kaynak felan dün çıkarttırdım boncukları ve neredeyse orada aglayacaktım kafamda resmen saç kalmamış boncukları taktırırken daha uzundu gür ve güzeldi şimdi ise acayip yıpranmış saçlarla karşıkarşıyayım daha önce taktıran bi arkadaşım sakın demişti delimisin ama ne bileyim ona ragmen yaptırdım kullanırken güzel ama çıkarttıgımda tam bir felakettttttt tek dilegim bir an önce eski haline dönmesi şuan çok ama çok üzgünüm

nerde taktırdığın çok önemli ama ...ben 2 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok..senin için çok üzüldüm :26:

Arkadaslar merhaba, ben bundan 10 gun orda burda butun yorumlari okumaya basladim. Boncuk yaptirmayi 1 yildir dusunuyordum ama kararsizdim. En son bitince yorumlar dedim kotu olursa cikartirim, gittim taktirdim. Oncelikle anladim ki bu bas agrilari acilar falan deyip abartiyorlar. 130 gram sac taktirdim yani 160 adet ancak bazilari abartip agir miktarda taktiriyorlar. 1.gece cok hafif agriyor ve ustune pek yatilmiyor. 2.gun agri falan kalmiyor hafif bazi kasintilar olabiliyor. Dus aldigimda diplere masaj yapiyorum saclarim tertemiz oluyor. Birde oturup rofle yaptim keyfime degecek yok. Kesinlikle silikonlu boncuk kaynak tavsiyemdir kizlar :)

bu işlemi çıkartırken kuaförünün bilgisi çok önemli. benim eşim bana 250 adet boncuk taktı bi gr dökülme olmuyor. ayrıca bir sürü izmirde mankenlere boncuk kaynak yapıyor 3-4 ayda söküp tekrar takıyor bence önemli olan işin ehli olmak ve doğru yönttemler uygulamak. ayrıca gür doğal ve gerçek saçların belinde olmasını beklemek zorunda kalmamak kadar süper bişey yok Eki Görüntüle 996235

hangi ilden katılıyorsun? bir de söküp tekrar taktırmanın fiyatını sordun mu?

bence yaptırdığın ye okadar önemli ki şahsen ben saçlarımdan çok memnunum ne kaşıntı ne batma ne dökülme okadar gür havalı duruyor ki fotomda gödüğün gibi söylediklerini hiç yaşamadım inş saçların eskisi gibi olur bunun için sana önerim 40 yağ karışımı olan redısıt diye bi ürün var nette aaştırabilirsin

Kesinlikle cok doğal duruo saçı rahatça toplayabılıormusuz kafada agırlık yapmıormus. ve cıkartıldgında saç dökülmüyormus..

kesinlikle katılıyorum bende eşim kuaför ona yaptırıyorum ne kendimde nede ona gelen manken ve normal müşterilerinde hiç şikayet duymadım ve kendmde yaşamadım.

selam:) bahsettiğin weaving yöntemi attığın videodaki dikme işlemi ile birebir aynı mı? ya ben onu ilk kez senden gördüm ve bayıldım! saçlar tamamen kapatıyor hiç bir şekilde boncuk şu bu görünme olasılığı yok gibi. videoya baktım zencilerin klasik küçük kuaför dükkanlarına benziyor öyle bir şaşalı güzellik merkezi de değil yani belli ki :] Ben de bir zaman Londra'da yaşadım. Tr'de neden böyle basit yöntemler yok ya, çok gerideyiz keşke ölsek P sen nerede yaptırdın bana net adres verir misin? Bir de fiyat bilgisi lütfen^^ Ben yıllardır çıtçıt kullanıyorum, saçlarım çok çok seyrek maalesef kaynağa hiç cesaret edemedim tamamen dökülür diye ama bu yöntemde boncuk da az bir zararı yok gibi duruyor değil mi? ağırlık yapıyor mu? ve son olarak da çıkarınca saçlarını nasıl buldun, çok döküld mü:/ tşk ederim şimdiden, öpücük^^

Merhaba
Evet saclar örülüyor uzerinede tres dikiliyor. Ama ben butun sacimi ordurtmuyorum onu zenciler yapior bize gerekmior. Yani bi sira oruluyor, sonra bi sira sac birakilior, bu sekilde enseden tepeye istedigin kadar cikiliyor..
Saclar yipraniyormu sorusuna cevap vereyim HAYIR! Her yontemi denedim bu yipratmiyor, cunki saclarin orgulu oldugu icin hicbir isleme maruz kalmior, kirilamiyor da boylece. Bu sistemle saclar cok guzel uztilabiliniyor.
Ben viyanada dogdum orda yasiyordum ,yazin istanbula yerlestim. Burada yapani bulamadigim icin basta su boncukla tress tuturulma yontemini yaptirdim fakat cok kaydigi icin mutlu olmadim, devamli.kuafore gidip duzeltirmem gerekiordu.
Aynen soyledogon gibi kucuk bi zenci kuaforu bulursan git :) onlar yapiolar bunu ve inanilmaz hizli, ben istnbulda bulamadim tesadufen bi kuafor salonunda zenci bi kizla tanistim ve o yapior bu yontemi, evime cagiriorum yapior. 200-250 civari sadece. Tabi saclari kendin bul.
Yani tr de bi boncuk kaynak sistemine alismislar herkes onu yaptirior, her hareketlerinde gozukup duruyor boncuklar tiksindim bu goruntuden vallahi :))
Kuafore gittigimde boya icin fon icin vs soyle yorumlar yapiolar tabiii :" aaa bu ne ya gel sana boncuk yapalim bizim yaptigmiz gozukmez, bu kafana agirlik yapmior mu, nasil yikiorsun." :)) hayir agirlikta yapmior normal diger kaynak yontemleri gibide yikiorum. Ben en cok bu yontemden memnunum tabi herkese gore de olcak degil. Bisuru yontem arasinda kendine uygun olani bulmak gerek.

Teşekkür ederim çok minnoş anlatmışsın^^ maalesef ben de Tr'deyim şu an geriye bir zenci bulmam kaldı o halde:) Boncuk yaptırmayın kızlar,azalarak tükensin içerikli sosyal mesajımızı da verip :)) tekrar teşekkür eder ,öperim^^

Ben ataköy artrium kuaföre gittim
daha önce boncuk ve silikon kaynak yaptırmış ve 1 haftada söktürmüş memnuniyetsiz biri olarak
micro kaynak için de hep ataköy artrium da paris kuaför reklamlaı çıkıyordu
benim dalgınlığımamı geldi bilmiyorum
artrium da artrium kuaföre girdim (oysa gitmem gereken paris kuaför o amaçla çıktım yola )
internette araştırdım micro kaynak yapıyormuşsunuz dedim adam evet (sahibiymiş)
bakın yanlar tepeler çok kısa olur mu dedim tabiiki saçlar milim milim ayrıldığı fark edilmez en tepeye kadar çıkıcaz dedi
ne kadara yaparsınız dedim 1.200 dedi
tamam dedim
saçımdan bir tutam kestiler saçımla aynı özellikte gerçek saç getirceklermiş sevindim 3-4 gün sonra gel dediler
gittim
bir baktım adam keratin kaynak yapıyor microyla alakası yok
hani microydu dedim keratim micro kaynakmış (pis adi yalancı )
saçımı tamamladı tepeler belli oluyo yan üst saçlar benim bir kat altı up uzun
yani kaynak olduğu bariz belli bide beyaz keratinle yaptı toplayınca her yandan gözüküyor

düz boyayı 140 a yapıyolar renk konusunda mükemmeller ama kullandıkları boyalar adi boyalar
kısa zaman sonra saçlar kopmaya başladı tekrar taktırmaya gittim 120 aldı
rengini koyultmak istiyorum dedim hepsini sökmemiz lazım dedi neden dedim bu sefer keratinde renkli olacakmış hiç belli olmayacak bu sefer dedi
400 tl dedi bide ilave olacak saçları kendim götürdüm yani o sadece takmaya ve boyamaya 400 aldı
yaptı bu sefer de sipastik özürlü adam arka ve yan üstleri komple bıraktı yani saçlarım üstler kulak memesinin izasında arka belime kadar

sakın artrium kuaföre kaynak için gitmeyin derim

kaynak yaptırmak istiyosanız iyi yapan birini bul ilk defa boncuk kaynak yaptırdığımda gece ağladım saçlarımdan kafamı yastığa koyamadım acıyordu çok banyodan sonra kurularken sızlıyodu ilk 1 hafta böyle geçti sonra hafifledi en az 20 tanesi düştü bazılarını da kendim çıkardım çünkü kaymışlardı çıkmak üzerlerdi erkek arkadaşımada resil oldum yanında çıkmıştı verdiğim bin lira eziyetten başka bişey vermedi ben çıtçıt yada mikro kaynak öneririm boncuktan uzak durun hazır saçlarımda mahvoldu döküldü

Aynen benimde mahvoldu. Bende 800 lira vermistim bundan 3 yil once 1.5 yil kullandim. 2 gun azicik agrisi oluyodu. Benim yaptirdigim yer cidden cok iyiydi. Onda bi sikinti yasamadim. Hic dusmede olmadi. Zamani geldiginde bakim icin adamlar nasi taktiysa eksiksiz kafamda duruyordu hepsi. Ama gel gorki saclarim 1.5 senedir toparlanamadi. Kutken taktirmistim 1.5 yil kullandigim sure boyunca belimden 1 karistan az yukarisina kdr uzadi saclarim. Kestirmeye kiyamadim. Ama o kdr kiriklar o kdr cansizlarki. Olduler resmen. Kestirmem gerekio kestiremiorum kiyip MUTHIS BISEY ANCAK SACLARINIZI OLDURUYOR HABERINIZ OLSUN!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bndede kaynak var 2 ay oldu kullanimi rahat bnm. Boncuk kaynak alistim artik. Sadece sabah uyandgmda cok cabuk dolasmis oluyo tek ondan sikayetciym nasi bi cozumu var arkadaslar sac kremide kullaniorum o gun iyi ama ertesi gun birbirine girio. O yuzdn hep yikiorum

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim )

Sevgili arkadaslar . Boncuk kaynak yaptirmayi dusunuyorum .bu konuda tecrubesi olan bilen biri varsa sorumu cevaplayabilir mi acaba..sorum su ki bu boncuklar takildiginda saci eziyor mu ve takildigi yerde belli bi zaman sonra saci kopararak dokuyor mu..yani gercek saci ezdigi icin bu boncuk saci kopartiyor mu ...duzgun ifade edememis olabilirim.kusura bakmayin .sevgiler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Luttfennnn bilwn bi arkadasim cevap yazin saclarim oraelden yandi kestire kestire toplanmiyor bile artik cok feci haldeyim berbatim..anlatamam o lanet aciciya karar verdigim gune lanet olkuoyorum..sirf mecburiyetten boncuk kaynak taktircam azicik uzayana kadar ...kaliteli olan saclarimda giderse bu kez daha kotu yikilmis olucam sadece ogrenmek istedigim sey boncuk takildigi yerde ki o kitledigi bi tutam saci ezdigi icin sonradan kopariyor mu kopar miyor mu lutfen arkadaslar yardiminiza ihtycm var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Artık boncukların içi silikonlu, o yüzden takılan boncu saçı ezip kopartmıyor, eğer düzgün takıldıysa uzarkende bebek saçları çekiştirmiyor. Kaynakları çıkartırken dikkatli çıkartmak gerek, saçı hırpalamadan narince çıkartmalı yoksa arada dolaşan saçlar epey can yakıyor.

Bunun haricinde benim gördüğüm arkadaşımın kaynakları çıkartılırken epey bir saç topladık yerden, tek bakışta korkunç görünüyor sanki kel kalmış gibi ama bu kaynakların saça zarar vermesinden kaynaklı değil ne yazık ki bizim kızlar bunu idrak edemiyor..

Şöyle anlatayım sana,

normalde günde 100 tel saçımız dökülür

diyelim kaynaklar saçında 3 ay kaldı, ve o halkalar bütün saçları tuttuğu için dökülen saçlar boncukların arasından kayıp çıkamıyor ve döküldüğü halde orda hapis oluyor.

günde 100 tel saç, en iyi ihtimalle 3 ay yani 90 gün diye hesaplarsak

100*90= 9000 saç teli eder ki bir anda bu kadar saçı görmek ağlamanıza sebebiyet verebilecek olsada işin aslı budur...

Rahat edebileceksen kaynak yaptır tabii ama ben bakımlarla saçını yola getirip kendi halinde uzatmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…