Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

KilicBaligi süper anlatmissin valla.Bende yaklaşık 8 senedir kullaniyorum ama taktirmanı tavsiye etmem.Bir kere alışınca saçın uzasa bile kaynağın yoğunluğuna,görüntüsüne alışmış oluyorsun ve sürekli kaynaklı kullanmak istiyorsun.Bende senin gibi bi sürelik taktırmıştım ama 8 sene oldu hala devam
O yüzden bende kılıçbalığının dediği gibi bakmlarla düzeltmeni tavsiye ederim bende ama yinede nasıl rahat edeceksen öle yap tabiki

Cnm inan bir yildir bakim yapiyorum bemiks bepanten falan ustelik cinko ve bemiks tablet aliyorum beslenmeme dikkat ediyorum uzuyor aslibda ama daha bi 8 cm yer daha var kestirecegim ve kendi sacim daha 15 cm varmi yok mu emin degilim uzadikca kotuleri kesiyorum cunki kesinlikle duzel miyor.. olen sac asla kurtulmuyor tek caresi makas...o yuzden uzayana kadar en azindan bi yil kullanicm bi de ogretmen oldgm icin kisa sac cok igreti duruyor bende bide kivircik oldgu icin..cevabin icin cok tesekkur ederim.cok guzel anlatmissin cok sagol tatlim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak benim saçım yandığında brezilya fönü yapmıştım o şekilde kesmeden kurtardım, bir araştır istersen çünkü bu durumda saçının yarısını kesmen gerek ki bu da insanı depresyona sokar...

Benim konularım arasında evde nasıl yapabileceğini anlatan bir konu var incele hiç olmadı keratin yükleme yap hem kıvırcıklarında bozulmaz keratin yüklemesi ile...

Ben daha onceden keratin kaynak yaptirmistim ama cikarmasi cok zor oldu.
Boncuk kaynak yaptirmayi dusunuyorum. Istanbul'da bildiginiz kaliteli ve uygun bir yer var mi ?

Kizlar saca boncuk kaynak taktirdiktan sonra nasil yikiyorsunuz saclarinizi ... ozel bi yontemi falan var mi bunun..benim saclar kivircik ve inanilmaz gür..ama kisa yani omuzlarda gibi gibi tabiki.bu yuzden taktiricam. Dogal durur mu ki tecrubeli arkadaslardan rica etsem..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben size kendi saçımı anlatayım siz bana uygun mu değil mi ona göre karar verin :) Çünkü memnun olan da çok olmayan da çok ama saç tipinden mi kuaförden mi karar veremedim.

Benim saçlarım kulak memesi hizasında şuan, kalın telli, hiç dökülmez çok nadiren dökülür, kuru ve dalgalı. Ayrıca daha önce boya yaptırdığım için saçlarımın uçlarında 3 cm kadar bir ölü saç var ama 6 aydır boya yaptırmıyorum. Boncuk kayak önerir misiniz?

Doğal dursun anlaşılmasın diyorsan hayır canım sana uygun değil çünkü saçların ciddi kısa ama yok benim için farketmez diyorsan taktır tabii... Yine de ben bakımlarla saçlarını toparlayıp uzatmandan yana kullanıyorum oyumu.

Kılıçbalığı önerin için çok teşekkür ederim :) Keşke uzasa da uzamıyor işte

Kılıçbalığı önerin için çok teşekkür ederim :) Keşke uzasa da uzamıyor işte

Canım uzuyordur ama uçlar hasarlı olduğu için kopar ve bu yüzden sana uzamıyor gibi gelir. Profesyonel saç bakım ürünleri kullan şu ara çünkü bak kızların hatası şu; saç uzatmak için türlü türlü bakımlar yapılıyor ve saçların uzaması bir nebze hızlanıyor ama uçların kırılmasını,kopmasını, yıpranmasını engelleyecek bakımlar yapılmazsa uzayan saçtan hayır gelmiyor ki, yine kesilmek zorunda kalıyor saçta yerinde sayıyor bu yüzden kaliteli ürünler kullanmak lazım.

Benim saçlarım göğüs hizası ama hepsini aynı boya getirmek için uzatıp uzatıp kesip aynı boya getiriyorum ama paraya kıyıp pro ürünler alıyorum bakımları sağlam yapıyorum çünkü aynı boya geldiklerinde saçımı kesmeden uzamaya bırakacağım. Şimdi düşün, ben bu saça bakmazsam saçlar kırılmaya başlarsa ben iki tel saçı uzatıp ne yapayım ki, haksız mıyım ama

Çok haklısın peki bana ne önerirsin, ben saç maskesi yapmaktan da saçlarımı kestirmekten de yorgun düştüm :) 3 parmak kadar bir ölü saç kaldı o da gidince doğal saçlarım kalacak umarım. Mesela ben o 3 parmaklık kısmı da kestirip o söylediğin ürünleri mi kullanayım yoksa kestirmeden o ürünleri kullansam saçım uzar mı faydası olur mu? Çünkü kbir kuaför "sen hangi marka hangi ürünün kullanırsan kullan bu yanık saçlar kesilmeden saçın asla uzamaz istersen dene gör" dedi moralimi yerle bir etti

Kuaförlerin her söylediğine inanma, görüntü ve sağlık açısından kestirmek en doğrusu ama moral açısından bakarsak da bir anda kestirmek yerine azar azar uçlardan almak daha iyi bir seçim. Her halukarda uzar merak etme. Saç tipin nedir kalın telli olduğunu yazmışsın ama yağlı-kuru, gür az vs?

Saç tipim dipler normal uçlar kuru, saçlarım da çok gür hep fön vs istiyor gür ve dalgalı olduğu için yoksa Harry Potterdaki Hagrit gibi oluyorum :) Ya işte sen halden anlıyorsun ama o kuaförler şeytan gibi "nolcak kestirmezsen zaten uzamıcak bi de daha da çok kısalcak görceksin gününü" dedi feleğim şaştı. Allahtan o gün boşluğuma gelmedi yoksa oturur kestirirdim kısacık zaten kısa

Ahahaha Hagrit iyi güldüm

Ürün tavsiyesi bekleyen bir kaç arkadaşımız daha var, sende bir hafta bekle bakayım, kullanmaya yeni başladığım bir ürün serisi var, emin olayım ona göre tavsiyemi yazarım olmadı başka bir şeyler bakarım senin için.

Tamam o zaman tavsiyelerini sabırsızlıkla bekliyorum :)

saçlarım çok seyrek ve ince telli hemen uzuyor sürekli kestiriyorum çünkü kıl gibi kalıyor uzayınca bende kaynak yaptırmak istiyorum ama biraz korkuyorum azcık saçım var ondan da olmayayım diye tavsiye ederimsiniz arkadaşlar

kızlar bakırkoyde murat kolukırık dıye bırı var saç kaynak uzerıne çlışıyo düğün öncesi oraya gitmeyı dusunuyorum gıdenler var mı??

Merhaba,

Saçınız seyrek o saclarınızda gıder ben yaptım cok pısmanım saclarım dıplerınden gıttı okadar da para verdım sakın dınleypte yaptırmayın
hayırlı aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…