Artık boncukların içi silikonlu, o yüzden takılan boncu saçı ezip kopartmıyor, eğer düzgün takıldıysa uzarkende bebek saçları çekiştirmiyor. Kaynakları çıkartırken dikkatli çıkartmak gerek, saçı hırpalamadan narince çıkartmalı yoksa arada dolaşan saçlar epey can yakıyor.
Bunun haricinde benim gördüğüm arkadaşımın kaynakları çıkartılırken epey bir saç topladık yerden, tek bakışta korkunç görünüyor sanki kel kalmış gibi ama bu kaynakların saça zarar vermesinden kaynaklı değil ne yazık ki bizim kızlar bunu idrak edemiyor..
Şöyle anlatayım sana,
normalde günde 100 tel saçımız dökülür
diyelim kaynaklar saçında 3 ay kaldı, ve o halkalar bütün saçları tuttuğu için dökülen saçlar boncukların arasından kayıp çıkamıyor ve döküldüğü halde orda hapis oluyor.
günde 100 tel saç, en iyi ihtimalle 3 ay yani 90 gün diye hesaplarsak
100*90= 9000 saç teli eder ki bir anda bu kadar saçı görmek ağlamanıza sebebiyet verebilecek olsada işin aslı budur...
Rahat edebileceksen kaynak yaptır tabii ama ben bakımlarla saçını yola getirip kendi halinde uzatmanı tavsiye ederim.
Artık boncukların içi silikonlu, o yüzden takılan boncu saçı ezip kopartmıyor, eğer düzgün takıldıysa uzarkende bebek saçları çekiştirmiyor. Kaynakları çıkartırken dikkatli çıkartmak gerek, saçı hırpalamadan narince çıkartmalı yoksa arada dolaşan saçlar epey can yakıyor.
Bunun haricinde benim gördüğüm arkadaşımın kaynakları çıkartılırken epey bir saç topladık yerden, tek bakışta korkunç görünüyor sanki kel kalmış gibi ama bu kaynakların saça zarar vermesinden kaynaklı değil ne yazık ki bizim kızlar bunu idrak edemiyor..
Şöyle anlatayım sana,
normalde günde 100 tel saçımız dökülür
diyelim kaynaklar saçında 3 ay kaldı, ve o halkalar bütün saçları tuttuğu için dökülen saçlar boncukların arasından kayıp çıkamıyor ve döküldüğü halde orda hapis oluyor.
günde 100 tel saç, en iyi ihtimalle 3 ay yani 90 gün diye hesaplarsak
100*90= 9000 saç teli eder ki bir anda bu kadar saçı görmek ağlamanıza sebebiyet verebilecek olsada işin aslı budur...
Rahat edebileceksen kaynak yaptır tabii ama ben bakımlarla saçını yola getirip kendi halinde uzatmanı tavsiye ederim.
Cnm inan bir yildir bakim yapiyorum bemiks bepanten falan ustelik cinko ve bemiks tablet aliyorum beslenmeme dikkat ediyorum uzuyor aslibda ama daha bi 8 cm yer daha var kestirecegim ve kendi sacim daha 15 cm varmi yok mu emin degilim uzadikca kotuleri kesiyorum cunki kesinlikle duzel miyor.. olen sac asla kurtulmuyor tek caresi makas...o yuzden uzayana kadar en azindan bi yil kullanicm bi de ogretmen oldgm icin kisa sac cok igreti duruyor bende bide kivircik oldgu icin..cevabin icin cok tesekkur ederim.cok guzel anlatmissin cok sagol tatlim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben size kendi saçımı anlatayım siz bana uygun mu değil mi ona göre karar verin :) Çünkü memnun olan da çok olmayan da çok ama saç tipinden mi kuaförden mi karar veremedim.
Benim saçlarım kulak memesi hizasında şuan, kalın telli, hiç dökülmez çok nadiren dökülür, kuru ve dalgalı. Ayrıca daha önce boya yaptırdığım için saçlarımın uçlarında 3 cm kadar bir ölü saç var ama 6 aydır boya yaptırmıyorum. Boncuk kayak önerir misiniz?
Doğal dursun anlaşılmasın diyorsan hayır canım sana uygun değil çünkü saçların ciddi kısa ama yok benim için farketmez diyorsan taktır tabii... Yine de ben bakımlarla saçlarını toparlayıp uzatmandan yana kullanıyorum oyumu.
Kılıçbalığı önerin için çok teşekkür ederim :) Keşke uzasa da uzamıyor işte
Canım uzuyordur ama uçlar hasarlı olduğu için kopar ve bu yüzden sana uzamıyor gibi gelir. Profesyonel saç bakım ürünleri kullan şu ara çünkü bak kızların hatası şu; saç uzatmak için türlü türlü bakımlar yapılıyor ve saçların uzaması bir nebze hızlanıyor ama uçların kırılmasını,kopmasını, yıpranmasını engelleyecek bakımlar yapılmazsa uzayan saçtan hayır gelmiyor ki, yine kesilmek zorunda kalıyor saçta yerinde sayıyor bu yüzden kaliteli ürünler kullanmak lazım.
Benim saçlarım göğüs hizası ama hepsini aynı boya getirmek için uzatıp uzatıp kesip aynı boya getiriyorum ama paraya kıyıp pro ürünler alıyorum bakımları sağlam yapıyorum çünkü aynı boya geldiklerinde saçımı kesmeden uzamaya bırakacağım. Şimdi düşün, ben bu saça bakmazsam saçlar kırılmaya başlarsa ben iki tel saçı uzatıp ne yapayım ki, haksız mıyım ama
Çok haklısın peki bana ne önerirsin, ben saç maskesi yapmaktan da saçlarımı kestirmekten de yorgun düştüm :) 3 parmak kadar bir ölü saç kaldı o da gidince doğal saçlarım kalacak umarım. Mesela ben o 3 parmaklık kısmı da kestirip o söylediğin ürünleri mi kullanayım yoksa kestirmeden o ürünleri kullansam saçım uzar mı faydası olur mu? Çünkü kbir kuaför "sen hangi marka hangi ürünün kullanırsan kullan bu yanık saçlar kesilmeden saçın asla uzamaz istersen dene gör" dedi moralimi yerle bir etti
Kuaförlerin her söylediğine inanma, görüntü ve sağlık açısından kestirmek en doğrusu ama moral açısından bakarsak da bir anda kestirmek yerine azar azar uçlardan almak daha iyi bir seçim. Her halukarda uzar merak etme. Saç tipin nedir kalın telli olduğunu yazmışsın ama yağlı-kuru, gür az vs?
Saç tipim dipler normal uçlar kuru, saçlarım da çok gür hep fön vs istiyor gür ve dalgalı olduğu için yoksa Harry Potterdaki Hagrit gibi oluyorum :) Ya işte sen halden anlıyorsun ama o kuaförler şeytan gibi "nolcak kestirmezsen zaten uzamıcak bi de daha da çok kısalcak görceksin gününü" dedi feleğim şaştı. Allahtan o gün boşluğuma gelmedi yoksa oturur kestirirdim kısacık zaten kısa
Ahahaha Hagrit iyi güldüm
Ürün tavsiyesi bekleyen bir kaç arkadaşımız daha var, sende bir hafta bekle bakayım, kullanmaya yeni başladığım bir ürün serisi var, emin olayım ona göre tavsiyemi yazarım olmadı başka bir şeyler bakarım senin için.
Tamam o zaman tavsiyelerini sabırsızlıkla bekliyorum :)
Bana öneride bulunacaktın hani :)Çok yakında yine bu başlıkta
Yalnız bana bir hafta sonra hatırlat olur mu unutabilirim
saçlarım çok seyrek ve ince telli hemen uzuyor sürekli kestiriyorum çünkü kıl gibi kalıyor uzayınca bende kaynak yaptırmak istiyorum ama biraz korkuyorum azcık saçım var ondan da olmayayım diye tavsiye ederimsiniz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?