Beni bilen boyle bilip ogluna alsin ben hizmet etmek zorunda degilimki ? Veya bos duran biri degilim suan okuyprum ilerdede calisicam neden kendimi hirpalayimVay be. Ne kadar da rahatına düşkün insansınız. İlerde herkes otururken bulaşık toplamamak için sevgilinizin çayını dolduruyorsunuz fakat sizin önünüze yemek koymuş müstakbel kayinvalidenize müsait bir yerinizi kaldırıp çay koymuyorsunuz. Etrika diye buna derim. Ben ne safmışım yaaa..
Hayir yani sevgilimle ayni anda bitse koyarim zatenKv yi gectim bir misafirlikte cay koyarken ayrim yapmazsin.
Ee sevgiline neden hizmet ediyosun o zaman?Bunun okumakla alakası ne ayrıca anlamadım kadına gidip kendinize hizmet ettirmeyi biliyosunuz amaBeni bilen boyle bilip ogluna alsin ben hizmet etmek zorunda degilimki ? Veya bos duran biri degilim suan okuyprum ilerdede calisicam neden kendimi hirpalayim
Bir iki uc de baslat ayni anda bitirsinler.Hayir yani sevgilimle ayni anda bitse koyarim zaten
Cunku sevgilime cay doldurmayi seviyorum ona yemek yapmayi seviyorum ve annesi ozledim diye cagiriuor beni ben yemek yemeye gitmiyorum sevgili kayinvalicegim cagiriyor Allah bozmasin :) ve salak miyim babasiyla anasiyla tanistara insanin benimle evlenmek istedigini anlamicak kadarEe sevgiline neden hizmet ediyosun o zaman?Bunun okumakla alakası ne ayrıca anlamadım kadına gidip kendinize hizmet ettirmeyi biliyosunuz amaGörgüyle alakalı bu biraz da
Ne sevgilimin biten çayını doldururum jer seferinde ne öyle gün ziyareti gibi annesine yemeğe giderim.Ne kaynana adayı ayrıca ortada bi şey yok kendi kendinize gelin güvey olmayın derim
Hayir yok yaptigim birsey yok aslinda yani bitince hemen alip doldurmuyorum hepsi buTuhaf bir durum mu desem
Çok ayıp mı desem
Erkek kardeşiniz varsa mı? Varsa
Aynısını annenize yapsa ne düşünürsünüz?
Ee tamam zaten bu yaptığınız size doğru geliyor ne diye konuştu açtınız.Sizinle aynı fikirde olanları alkışlayacaksiniz. Olmayanları kaale alamayacaksınız.Beni bilen boyle bilip ogluna alsin ben hizmet etmek zorunda degilimki ? Veya bos duran biri degilim suan okuyprum ilerdede calisicam neden kendimi hirpalayim
Hayır hemen doldurmuyorsunuz da sonra mı dolduruyorsunuz?Hayir yok yaptigim birsey yok aslinda yani bitince hemen alip doldurmuyorum hepsi bu
Herkes caya takildi ben siz kayinvalidenizde yapiyorsun diye merak ettim cay yanlissa duzeltieim olur biterEe tamam zaten bu yaptığınız size doğru geliyor ne diye konuştu açtınız.Sizinle aynı fikirde olanları alkışlayacaksiniz. Olmayanları kaale alamayacaksınız.
Amaç ne?
Allah size de sizin gibi gelin versin.
Bide onay bekliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?