Kaynana adayim ve benim birsey yapmamam

Taktik yapiyorsaniz yanlis yapiyorsunuz.

Annesine cay koymayarak evlilik sonrasi sizden hizmet istememesini saglamaya calisiyorsunuz, ama sevgilinizin annesi yanindayken sevgilinize cay doldurabiliyorsunuz. O halde bu kadin sana hizmet etmem mesajini nasil alacak?

Ya da erkek arkadasiniz bana koyuyorsun anneme koyarken eline mi yapisacak demez mi?

Okumakla isle alakasi yok cay koymamanin. Calisacaksaniz simdiden sevgilinizi de alistirmayin.

Sevgilinin çayını neden dolduruyorsun

Asıl onun beklentisi senin iş yapman olur

Kv ile evin ayrı olacak ama sevgilinle değil

Kv kalkıp çay alabilirse sevgilin de alabilir

Dolduracaksan da ikisine de doldurmak gerekir

Kendinden soğutmak için elinden geleni yapıyorsun ne var 1 cay doldurmaya 2 bulasik yikayinca elinemi yapışacak unutma bütün bu saçma sapan hareketlerin kv bi kenara yazıyor senin hareketlerine göre oda kendini ayarlayacaktır gelin isiyle diliyle sevilir derdi annaannemler .. büyük konuşmayayım ama ben asla senin gibi gelinim olsun istemezdim

ya tam ya hiç yap böyle ayrım yaparak asıl rahatsız edick davranmış olursun canım misafirliğe yaşlı evde kızı olmayan birine gitsek veya bizim evimize gelinse bile zaten çay doldurulur kimse çay doldurdu diyede başka şeyde ezilmez

Altı üstü bir çay,siz bunu sizin kayınvalide adayınız olduğu için değil karşınızdaki sizden yaşça büyük biri olduğu için yapmalısınız, ben bunun saygı ve görgü kuralı olduğunu düşünüyorum

Daha sevgiliyken ayda iki defa anasinin evine gitmeniz caya corbaya yemege kalmaniz cok da hos bir hareket degil. Kendinizi agirdan satiyor ve is yapmiyorsunuz ya hani,madem gitmeyin kadinin evinde surekli ne isiniz var?
ben nisanliyken bile ayri gitmedim gidemedim yani acayip cekinirdim

Ayrım yapıyorsunuz ve ciddi anlamda problem. Arkanizdan kötü konusuyor mu diye soruyorsunuz ya yanlış bir davranış içindesiniz o yüzden konuşursa normal bir şey yapmış olur ama konuşuyorsa kadın cidden iyidir
Diyeceğim şu ki kalkıp ev süpürüp silmeyi elbette daha sevgiliye ama nezaketen misafir olarak gidilen her yerde çay bosalinca doldurulur ordaki en genç siz iseniz.
Sevgiliyken yüz göz olmayın bir de aileler ile gereksiz.

Evet kv oğlunda iş yokmuş

Bizde okuduk çalışıyoruz ama caycibasi degiliz. Yinede kayinvalideye şirinlik yapmak ister insan. Kadın seni evinde ağırlamış yemek hazırlamış iki tabak yıkasan iki çay doksen ezikmi olacaksın:S evine misafir gelirlerse ilerde kim çayları koyucak :S ne değişik bi düşünce :S ayrıca bulaşıklar yıkandıktan sonra herkes oturur çay keyfi yapar. Sensiz başlamazlar merak etme

Dusun ki bir arladadina gittin,yemek hazirlamis oh yedin doydun ,sende hoslyk olarak bulasiklari yikamaz misin ,
Cay doldurmaz misin ?
Bunlari yazili olmayan gorgu kurali ,
Benim kardesimin eside yarim agiz ben yikiyim mi der bosver deriz yapmaz 10 senede ne kazandi ,yemek yiyemiyor bizde ,eline bir bardak cay veren yok ...
Sen iyi niyetli ol ,kotuluk yapan okursa hesaplasirsin ortada fol yok yumurta yok kadina bu tavir cok ayip

Ben sevgiliyken tanışmaya vs gittiğimde bulaşığa, yemeğe karışmadım. Nişanlıyken de yardımcı olma mahiyetinde yardımcı oyuncu gibi davrandım. Şimdi evliyim, yine öyle kendimi çok yormadan masaya, bulaşığa yardım ediyorum. Ama benim kayınvalidem de zaten yaptırmaz böyle işleri pek, o nedenle şanslıyım.

Kayınvalide adayıniz bu zamana kadar kendi yapmış işini zaten... Onun görmek isteyeceği şey kendine değil oğluna neler verebileceğimiz bence... Yanlislik olmasın bence çay doldurmak sofra kurup kaldırmak bunlar yorucu şeyler değil sizi hzimetci de yapmaz..bende okudum esime hizmet ederken mutlu oluyorum.. kayınvalidem bunu bilince de ici rahat oluyor buna eminim... Simdi den böyle düşünmeyin... Zaten iler de ister istemez sıkıntılar oluyor kimse dört dörtlük değil. Ama bu konu da çok büyük sorun teşkil etmez...

sevgiline koyuyorsun neden kv koymuyorsun?
madem misafirsiniz sevgiline de koyma.

Daha resmi olarak o evin gelini değilken bence bir yardıma ihtiyacınız var mı sorusundan başka yardım yapılmamalı, henüz o evde yabancısın çünkü, kek yap götür bir şey al götür ama yardım teklifi dışında böyle evde kendi evinmiş gibi gezinme bence. Bir de birine çay doldurulacaksa, herkese doldurulur çok ayıp olur cidden kadına öteki türlü...

Sevgilinizin kini doldurup annesini kini doldurmamak hos bir davranis degil. Ezecek olan kisi istese her turlu ezer. Unutmayi birgun sizde kaynana olabilirsiniz. Bence siz simdiden cadi bir gelin adayisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…