- 30 Nisan 2017
- 58
- 92
- 8
- 49
Sevgilinin çayını neden dolduruyorsun
Asıl onun beklentisi senin iş yapman olur
Kv ile evin ayrı olacak ama sevgilinle değil
Kv kalkıp çay alabilirse sevgilin de alabilir
Dolduracaksan da ikisine de doldurmak gerekir
ben nisanliyken bile ayri gitmedim gidemedim yani acayip cekinirdimDaha sevgiliyken ayda iki defa anasinin evine gitmeniz caya corbaya yemege kalmaniz cok da hos bir hareket degil. Kendinizi agirdan satiyor ve is yapmiyorsunuz ya hani,madem gitmeyin kadinin evinde surekli ne isiniz var?
Ya zaten gereksiz. Bos yere yuzgoz olmaktan baska bir ise yaramazben nisanliyken bile ayri gitmedim gidemedim yani acayip cekinirdim
Evet kv oğlunda iş yokmuşTaktik yapiyorsaniz yanlis yapiyorsunuz.
Annesine cay koymayarak evlilik sonrasi sizden hizmet istememesini saglamaya calisiyorsunuz, ama sevgilinizin annesi yanindayken sevgilinize cay doldurabiliyorsunuz. O halde bu kadin sana hizmet etmem mesajini nasil alacak?
Ya da erkek arkadasiniz bana koyuyorsun anneme koyarken eline mi yapisacak demez mi?
Okumakla isle alakasi yok cay koymamanin. Calisacaksaniz simdiden sevgilinizi de alistirmayin.
Ayda 1 2 defa sevgilimle gidiyoruz bayadir taniyorum annesini ama gidince yemek yersek masayi toplamasina yardim ediyorum yemek yaparken yapilcak birsey varmi diyr soruyorum ama masada otururken cayi biterse kalkip doldurmuyorum ama sevgilimki biterse kalkip dolduruyorum yani bunlar normalmi arkamdan kotu konussun istemiyorum fazla alisip ilerde benu ezsinde istemiyorum yani herkes oturken ben surekli bulusiklar icinde olmak istemiyotjm bilemedim
Sevgilinizin kini doldurup annesini kini doldurmamak hos bir davranis degil. Ezecek olan kisi istese her turlu ezer. Unutmayi birgun sizde kaynana olabilirsiniz. Bence siz simdiden cadi bir gelin adayisiniz..Ayda 1 2 defa sevgilimle gidiyoruz bayadir taniyorum annesini ama gidince yemek yersek masayi toplamasina yardim ediyorum yemek yaparken yapilcak birsey varmi diyr soruyorum ama masada otururken cayi biterse kalkip doldurmuyorum ama sevgilimki biterse kalkip dolduruyorum yani bunlar normalmi arkamdan kotu konussun istemiyorum fazla alisip ilerde benu ezsinde istemiyorum yani herkes oturken ben surekli bulusiklar icinde olmak istemiyotjm bilemedim
Arkandan iyi saydirmistir e biraz d's hakliBeni bilen boyle bilip ogluna alsin ben hizmet etmek zorunda degilimki ? Veya bos duran biri degilim suan okuyprum ilerdede calisicam neden kendimi hirpalayim
Neyi dusunerek yaptiysa artik bunu.. Sevgilime doldurup kaynanaya doldurmazsam beni ezemezlerçay koyuyorsan herkese koyarsın. yada elini sürmezsin. bu çok saçma olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?