- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
sevgilinizin çayını doldurup kayınvalidenizinkini doldurmamanız çok tuhaf olmuş, o an çay doldurmak için masadan kalktıysanız masadakiler kim olursa olsun boş olan bardakların hepsine çay doldurmanız gerek yani tabi devam etmek isteyenlere ya da hiç kalkmayın masadan servis yapmayın kimseye, kayınvalidenize tavır yapıyor gibi oluyorsunuzAyda 1 2 defa sevgilimle gidiyoruz bayadir taniyorum annesini ama gidince yemek yersek masayi toplamasina yardim ediyorum yemek yaparken yapilcak birsey varmi diyr soruyorum ama masada otururken cayi biterse kalkip doldurmuyorum ama sevgilimki biterse kalkip dolduruyorum yani bunlar normalmi arkamdan kotu konussun istemiyorum fazla alisip ilerde benu ezsinde istemiyorum yani herkes oturken ben surekli bulusiklar icinde olmak istemiyotjm bilemedim
Hı hi. Hadi bu daha gül.bi cay koymadim diyemi
Hayir ikisininkide bosken ikisinide doldiruyorumsevgilinizin çayını doldurup kayınvalidenizinkini doldurmamanız çok tuhaf olmuş, o an çay doldurmak için masadan kalktıysanız masadakiler kim olursa olsun boş olan bardakların hepsine çay doldurmanız gerek yani tabi devam etmek isteyenlere ya da hiç kalkmayın masadan servis yapmayın kimseye, kayınvalidenize tavır yapıyor gibi oluyorsunuz
Valla biz sizin gibi öyle enteresan davranmıyoruz.Herkes caya takildi ben siz kayinvalidenizde yapiyorsun diye merak ettim cay yanlissa duzeltieim olur biter
sevgilinizinki doluyken onunki boşsa onu da doldurmanız gerekir nezaket açısındanHayir ikisininkide bosken ikisinide doldiruyorum
Valla zeka seviyenizi bilemem de sevgilisinin ailesiyle tanışıp sonu evlilikle bitmeyen çok hikayeleri var:) Hayatta hep sevdiğimiz şeyleri yapmayız dedigim gibi görgü meselesi bazı şeyler.Cunku sevgilime cay doldurmayi seviyorum ona yemek yapmayi seviyorum ve annesi ozledim diye cagiriuor beni ben yemek yemeye gitmiyorum sevgili kayinvalicegim cagiriyor Allah bozmasin :) ve salak miyim babasiyla anasiyla tanistara insanin benimle evlenmek istedigini anlamicak kadar
Madem doğru yoldasın niye burada millete soruyorsun? Keyfince doldur çayları ona koy buna koyma kafana göre takıl.Ayıp kadın seni yemeğe alıyor bir çay doldurmak mı eline yapışıyor alıştırmayayım falan mantığİn var esas o düşünmeli bu kızı alıştırmayayım diye.
. Zor gelıyor aıle de prenses gıbı yetıstırılmıs sankı ılerde kendılerı kaynana olmayacak.Allahinizi severseniz bi cay koyma bi bulasik yikama eziyet geliyosa evlenmeyin de yakmayin adamlarin basini. Ondan sonra bosanmalar artti. Artar tabii. Olay degil kendini savundugun cumlelerin... ne desem ne ayip sey!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?