Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski konusu varmış, arkadaşlar durumun ne olduğunu gayet güzel anlatmış. Bunları bilmedende fikrim aynıydı, maddi olarak muhtaç olduğunuz birinin ağız kokusunu çekersiniz dünyanın kanunu bu. kayınvalidesiyle muhattap olmak istemiyorsa maddi açıdan kimseye yük olmayacak. Bu kadar basit. Şu noktadan sonra mesafe koyması gereken kişi kayınvalide,daha fazla sırtına binmesinler diye.
Evet size katılıyorum ama aynı binada mesefe koymak gelin ıcın zordur. Kaynanalar gayet guzel tavırlarını mesafelerini koyabılıyorlar ogullarınımda gucu yetmiyor zaten annelerine. Ama mesafe koyan gelin oldumu kıyamet sebebi. Ben bundan bahsetmstim.ama diger konuda haklısınız kanun bu dogru malesef.
Allah kv ye dayanma gücü versin. Kız bide itiraz ediyosun o ben değilim diye. Seni tanımayan kalmamış anam. Yazık kadının düzenini bozan sensin. Onun da sana çok meraklı olduğunu sanmıyorum. Madem bebek bakacak gücün yok neden doğuruyosun? neden 2. Çocuk? Eşine de Allah akıl fikir versin ne diyim. Çocuk yapmayı biliyor çalışmayı bilmiyor mu. Milletin üzerinden geçimini sağlıyor. Alışmış bir kere ona da yapacak bişey yok.
Demek ki dayının evinden çıkmama sebebiniz (süpermarket olduğu halde) bulunduğunuz yerin çok küçük olması dolayısıyla kiralık ev olmaması değilmiş. "Müdür" beyin maaşı yetmiyormuş. İşte bize bunlarla gel. Neyse ne söyle, aklımızı hafife alarak yorma milleti.