• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ah kaynana

Etmedigimizi nerden biliyosunuz almıyo çıkın diyor dolayli yoldan
BEn olsam bende çıkın derim
Adamın evi onunda.oglu kızı var mecbur mu size ev açamaya iyi yapmış

Keşke kaynanan da eve almasa sizi biraz hayatin gerçeğiyle karşılaşsanız ekmek elden su gölden bedeva hayattan gerçek hayatin zorluğunu öğrenseniz o esin olucakta öğrense de kendi başınızın çaresine baksaniz baskalrindan medet ummasaniz
Ve size acılan kapılara nankörlük yapmasanız

BEn olsam bende çıkın derim
Adamın evi onunda.oglu kızı var mecbur mu size ev açamaya iyi yapmış

Keşke kaynanan da eve almasa sizi biraz hayatin gerçeğiyle karşılaşsanız ekmek elden su gölden bedeva hayattan gerçek hayatin zorluğunu öğrenmeniz o esin olucakta öğrense de kendi başınızın çaresine baksaniz baskalrindan medet insaniz
Ve size acılan kapılara nankörlük yapmasanız
Ben cevap vereyim. Hııı çok biliyosun sen.

Ben cevap vereyim. Hııı çok biliyosun sen.

Böyle insanlar neden evlenir yada büyükler neden evlendirir anlamıyorum
Başlarına bela atsan atılmaz satsan satılmaz

Benim arkadaş var 7ntildir birlikteler 2 yıl flört son 5 yıldır askerlik beklediler tayin beklediler düğün için birikim yaptılar son bir senedir pandemi girdi araya aileler başka şehirler de

Böyle aileler de hicmi akli başında biri yok ki biri de çıkıp hangi akla hizmet bunlar evleniyor diyecek bir baba yiğit yokmu acaba

Al iste bide hamile ikinci çocukta arkadan ohhh maşallah maşallah inşallah insallah

Benim arkadaş var 7ntildir birlikteler 2 yıl flört son 5 yıldır askerlik beklediler tayin beklediler düğün için birikim yaptılar son bir senedir pandemi girdi araya aileler başka şehirler de

Böyle aileler de hicmi akli başında biri yok ki biri de çıkıp hangi akla hizmet bunlar evleniyor diyecek bir baba yiğit yokmu acaba

Al iste bide hamile ikinci çocukta arkadan ohhh maşallah maşallah inşallah insallah
Dinlerler mi sizene derler sonra bakcan mecbursun derler :olamaz:

Aslında avantaja çevirebilirsin o bebeğine baksın sende çalış işe gir.Bebeğin için emin ol müstakil ev ve kv avantaj .Hem sende çalılırssan para biriktirin ev alın alabilirseniz .
Ama bu çözümsel yaklaşım . Kim mızmızlanacak , kim dertlenecek ? Genç kızlar bakın , kendi hayatının sorumluluğunu alamayan adamlarla evlenmek şöyle dursun , çay bile içmeyin . Hadi bilemediniz evlendiniz diyelim ki bu her evlilik için geçerli , ilk 3-5 yıl sakın bebek düşünmeyin . Kendisini toparlarsa amenna , ama yapamazsa , see you deyip uzaklaşın . Hayat bunlarla uğraşmak için çok kısa ve çok değerli .

Etmedigimizi nerden biliyosunuz almıyo çıkın diyor dolayli yoldan

Daha önce yazmadınız böyle defalarca yazıldı size kira ödeyin diye. E insanlar yazın gelmek ister evine birde yanlış hatırlamıyorsam tek bir dayıya ait değildi ev ortak evdi orası. Normal yani çıkmanızı istemeleri.

Hiç anlamıyorum. Ne evlendiren aileyi ne de ay evleneyim de esimin dayisinin evinde yasayayım diyeni.
Durumlar iyidir, evlenirsin, bir şey olur yardıma muhtaç kalırsın eyvallah ama göre göre çamurlu yola girip ayakkabım kirleniyor diye şikayet etmek de ne bileyim, bir değişik.

Koşa koşa evlenip koşa koşa çocuk yapıyorsunuz. Koca çalışmaya izin vermiyor, tek maaş ev geçinmiyor, koca bir buçuk sene başkasının evinde oturmuşsunuz . Bunca karışıklığın içinde başlık kaynana, suçlu kaynana oldu ya pes. Çok sevdiğim bir söz vardır. Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynar diye, sizinki tam o hesap. Kayınvalidenize minnet edeceğinize hala eleştiriyorsunuz

Back
X