- 25 Eylül 2016
- 464
- 756
- 23
Galiba pek dostça davranmayacaklar canım ama güçlü ol evlatların ve kendin için7 yıllık evliyim 7 yıldır düşünüyorum 7 yıldır bir arpa boyu yol katetmedik. Haklısın bide öbür yolu deneyelim. Bazen dostça ayrılık düşmanca evlilikten daha güzeldir. Ama bakalım dostça davranacaklar mı
Seni çok çok iyi anlıyorum aynılarını bende yaşadım el alem ne der için yasayan bir aile .kaynanagile yeni gelinken gittiğimde koltuğa oturdum benden sonra kaynanagil geldi eşim hemen beni kaldırdı gelin ayak ucuna oturur burası büyüklerin yeri diye ilk sokumu orada geçirdim, sen hoca gelininin burada etek giyceksin yoksa el alem ne der, bi yere gitmek istemesem el alem ne der gelini de inatcıymış der, eşime derler karına bir etek giydiremiyorsun sen ne biçim erkeksin diye ,bende çalıştığıö için ilk baslar saflığımdan ne diyorlarsa yapıyordum sonra aklım basıma geldi ne dedilerse tersini yaptım banane elden alemden ben el alem için yaşayanlardan değilim kendim için yaparım herşeyi.o günden sonra beni sevmediler boyun egmiyorum diye,gidip gelmiyorum uzun zamandır ama onlar millete her ay gelip gidiyorlar der, elinizde ne iyi sizinkilere hiç gitmesin daha bide haklı çıkmaya çalışsın valla canım iyi sabırlısın. Ben eşime dedim ya beni böyle kabul edecek ya da ailemle yasıyacaksın diye of of valla aynı dertler bende de varErkek anası olmak evlilikte söz sahibi olmak sanırım onlar için. Birde ben asla kocamı onlardan uzaklaştırmadım ki bunun kaygısına düşsünler. Her fırsatta gidip annesini babasını ziyaret eder. Her yıl gidip kalırız ama o asla bizimkilerde gelmez ve ben ona mutlu olmayacaksan gelme derim. Ama onlar bir karıya laf geçiremedin diyorlar bunu yazmış kaynanam mesajla.. Zaten kadınlara olan davranışlarını hüç begenmezdim. Onların köyünde erkek asla kadına yardım etmez önce erkekler yemek yer sonra kadınlar. 2. Sınıf yani .. Banada öyle davrandılar ama çalışan kadının avantajları işte boyun eğmedim ama asla saygıaız da olmadım.
+1500.Bu adamın neresiyle evli kaldınız bunca sene? Ve nasıl istek ve sevgi duyarak birlikte olup hamile kaldınız? Oğlunuxa köpek yavrusu gibi davranmış adam, kendisi anasının kuçusu belli ki.
Ben kadınların nasıl hala böyle adamları sevip evli kaldıklarını anlayamıyorum açıkcası.
Noktası virgülüne aynı şeyler fazlası var eksiği yok.Seni çok çok iyi anlıyorum aynılarını bende yaşadım el alem ne der için yasayan bir aile .kaynanagile yeni gelinken gittiğimde koltuğa oturdum benden sonra kaynanagil geldi eşim hemen beni kaldırdı gelin ayak ucuna oturur burası büyüklerin yeri diye ilk sokumu orada geçirdim, sen hoca gelininin burada etek giyceksin yoksa el alem ne der, bi yere gitmek istemesem el alem ne der gelini de inatcıymış der, eşime derler karına bir etek giydiremiyorsun sen ne biçim erkeksin diye ,bende çalıştığıö için ilk baslar saflığımdan ne diyorlarsa yapıyordum sonra aklım basıma geldi ne dedilerse tersini yaptım banane elden alemden ben el alem için yaşayanlardan değilim kendim için yaparım herşeyi.o günden sonra beni sevmediler boyun egmiyorum diye,gidip gelmiyorum uzun zamandır ama onlar millete her ay gelip gidiyorlar der, elinizde ne iyi sizinkilere hiç gitmesin daha bide haklı çıkmaya çalışsın valla canım iyi sabırlısın. Ben eşime dedim ya beni böyle kabul edecek ya da ailemle yasıyacaksın diye of of valla aynı dertler bende de var
Ya var ya İnsanları bi rahat bırakalım da ailesiyle çocuğuyla mutlu olsun demiyorlar deli oluyorum. Azıcık ellerini çekerler de mutlu olsanız ama yok hiç olur mu!! O zaman ne işe yarayacaklar hayatta! Ben senin yerinde olsam eşime söz geçiremiyorum, kaynana her şeyin içinde, yok kaçır çocuğu gel bilmem ne. O mesajı gördüğüm an arardım kaynanayı gösterirdim dünyayı. Eşinle zaten mutlu değilsin neyi çekiyorsun? Alsın da görelim çocuğu. Alırım çocuklarımı giderim sen de al oğlunu napıyorsun yap eşek gibi öder nafakasını kalır senin yanında keyfin bilir anlatırsın o zaman sülaleye ne mal olduğunu diyemedin mi!
Paylaşmadık evet. Alışverişte surat bir karış dışarı çıkmaz evde ayrı odası var orda maç izler... akşamları evde oturup TV bile izlemedik . yemeği yer kalkar sonra çaaaay diye bağırır .. Ve ben hiç çayını doldurmadım şimdiye kadar:))))Esinle hicbir sey paylasmamaniz bile bosanmaya bir sebep. Hicbir sey paylasmayip napacaksiniz?
allah yardımcınız olsun bunun benzeri bende de var ve çok zor bende sırf o yüzden çocuk yapmıyorum. İşiniz de varmış eşinizin düzelme ihtimali varsa çabala eğer yoksa da ölç tart çocukların durumuna bak bi karat ver. Güçlü anne güçlü evlat demek
Önceleri seviyordum. Şimdi sevgide kalmadı alışkanlık işte .. Evde bir nefes.. Yanlış düşünüyor olabilirim şuan kafam allak bullak.Tv bile izlemedik ayri odasi var diyorsun. Çalisiyorsun da. Kac kurtul bu adamdan bence. Hayatinda yeri ne ki, boslugu olsun?
Biliyorum kanunlar benden yana olur ama o bebeğe yaşatacaklarından korkuyorum . tramva yaşayacak çocuk . oğlum gece çok uyanır ve beni.görene kadar sakinleşmez. 2 gece bende kalsın derse ve bu çocuk gece beni göremezse neler yaşar o küçücük kalbinde... Endişelerim bunlar.çocuğunu mu senden kaçıracaklar kaçırsınlar bakalım ne oluyor o zaman
İkinci çocuk niye
Ben kaynanama bişey söylesem şoku üzerlerinden attıkları anda çirkefleşirler. Evlatlarımın psikolojisi için çekiniyorum ..Esini dolduruyorlarsa musade etme canim ara kaynanai huzurumuzu bozmayin diyin bir guzel paylayin ses etmeyince iyice insanin tepesine cikiyorlar.Kendimden biliyorum .Kotu gelin olsum degerli oldum.
Birşey sorabilir miyim.Böyle bir eş ailesine ikinci bir bebek neden? Bende kaynanam,kayınbabam ve görümcem yüzünden oğlumla ilgili konularda çok sorun yaşadım oğlumu benden aşırı kıskandılar ve tekrar aynı sorunlari yaşamamak için uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyorum mesela.Neden uzun yıllar dediğimi anlamışsınızdır,eşimin ailesi hayattayken 2.çocuk düşünmüyorumTabiki de asla kabul edemem .. Yaparsam onlara da bana da zehir olur lohusalık.. Çünkü ben delirirsem herkesi delirtirim kırarım dökerim kendi huyumuda biliyorum. Eşim zaten sadece anne değil onların sülalesi aşiret gibidir sülale baskısıyla beni çok aglattı ilk yıllarda . hiç naif ve yumuşak anlayışlı olmadı. Ama çocuk olduktan sonra hem eşimin hem annesinin ve sülalesinin bana bakışı değişti. Sen ne bok yersen ye oğlum ve torunumuz bizimdir gibi bir anlayışa kapıldılar. Herkes söz sahibi .. Tabiki arada mesafe olduğu için etkileri bana çok yansımadı ama eşimin iyice avuçlarına aldılar. Zaten vardı ama ben katlanıyordum eşim.özünde iyi bir insandır kocalığı ve babalıgı baskı yüzünden beceremediği maalesef.. Ama şimdi evlatlarım benim zayıf noktam bunu kullanmaya çalışıyorlar.
Çok doğru söylüyorsunuz . benimde çevremde var örnekler . işte insan işin içinde olunca napacagını bilemiyor bu yüzden sizlerin dışardan bakan göz olarak düşünceniz önemli...Bahanelere siginmamalisin..cik o ortamdan.Bosanmadan ne cocuklarin ne sen mutlu olamazsin..arkadasim bu tarz sebeplerle 5 aylik hamileyken bosandi.Sana deger verilmeyen bir evliligi surdurmek cok anlamsiz.
Birşey sorabilir miyim.Böyle bir eş ailesine ikinci bir bebek neden? Bende kaynanam,kayınbabam ve görümcem yüzünden oğlumla ilgili konularda çok sorun yaşadım oğlumu benden aşırı kıskandılar ve tekrar aynı sorunlari yaşamamak için uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyorum mesela.Neden uzun yıllar dediğimi anlamışsınızdır,eşimin ailesi hayattayken 2.çocuk düşünmüyorum
bi gram anlaşamadığınız size saygısı sevgisi olmayan ve hatta sizin de sevmediğiniz bi adama bence 3. bi çocuk daha yapın boşanmak yerine. düzelir.
peki akrabaları sülalesi ta ordan ne baskısı yapıyo bu kadar orda doğum yapmanı istediler başkaKonuşuluyor mu beyefendiyle. Ailesi bişey demiş başka bişey yapabilir mi . rest çekmedikçe konuşmak anlamsız. Hayatım rest çekmekle geçiyor sonra ben kötü gelin oluyorum. İstenmiyorum .. Geçimsiz olan benim.
Çocukların psikolojisi önemli bunların onu önemseyeceklerini sanmıyorum.. Beni bile kötülerler çocuğa .. Eşim bu kadar değildi yaa çook değişti çünkü beni istediği kalıba sokamayınca artık oğullarını kullanıyorlar. İnşallah o haddeye gelmez. Bakalım ilk iş boşanma...Gördüğün mesajların telefonunda fotoğrafını çek. Bunun gibi çocuk kaçırma içerikli ne varsa sakla, topla. Çocuklar ile yalnız görüşmemesini sağlarsın eşinin, avukatın dişliyse tabi. Ben kurumlarda görüştürülmesini sağladım, hakim ikna oldu. 2 kaçırma tehditli davam var, baba tek başına çıkaramıyor çocuğu yanında memurla görebiliyor sadece.
Her bayram her tatil oraya gideceğizpeki akrabaları sülalesi ta ordan ne baskısı yapıyo bu kadar orda doğum yapmanı istediler başka
2.5 yaş olacak canım.. .. Şimdiki kız. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Allah büyük. Kırıp dökülmeden hallolur inşallah. Bende böyle hayal etmedim istemedim ...Araları 1 buçuk yaş olcak galiba çocukların, hakkında hayırlısı,cinsiyeti belli oldu mu,sağlıklı doğsun inşallah,Ama bilki 2.cocugunda da aynı sorunları yaşatacak gibi görünüyor sana eşinin ailesi,işin çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?