Kaynana baskısı ve karşı gelemeyen koca..

Galiba pek dostça davranmayacaklar canım ama güçlü ol evlatların ve kendin için

Seni çok çok iyi anlıyorum aynılarını bende yaşadım el alem ne der için yasayan bir aile .kaynanagile yeni gelinken gittiğimde koltuğa oturdum benden sonra kaynanagil geldi eşim hemen beni kaldırdı gelin ayak ucuna oturur burası büyüklerin yeri diye ilk sokumu orada geçirdim, sen hoca gelininin burada etek giyceksin yoksa el alem ne der, bi yere gitmek istemesem el alem ne der gelini de inatcıymış der, eşime derler karına bir etek giydiremiyorsun sen ne biçim erkeksin diye ,bende çalıştığıö için ilk baslar saflığımdan ne diyorlarsa yapıyordum sonra aklım basıma geldi ne dedilerse tersini yaptım banane elden alemden ben el alem için yaşayanlardan değilim kendim için yaparım herşeyi.o günden sonra beni sevmediler boyun egmiyorum diye,gidip gelmiyorum uzun zamandır ama onlar millete her ay gelip gidiyorlar der, elinizde ne iyi sizinkilere hiç gitmesin daha bide haklı çıkmaya çalışsın valla canım iyi sabırlısın. Ben eşime dedim ya beni böyle kabul edecek ya da ailemle yasıyacaksın diye of of valla aynı dertler bende de var

Ya var ya İnsanları bi rahat bırakalım da ailesiyle çocuğuyla mutlu olsun demiyorlar deli oluyorum. Azıcık ellerini çekerler de mutlu olsanız ama yok hiç olur mu!! O zaman ne işe yarayacaklar hayatta! Ben senin yerinde olsam eşime söz geçiremiyorum, kaynana her şeyin içinde, yok kaçır çocuğu gel bilmem ne. O mesajı gördüğüm an arardım kaynanayı gösterirdim dünyayı. Eşinle zaten mutlu değilsin neyi çekiyorsun? Alsın da görelim çocuğu. Alırım çocuklarımı giderim sen de al oğlunu napıyorsun yap eşek gibi öder nafakasını kalır senin yanında keyfin bilir anlatırsın o zaman sülaleye ne mal olduğunu diyemedin mi!

Esinle hicbir sey paylasmamaniz bile bosanmaya bir sebep. Hicbir sey paylasmayip napacaksiniz?

+1500.

allah yardımcınız olsun bunun benzeri bende de var ve çok zor bende sırf o yüzden çocuk yapmıyorum. İşiniz de varmış eşinizin düzelme ihtimali varsa çabala eğer yoksa da ölç tart çocukların durumuna bak bi karat ver. Güçlü anne güçlü evlat demek

Noktası virgülüne aynı şeyler fazlası var eksiği yok.
Düğün günü annemi aglattılar o gün anneme dedimki bırak gel dersen gelirim bir dakika durmam dedim hayır dedi o zaman daha çok üzülürüm dedi.. O günden beri onlara gitmek kabus oldu ama hep saygılı ve sabırlı davrandım. Ama görünmüyor bunlar...

Ya ozamanlar daha güçlüydüm hesabını eşime sordum sen yarım okumussun aslında espiri yapoyorduk dedi. Bide grup halinde konuşuyorlar anne baba iki erkek kardeş ve onlarırın eşleri yani eltilerim ve ben o grubta hiç ollmadım. Beni dışlıyorlar. w..s.. Grubu kurmuşlar. İyi de hiç hoş değil grup halinde bu seviyesiz şakalar dedim.

Esinle hicbir sey paylasmamaniz bile bosanmaya bir sebep. Hicbir sey paylasmayip napacaksiniz?
Paylaşmadık evet. Alışverişte surat bir karış dışarı çıkmaz evde ayrı odası var orda maç izler... akşamları evde oturup TV bile izlemedik . yemeği yer kalkar sonra çaaaay diye bağırır .. Ve ben hiç çayını doldurmadım şimdiye kadar:))))

Bende 5 sene yapmadım . sonra bi ara bazı olaylar oldu aramız güzelleşti o ara yaptım işte. Evlat bambaşka bir şey ama insan şunu da düşünüyor bu adam buna layık mı???

Tv bile izlemedik ayri odasi var diyorsun. Çalisiyorsun da. Kac kurtul bu adamdan bence. Hayatinda yeri ne ki, boslugu olsun?

çocuğunu mu senden kaçıracaklar kaçırsınlar bakalım ne oluyor o zaman

Esini dolduruyorlarsa musade etme canim ara kaynanai huzurumuzu bozmayin diyin bir guzel paylayin ses etmeyince iyice insanin tepesine cikiyorlar.Kendimden biliyorum .Kotu gelin olsum degerli oldum.

Tv bile izlemedik ayri odasi var diyorsun. Çalisiyorsun da. Kac kurtul bu adamdan bence. Hayatinda yeri ne ki, boslugu olsun?
Önceleri seviyordum. Şimdi sevgide kalmadı alışkanlık işte .. Evde bir nefes.. Yanlış düşünüyor olabilirim şuan kafam allak bullak.
Geçmişimde olmadıgı gibi geleceğimde de yok. Bende onun için istediği kalıba girmessem yokum ...

çocuğunu mu senden kaçıracaklar kaçırsınlar bakalım ne oluyor o zaman
Biliyorum kanunlar benden yana olur ama o bebeğe yaşatacaklarından korkuyorum . tramva yaşayacak çocuk . oğlum gece çok uyanır ve beni.görene kadar sakinleşmez. 2 gece bende kalsın derse ve bu çocuk gece beni göremezse neler yaşar o küçücük kalbinde... Endişelerim bunlar.

İkinci çocuk niye

Çok istedim iki çocuklu aile olmayı . oğlumun kardeşi olmasını .. Biz aile olamamışken halbuki... Ama hayaller kuruyor insan işte... Gerçekte yaşayamadıgını hayallerde yaşatıyor.. Bir gün biz olmadıgımızda iki kardeş dayasın sırtını birbirine diye. Sağlıklı bir zamanda sağlıklı bir düşünce olamadı evet...

Esini dolduruyorlarsa musade etme canim ara kaynanai huzurumuzu bozmayin diyin bir guzel paylayin ses etmeyince iyice insanin tepesine cikiyorlar.Kendimden biliyorum .Kotu gelin olsum degerli oldum.
Ben kaynanama bişey söylesem şoku üzerlerinden attıkları anda çirkefleşirler. Evlatlarımın psikolojisi için çekiniyorum ..
Birde ben herkese saygı duydum. Kadınlara adamlara evlilere bekarlara çocuk isteyene istemeyene evliyken gönlünü başkasına kaptırana (aldatmadıkça) köylüsüne şehirlisine çalışana evde oturama kilolularda zayıflara ...

Bu yüzden saygı görememk dışlanmak çok zoruma gidiyor. Ben onların örf ve adetleri bana çok ters gelsede bugüne kadar hiç hor görmedim..

Bahanelere siginmamalisin..cik o ortamdan.Bosanmadan ne cocuklarin ne sen mutlu olamazsin..arkadasim bu tarz sebeplerle 5 aylik hamileyken bosandi.Sana deger verilmeyen bir evliligi surdurmek cok anlamsiz.

Birşey sorabilir miyim.Böyle bir eş ailesine ikinci bir bebek neden? Bende kaynanam,kayınbabam ve görümcem yüzünden oğlumla ilgili konularda çok sorun yaşadım oğlumu benden aşırı kıskandılar ve tekrar aynı sorunlari yaşamamak için uzun yıllar 2.çocuk düşünmüyorum mesela.Neden uzun yıllar dediğimi anlamışsınızdır,eşimin ailesi hayattayken 2.çocuk düşünmüyorum

bi gram anlaşamadığınız size saygısı sevgisi olmayan ve hatta sizin de sevmediğiniz bi adama bence 3. bi çocuk daha yapın boşanmak yerine. düzelir.

Bahanelere siginmamalisin..cik o ortamdan.Bosanmadan ne cocuklarin ne sen mutlu olamazsin..arkadasim bu tarz sebeplerle 5 aylik hamileyken bosandi.Sana deger verilmeyen bir evliligi surdurmek cok anlamsiz.
Çok doğru söylüyorsunuz . benimde çevremde var örnekler . işte insan işin içinde olunca napacagını bilemiyor bu yüzden sizlerin dışardan bakan göz olarak düşünceniz önemli...

Çook haklısın insan yapmam dediği şeyleri yaparken buluyor kendini.. Bazı şeyleri görmezden gelip ileriye bakmak istedim. Dediğim gibi anlatabileceğim yardım alabileceğim kimsem yok . yanlışta olsa karar verip bedel ödüyorum işte..

bi gram anlaşamadığınız size saygısı sevgisi olmayan ve hatta sizin de sevmediğiniz bi adama bence 3. bi çocuk daha yapın boşanmak yerine. düzelir.

Ay yok yapamicam:))/

Gördüğün mesajların telefonunda fotoğrafını çek. Bunun gibi çocuk kaçırma içerikli ne varsa sakla, topla. Çocuklar ile yalnız görüşmemesini sağlarsın eşinin, avukatın dişliyse tabi. Ben kurumlarda görüştürülmesini sağladım, hakim ikna oldu. 2 kaçırma tehditli davam var, baba tek başına çıkaramıyor çocuğu yanında memurla görebiliyor sadece.

peki akrabaları sülalesi ta ordan ne baskısı yapıyo bu kadar orda doğum yapmanı istediler başka

Araları 1 buçuk yaş olcak galiba çocukların, hakkında hayırlısı,cinsiyeti belli oldu mu,sağlıklı doğsun inşallah,Ama bilki 2.cocugunda da aynı sorunları yaşatacak gibi görünüyor sana eşinin ailesi,işin çok zor

Çocukların psikolojisi önemli bunların onu önemseyeceklerini sanmıyorum.. Beni bile kötülerler çocuğa .. Eşim bu kadar değildi yaa çook değişti çünkü beni istediği kalıba sokamayınca artık oğullarını kullanıyorlar. İnşallah o haddeye gelmez. Bakalım ilk iş boşanma...

peki akrabaları sülalesi ta ordan ne baskısı yapıyo bu kadar orda doğum yapmanı istediler başka
Her bayram her tatil oraya gideceğiz
Her fırsatta onları çagıracagım. Bütün Akrabalar teyze dayı yenge amca ıdısının dıdısı her özel günde anne ve babası her gün aranacak.. Yörenin bütün yemeklerini yapabilmeliyim. Köylerine gidince şalvar giyip başımı kapatmalıyım . her büyük geldiğinde kalkıp el öpüp yer verip başında durup istekleri olup olmadığını sormalıyım. Sürekli ileri gelen erkek büyüklere kahve çay yemek servisi yapılmalı gelin asla boş durmaz yemek yapar bulaşık yıkar .. Çocuğunu onların gözümün önünde oynatıp sevmek işten kaytarmak demek çocuğu bırak kendi oyalansın.. Oradaki bütün kadınlar böyle.. Çalışıp para kazanıyorsam bu para erkegindir ... Gibi gibi gibi...

2.5 yaş olacak canım.. .. Şimdiki kız. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Allah büyük. Kırıp dökülmeden hallolur inşallah. Bende böyle hayal etmedim istemedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…