Tahminimce benimkide karışıcak daha cafcaflı modellere bakıcak azcık gösterişi sever bense daha sade modern şeylere bakıcam...ama biz zaten aşkımla gidip beğenip biz bunları beğendik dicez ve almak için onları götürcez böle anlaştık o yüzden kimse kırılmıcak zaten kırmamda Allaha şükür aramız iyi hihoyyyt
benim mobilyalarımı da ne annem gördü ne de kayınvalidem, evi döşedim o zaman gördüler....hatta eşim bile karışmadı açıkcası...ama senin soruna yanıt vereyim, sen seç mobilyanı, vereceği cevaba göre dandik derse "ben dandik şeylerden hoşlanıyorum" dersin....bu kırıcı olur tabi....o zaman şöyle yap, atmasyondan çok pahalı birşey seç, sonra da kendi istediğini göster...ikisi arasında kararsız kaldım de....sonuç mükemmel olacaktır...
benim mobilyalarımı da ne annem gördü ne de kayınvalidem, evi döşedim o zaman gördüler....hatta eşim bile karışmadı açıkcası...ama senin soruna yanıt vereyim, sen seç mobilyanı, vereceği cevaba göre dandik derse "ben dandik şeylerden hoşlanıyorum" dersin....bu kırıcı olur tabi....o zaman şöyle yap, atmasyondan çok pahalı birşey seç, sonra da kendi istediğini göster...ikisi arasında kararsız kaldım de....sonuç mükemmel olacaktır...
cok da tin,:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?