• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana belası ve odun oğlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaldı 4, 4 gün sonra anasını getirip oturtsun baş köşeye, ayağının dibinde yatsın. Ağlamışmış, sevsinler 😡

İyi yapmışsın, ne ayarsız adam ya, anası gelecekmiş baksana sen, yalnız yediği fırçadan da anlıyoruz ki kvnin başının altından çıkmış bu, belkide gitmeden torunlarımı göreyim ayağı yapmılştır işgüzar insan
Kesinlikle. Began'ın böyle yapacağını biliyordum ama yine de geldim demiş kv.

Kv gelmiyormuş. Az önce eşim eve geldi. Annesine hayır dediği için iş yerinde ağlamış. Müdürü eve göndermiş.
Ayyyy bu mesaja çok güldüm. "Öğretmeniiiimm, Pelin ağlıyo da lavaboya gidebilir miyizzz?" B Began seni de çok sevdim. Bir an kocana maaşının yarısını yollayacaksın diye korkmuştum ama şu an seni çok güçlü görüyorum. Bence pabuç bırakmayacaksın ağlak prenses kocana.

Ayyyy bu mesaja çok güldüm. "Öğretmeniiiimm, Pelin ağlıyo da lavaboya gidebilir miyizzz?" B Began seni de çok sevdim. Bir an kocana maaşının yarısını yollayacaksın diye korkmuştum ama şu an seni çok güçlü görüyorum. Bence pabuç bırakmayacaksın ağlak prenses kocana.

Her geçen gün gözümden düşmek için her şeyi yapıyor. Kolay karar vermemi sağlıyor.

Orayı kaçırdım. Birisi özet geçebilir mi? Adamı nasıl ikna etmiş konu sahibi? Annesine gelme nasıl demiş o adam çok kararlıydı anladığım kadarıyla.
Evin durumunu biliyorsun. Annen hiçbir şekilde gelmeyecek. Eğer beni dinlemeyeceksen anneni de al git sakın eve gelme dedim.

Çok güçlü bir kadınsınız. Tebrik ediyorum sizi.
Kv ile onca sorun yaşamama rağmen ben böyle bir mesaj atamazdım mesela. Hep böyle pasif kalışımdan üstüme geldiler ya zaten.. eşiniz anneci değil ama anladığım kadarıyla. Anam da anam, sen anamla ilgili nasıl böyle konuşursun demiyor. Benimki olsa der, annesi üstüme çıkıp beni çiğnese gene de anam da anam der.
Boşayayım da kurtulayım artık. Yine uyuz oldum aklıma gelince bak.

Gelme sebebi daha kaos yaratmak mı?
Allah'ım ya. Öyle ortam da bende istemem kurulu düzen yok hava sıcak amann deliha gibi camdan atma kadını 🥹🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X