Kaynana belası ve odun oğlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada kv ve koca sıkıntılarını okudukça şaşırıyorum. Bir kere kv evinde bademciklerim şişti( benim yüzünden) eşim kvmin burnundan getirdi eşim senin yüzünden hasta oldu diye ama kadının suçu yok . Hastalansam kv bakar ya da gorumcemi yollar temizlik yaparim gorumcem yardıma gelir beni bekle der. Eşime hadi annenlere gidelim derim gideriz yarım saat içinde eve dönmek ister evde rahatım diye ama ben kv ile oturup dedikodu yapmak isterim. Acaba kocamda arkadaşlarının arasında hanım anneme çok düşkün diye beni çekiştiriyor mu ki😅🤔

Burada kv ve koca sıkıntılarını okudukça şaşırıyorum. Bir kere kv evinde bademciklerim şişti( benim yüzünden) eşim kvmin burnundan getirdi eşim senin yüzünden hasta oldu diye ama kadının suçu yok . Hastalansam kv bakar ya da gorumcemi yollar temizlik yaparim gorumcem yardıma gelir beni bekle der. Eşime hadi annenlere gidelim derim gideriz yarım saat içinde eve dönmek ister evde rahatım diye ama ben kv ile oturup dedikodu yapmak isterim. Acaba kocamda arkadaşlarının arasında hanım anneme çok düşkün diye beni çekiştiriyor mu ki😅🤔
Yaşamayan bilmez kv ve sünepe eş belasını.....

Senin ...altın olan cinsten sanırım.. öyle derler eskiler 🤭

Ara kv oo anne bize geliyormuşun valla çok iyi oldu de.Tek başıma toplamaktan yoruldum,yemek yapacak dermanım kalmadı.Bana da yardımcı olursun ellerinden bir yemek yeriz de.Gelirsen hizmet bekleme,işlere yardım edeceksinin güzelce söylemi budur😁

Sizin eşiniz de başka bir uçta.

Koskoca kadınsınız ki küçücük bir çocuk olsanız da fark etmez, anneye senin yüzünden hasta oldu demek normal bi kafa değil.

Sizin eşiniz de başka bir uçta.

Koskoca kadınsınız ki küçücük bir çocuk olsanız da fark etmez, anneye senin yüzünden hasta oldu demek normal bi kafa değil.
Bende farkındayım en ufak üşütsem abartır üzerime fazla titriyor. Ama eşimin böyle olmasinda benimde parmağım var. Babam evlenirken ailesiyle tartisirsa tamam haklısın ama onlar senin ailen diye yumusat demişti birkaç kere ailesiyle tartıştı bende Babamın dediği gibi yaptım eşim ailesinin yanında size karşı doldurmak yerine beni yumusatti kıymetini bilin diye söyledi. Geçenlerde konuştuk babamla anlattım birkaç kavgalarını direk sen dediğimi uyguladin demi dedi evet dedim. İyi yapmışsın şimdi sen onun ailesiyle tartissan sen haksız bile olsan seni savunur çünkü sen onu ailesine karşı yumusattin değerini yukselttin dedi. Babamla ben çok fenayız galiba 🤔

Selam kızlar;
Az önce kocam olacak dengesiz kvnin 2 gün bizde kalacağı müjdesini verdi. 5 gün sonra ben taşınıyorum. Ev ayağa kalkmış halde, koliler her yerde, bazı mobilyalar demonte halde. Bana diyor ki kalsın ne olacak? Evde kalacak yer yok, eşyaların üstünden atlıyorum diyorum, telefonu yüzüme kapatıyor. Bir de bu cehennem sıcakları evde yemek bile pişirmiyorum. Aperatif şeylerle atıştırıp geçiyoruz. Adam anlamıyor, kafası basmıyor yani.
Bir sürü laf saydım ama işe yarıyor mu bilmiyorum.
Konunu yeni gördüm, yorumları okumadım, kv geldi diye düzen değiştirmeye yemek yapmaya falan kalkışma, hatta soru sormazsa muhattap da olma, kendi işlerine devam et, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, bir kaç gün daha sabır.

Konunu yeni gördüm, yorumları okumadım, kv geldi diye düzen değiştirmeye yemek yapmaya falan kalkışma, hatta soru sormazsa muhattap da olma, kendi işlerine devam et, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, bir kaç gün daha sabır.
Eşime rest çektim, kv gelemedi. Anası bayağı laf saymış, eşim ağlamış. O yüzden müdür izin vermiş eve erken geldi.

Ben kvyi normalde eve almıyorum. 15 senedir sadece senede bir iki gün gelip kalabiliyor. O da torun hatırı için. Kv geldiğinde ben onunla selamlaşmıyorum, aynı odada oturmuyorum, konuşmuyorum, aynı sofrada yemek yemiyorum. Bu yıllardır böyle.

Merhaba bunun sebebi nedir acaba sizi bu kadar derinden etkileyen bir şey olmuş

Merhaba bunun sebebi nedir acaba sizi bu kadar derinden etkileyen bir şey olmuş
Merhaba tek olay değil olaylar silsilesi. Ve bu konuda kvnin rahmetli annesi ve babası, kız kardeşi ve abisi hepsi bana hak veriyor.

Eşime rest çektim, kv gelemedi. Anası bayağı laf saymış, eşim ağlamış. O yüzden müdür izin vermiş eve erken geldi.
Kaldı 4, 4 gün sonra anasını getirip oturtsun baş köşeye, ayağının dibinde yatsın. Ağlamışmış, sevsinler 😡

İyi yapmışsın, ne ayarsız adam ya, anası gelecekmiş baksana sen, yalnız yediği fırçadan da anlıyoruz ki kvnin başının altından çıkmış bu, belkide gitmeden torunlarımı göreyim ayağı yapmılştır işgüzar insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X