Kaynana belası !!!!!

Hayatbanaguzelki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
217
71
13
30
Mrb arkadaşlar kv benle eşimi ayırmak için elinden geleni yaptı . Altli ustlu oturuyoruz suan ne kadar sinir olsam da esim için . Hep kavga ettik ve konuşmaz benle size sorum sizce bayramda o pis elini opmeli miyim ? Kurban bayramında da esimle benim ailemin yanında olucaz ondan !!!

Canım çok zor bir durum ama evet öpmelisin maalesef.Tabi bu konuda eşine de danış.Senin tarafındaysa ve sana destek oluyorsa öpme.Ama büyüklük maalesef onlarda değil bizde kalıyor

Canım çok zor bir durum ama evet öpmelisin maalesef.Tabi bu konuda eşine de danış.Senin tarafındaysa ve sana destek oluyorsa öpme.Ama büyüklük maalesef onlarda değil bizde kalıyor
Aynen cnmda ya benim ailemin yanina gittiğimiz zaman esimde öyle yaparsa . O lanet kadını görünce sinir krizi geçiriyorum hamileyim 6 haftalik kanımı emiyor gibi oluyorum resmen

Bu kadar kin niye ne yaptiki bu kadar ?

Laf vermeyin.izinizden.gelmiyorsa.bile esinizin.onunde kucuklugunuzu gosterin.sonra bayram bile oomedi gelmedi.dedirtip sizi.esinizee karsi daha.fazla.doldurur . O kotu olsunda siz sevin.demiyorum ama kendi iyiliginiz icin en azindan.

Ne.jadar suredir.evlisiniz esiniz arkanizda duruyormu kayinvalide sorunlarinda

Hayır öpme. Esinle birlikte evine giderseniz esin öpünce öpmek zorunda kalırsın sen esinden önce ya da sonra git. Bayramınız mübarek olsun de. Sizli bizli konuş. Çok oturma. Eğer elini uzatırsa da al elini tokalaşıp gülümse.
Küçüğünü sevmeyen büyüğe saygı gosterilmemesi taraftatiyim

sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın özellikle eşin için....
Saygı duyulacak bir kadin değil kısa anllattim ama hala aynı hamileyim oruc tutmuyorum diye esime neler söylüyor ben hepinizde oruc tuttum o dinsiz falan diye sana ne be kadın annem olsa sevmezdim onu eltimde 8 aylık hamile o tutuyor diye bana laf söylüyor

Aynen cnmda ya benim ailemin yanina gittiğimiz zaman esimde öyle yaparsa . O lanet kadını görünce sinir krizi geçiriyorum hamileyim 6 haftalik kanımı emiyor gibi oluyorum resmen
Bu kadınlar bu oğullarını neden kıskanıyorlar acaba.Ben hiç anlamıyorum bu sapık zihniyeti.

eşin cevabını vermeli ozaman..çok çok ayıp yaptığı ama burda iş eşine düşüyor malesef...

1 yil + 2 ay lik evliyim cnm esimde annesini sevmez babası için bu evde kalıyoruz . 21 yaşındayım ondan cektigimi anlatsam hepsini okuyamazsiniz . Komşular benle konuşmaz onun yüzünden herkese karşı kötüler onun yüzünden bir akrabam gelmezdi evime önceden birlikte oturu yoduk esimle gezdiğimiz zaman hemen hiç bir abin yapmadi sen çok simartiyosun dedi . Gorumcem oturduğu yerden bana nane limon yap dedi yapmadım diye annesi şöyle kızım onu niye getirdik bu eve derdi bütün hepsi bu degil

Eşin ne diyor bu durum için? Ben de kv ile çok sorunlar yaşadım çok kavga gürültü oldu beni ezmek kendine hizmetçi etmek için neler neler etti anlatsam roman olur.. Mecbur kalmadıkça asla konuşmam merhaba merhaba yani. Sohbet muhabbet asla etmem.hiç hal hatır bişey sormam çünkü neler neler yaptı yüzüne bakılmayı haketmiyo bence de ama işte eşlerimiz için mecbur yüzlerini görmeye katlanıyoruz. Bayramlarda elini öperim ama.Benimki düzeldi artık yani yüzüme karşı tek kelime etmez edemez olumsuz anlamda tabi arkamdan hala konuşur ama önemli olan yüzüme karşı yapamaması. Eşinin tutumu önemli burda benim eşim asla ezdirmedi laf söyletmedi sağolsun. Şimdi sadece dediğim gibi bir ilişkimiz var okadar eşimde bunu bilir ve bana hak veriyo şimdi düzelmiş bile olsa yüzümüze karşı insan unutamıyor canının yandığı günleri.

Ya yüzüne de
Ya ardından atıp tutma
O pis elini ne demek, kişisel sorunların başka birine pis demek başka
O pis elleriyle senin kocanı büyütmüş, kocan da pis olabilir dikkat et

Ciddi sorunu olan yüzüne der bence
Siz sus pus hanım gelin rolü yapıp kk da atıp tutanlardansınız
Saygısızsınız

Hayır öpme. Başlarım saygıya da şuna da buna da. Öyle bi dünya yok. Her lafı söyleyecek, yuvamı yıkmak için elinden geleni ardına koymayacak, bende gidip teşekkür eder gibi elini öpecem. Mıçarım eline, ne öpmesi.

eşin cevabını vermeli ozaman..çok çok ayıp yaptığı ama burda iş eşine düşüyor malesef...
Düşük tehlikem vardı hep onu bahane ediyor esim ama o kadının ağzı durmaz esimle dün konusuyoduk annesi için inşallah geberir dedi öyle deme falan dedim ama hak ediyor

Aynı durumdayız esim babasının işini yapıyor banada ailesinede bakıyor çok şükür her pazar dışarı çıkarız biz ve kv bize hırsız dedi siz çok yiyorsunuz diye mezara görürsek sanki babası çok iyi onun için gitmiyoruz zaten

Düşük tehlikem vardı hep onu bahane ediyor esim ama o kadının ağzı durmaz esimle dün konusuyoduk annesi için inşallah geberir dedi öyle deme falan dedim ama hak ediyor

nekadar acı bir durum aslında...inşallah bu mübarek aylarda içine merhamet koyar Rabbim...diyecek bir şey yok..

Sevmeyebilirsin ama saygılı olmalısın. Sanırım onun evinde oturuyorsunuz başka eve çıkma imkanın yoksa çalışıp bende katkı sağlayayım başka eve çıkalım diyemiyorsan saygı göstereceksin. Açıkçası konuşma şeklinizle bana çokta masum gelmediniz ne demek pis elini öpmeliyim? çok kötü bir tabi bu. Eşiniz için tabii ki öpmelisiniz.

Hiç gulcegim yoktu ☺☺☺ öpmek istiyorum zaten pislik kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…