- 16 Haziran 2016
- 217
- 71
- 13
- 30
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
-
Bebek dilekleri için sagolÇok kızgınsınız tutmayın istemiyorsanız ve bunu paylaşmayın bu kadar gerilecek bişey yok... Kayınvalidenizin huyunu biliyorsanız he deyin geçin... Ben ne yaşanırsa yaşansın kullandığınız kelimelerin bir anne için kullanılmasını tasvip etmiyorum.Anlaşamıyorsanız mesafe koyun sevmeyin ama saygı bir zorunluluktur sizde anlatım tarzınızda onu göremedim ben... Kusura bakmayın... inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Aminnn cnm. Nerdeeee öyle yapmayı düşünüyorumKv nizi bir deli olarak düşünün.esiniz kp sizden yanaysa hicc takmayin.eşiniz elini operse sizde öpün resmi davranin.
Allah akıl fikir versin bu gereksiz kaynanalarda.
Ahahahahahaöpüyomuş gibi yap kendi baş parmağını öp
bende amcama öyle yapmıştım o pis elini öpemezdim tiksiniyorum kendisindenAhahahahaha
yok anlamdı. ay anlasa ne olcak kızAnlamadı mi kendi parmağını optugunu
Süper fikir bakyok anlamdı. ay anlasa ne olcak kız
Ee eşiniz de bunları diyorsa neden öpüyorsunuz elini? Kendi annesinin yaptıklarının farkında, kurbanda sizin ailenizin elini neden opmesin ki?Sapla samanı ayiriyordur herhaldeDüşük tehlikem vardı hep onu bahane ediyor esim ama o kadının ağzı durmaz esimle dün konusuyoduk annesi için inşallah geberir dedi öyle deme falan dedim ama hak ediyor
Sevmek zorunda değilsin saygı duymak zorundasın fikri tam bi safsata. Malesef bazı insanlar eşinin annesi dahi olsa saygı gösterilmeyi hak etmiyorlar hemde gram haketmiyorlar. O yüzden saygı duymak zorunda da değilsin ama kendi yuvan dağılmasın diye saygı duyuyormuş gibi rol yapabilirsin. Ben mesela öyle yapıyorum mümkün olduğunca az görüşüp (ondada eşim yokken asla görüşmem kendisiyle) eşimin yanında maske takıp rol yapıyorum, mümkün mertebe de az muhatap oluyorum. Ama bana karşı saygı çizgisinden çıkarsa bende çıkarım. Elini öpme meselesinde de sırf adettendir diyip öpebilirsin, içinden geliyorsa...Mrb arkadaşlar kv benle eşimi ayırmak için elinden geleni yaptı . Altli ustlu oturuyoruz suan ne kadar sinir olsam da esim için . Hep kavga ettik ve konuşmaz benle size sorum sizce bayramda o pis elini opmeli miyim ? Kurban bayramında da esimle benim ailemin yanında olucaz ondan !!!
Sevmek zorunda değilsin saygı duymak zorundasın fikri tam bi safsata. Malesef bazı insanlar eşinin annesi dahi olsa saygı gösterilmeyi hak etmiyorlar hemde gram haketmiyorlar. O yüzden saygı duymak zorunda da değilsin ama kendi yuvan dağılmasın diye saygı duyuyormuş gibi rol yapabilirsin. Ben mesela öyle yapıyorum mümkün olduğunca az görüşüp (ondada eşim yokken asla görüşmem kendisiyle) eşimin yanında maske takıp rol yapıyorum, mümkün mertebe de az muhatap oluyorum. Ama bana karşı saygı çizgisinden çıkarsa bende çıkarım. Elini öpme meselesinde de sırf adettendir diyip öpebilirsin, içinden geliyorsa...
Oyle yapicam yalandan olmem ☺Tamamen katılıyorum. Tıpkı beni anlatmışsın. Hiçbir saygım ve sevgim yok. Sadece eşim varken giderim oraya ve rol yaparım. Kredilerini çoktan bitirdiler bendeki.
Git yalandan öp elini yüz göz olma.
Bursa'da iyi bir özel hastaneye gittim ilk kızımda ve doktorum bana tutma demedi sen bilirsin ama dikkat et dedi ve ben ilk kızımda tuttum ikinci kızımda 8gün bulantıdan dolayı bıraktım iki hamileliğimdede ramazan 3.ayıma denk geldi... Demem oki tutup tutmamak kişiye kalmiş bundan dolayı nefret kusulmaz gelin kaynana ikiside bu konuda hatalı bence...
Yani.. Eşime deli gibi aşığım ama sokaktan geçen tanımadığım birine karşı kaynanamdan daha fazla sevgi ve saygı besliyorum. Saygı duymak zorunda olduğumuda düşünmüyorum çünkü saygıyı hak etmiyor. Eşimi doğurmuş olması malesef bunu değiştirmiyor. Bana o kadar çektiren, zor durumlara sokan, gecelerce ağlamama sebep olan kadına neyin saygısını duyacakmışım ya.. Saçmalık yani. O saygısızlık yapmadan elbette bende yapmam bak eşimle gidip kuzu kuzu oturuyorum fazlada muhatap olmadan. Ama saygısızlık görürsem alasını yaparım.. "Sevmek zorunda değilsin, saygı duymak zorundasın" fikrinin canı cehenneme yani..Tamamen katılıyorum. Tıpkı beni anlatmışsın. Hiçbir saygım ve sevgim yok. Sadece eşim varken giderim oraya ve rol yaparım. Kredilerini çoktan bitirdiler bendeki.
Git yalandan öp elini yüz göz olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?