Kaynana belası !!!!!

sevme tamamdır ama saygı duyacaksın..sende yaşlanacaksın sende kaynana olacaksın ve adın yetecek ben sana söyleyim...
o yüzden tahammülümüzü zorlasalarda saygı duyalım .

Düşük tehlikem vardı hep onu bahane ediyor esim ama o kadının ağzı durmaz esimle dün konusuyoduk annesi için inşallah geberir dedi öyle deme falan dedim ama hak ediyor

Cok fazla cok agir bu.konusmalar bi insana yakismiycak.cinsten..kusura bakmayin

Madem.olmesini.isteyecek kadar annesini sevmiyorum cikin.o evden baska yerde oturun ,hem orda oturup hep bu sekilde ithamlar bana migde bulandirici geliyor seviyenizi.koruyun lutfen

Netlik böyle bişey
Yüzüne gülüp el öpüp
Kk da o pis elli kadın demek, bana hiç doğru gelmiyor

Siz başkası tarafından hizmetçi gözüyle bakildiniz mi benim babam namaz kılmıyor diye herkesin icinde onun babası şöyle böyle dediler mi eltiniz gelip siz evde değilken evinizi hiç kurcaladimi hemde yatak odamı esimle seviyoruz ibirbirimiz diyecekemiyolar sürekli bana seni iş için getirdim dedi. Ha o benim eşimin evinde oturuyor esim 12 yaşında okulu bırakıp çalışmış bu ev bu arabalar bu para varsa esim sayesinde esim işi bıraksın ac kalırlar. Anlatsam aglarsin benim için

orucumu merhamet ve hoşgörü dinim izin veriyor daha sonradan telafi etmeme
ben oruç tutarken çocuğa birşey olursa telafisini kim yapacak deyin
ayrıca bu tür gerikafalı konuşmalarına aldırmayın
gidip gelmeyin
oturun evinizde
ama bayramda el öpün hoşgörü gösterin

Saygı hak edene verilir onun gibi kadınlara değil sen kvden çekmesinin için atıp tutuyosun bence

Ramazan ayından önce gittim konuştum konuşmadı benle ramazanda kusluk olmaz diye şimdide bayram olcak diye büyüklük bende kalsin allah görüyor

İşin ilginç tarafı, bu şekilde açıklama yaptığınızda sizi anlayacak olan kişiler zaten hiç baştan böyle demiyorlar. Ama bu lafı eden kişi ne kadar açıklama yapsan da anlamıyor, çünkü anlamak istemiyor. Kafasında inandığı bir şablon var, dışına çıkamıyor.

Allah biliyor ya o pis elini dedim diye neler soyluyorlar

Yazdıklarımı okuyun olur mu esim onlara çalışıp bakıyor

Eğer kayinvalideniz hakkında bunları düşünüyorsanız onun da yüzüne söylemelisiniz.aksi halde iki yüzlü davranmış olur onun hakkında arkasından kötü sözler söylediğiniz için günaha girmiş olursunuz.madem haklısınız haksız duruma düşmeyin.
Gidin ona elinizi öpmek istemiyorum çünkü saygı duymuyorum deyin.
Yada hiç görüşmeyin..
Benimde kv ile sorunlarım oldu.açıkça ona ne düşünüyorsam söyledim. .hem içimi döktüm hemde dedikodu yapmamış oldum..tavsiye ederim.

ayyyyu canim benim suan bende ayni durumdayim. benim konu acmama bile gerek yok suan bende alti üstlü oturuyorum ve bende konusmuyorum bende ayni şeyi düşünüyorum bayramda o pisligin elini nasil öpecem dündendir bunu düşünüyorum..

saygı denen bisi var iste sizde o yok galiba

Yukarda allah var ya giderim bayramda yemek veriliyor çünkü gitmem gerek bende kararsızım çok çektim psikolojim bozuldu sinir hastası oldum gitmedigim hastane bolum kalmadı hepsi psikiyatrist e gönderdi allah sabit versin bize

saygı bekliyorsanız,saygı göstermelisiniz.kayınvalideniz cahil,eski kafalı olabilir ama saygısızlığı haketmiyor.
eşim 12 yaşından beri çalışıyor,onlara bakıyor demişsiniz.kimin işinde çalışıyor.sıfırdan mı var etti,evleri,arabaları?yoksa kayınpederinizin kurduğu bir işi mi devam ettiriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…