- 23 Mayıs 2009
- 14.578
- 16.115
- 823
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
-
Sanmıyorum namaz kılmakla olmuyor valla . Benim annem esime hep oğlum der anne sevgisi verir annem olanları biliyor çünkünekadar acı bir durum aslında...inşallah bu mübarek aylarda içine merhamet koyar Rabbim...diyecek bir şey yok..
Düşük tehlikem vardı hep onu bahane ediyor esim ama o kadının ağzı durmaz esimle dün konusuyoduk annesi için inşallah geberir dedi öyle deme falan dedim ama hak ediyor
Netlik böyle bişeyBeni kocamdan ayırmak isteyen her kimse, kayınvalide de olabilir, kendi annem de, elini öpmem.
Yüzüne bile bakmam.
Kötü niyetli insanlara iyi olacağım diye bir kural yok.
Benle iyi geçinmek isteyen bana karşı iyi olsun.
Siz başkası tarafından hizmetçi gözüyle bakildiniz mi benim babam namaz kılmıyor diye herkesin icinde onun babası şöyle böyle dediler mi eltiniz gelip siz evde değilken evinizi hiç kurcaladimi hemde yatak odamı esimle seviyoruz ibirbirimiz diyecekemiyolar sürekli bana seni iş için getirdim dedi. Ha o benim eşimin evinde oturuyor esim 12 yaşında okulu bırakıp çalışmış bu ev bu arabalar bu para varsa esim sayesinde esim işi bıraksın ac kalırlar. Anlatsam aglarsin benim içinSevmeyebilirsin ama saygılı olmalısın. Sanırım onun evinde oturuyorsunuz başka eve çıkma imkanın yoksa çalışıp bende katkı sağlayayım başka eve çıkalım diyemiyorsan saygı göstereceksin. Açıkçası konuşma şeklinizle bana çokta masum gelmediniz ne demek pis elini öpmeliyim? çok kötü bir tabi bu. Eşiniz için tabii ki öpmelisiniz.
Aynen öyle cnm anlayana kp elini opucem ama onuniini dusuncemsaygı hakedene gösterilir, sırf eşinin annesi diye saygı göstermek zorunda değilsin. eşin arkandaysa öpme
Saygı duyulacak bir kadin değil kısa anllattim ama hala aynı hamileyim oruc tutmuyorum diye esime neler söylüyor ben hepinizde oruc tuttum o dinsiz falan diye sana ne be kadın annem olsa sevmezdim onu eltimde 8 aylık hamile o tutuyor diye bana laf söylüyor
Saygı hak edene verilir onun gibi kadınlara değil sen kvden çekmesinin için atıp tutuyosun benceYa yüzüne de
Ya ardından atıp tutma
O pis elini ne demek, kişisel sorunların başka birine pis demek başka
O pis elleriyle senin kocanı büyütmüş, kocan da pis olabilir dikkat et
Ciddi sorunu olan yüzüne der bence
Siz sus pus hanım gelin rolü yapıp kk da atıp tutanlardansınız
Saygısızsınız
Ramazan ayından önce gittim konuştum konuşmadı benle ramazanda kusluk olmaz diye şimdide bayram olcak diye büyüklük bende kalsin allah görüyorHayır öpme. Başlarım saygıya da şuna da buna da. Öyle bi dünya yok. Her lafı söyleyecek, yuvamı yıkmak için elinden geleni ardına koymayacak, bende gidip teşekkür eder gibi elini öpecem. Mıçarım eline, ne öpmesi.
orucumu merhamet ve hoşgörü dinim izin veriyor daha sonradan telafi etmeme
ben oruç tutarken çocuğa birşey olursa telafisini kim yapacak deyin
ayrıca bu tür gerikafalı konuşmalarına aldırmayın
gidip gelmeyin
oturun evinizde
ama bayramda el öpün hoşgörü gösterin
Ben kayınvalidemin yüzüne diyemeyeceğim şeyi burda yazmamSaygı hak edene verilir onun gibi kadınlara değil sen kvden çekmesinin için atıp tutuyosun bence
Allah biliyor ya o pis elini dedim diye neler soyluyorlarBeni kocamdan ayırmak isteyen her kimse, kayınvalide de olabilir, kendi annem de, elini öpmem.
Yüzüne bile bakmam.
Kötü niyetli insanlara iyi olacağım diye bir kural yok.
Benle iyi geçinmek isteyen bana karşı iyi olsun.
Yazdıklarımı okuyun olur mu esim onlara çalışıp bakıyorCok fazla cok agir bu.konusmalar bi insana yakismiycak.cinsten..kusura bakmayin
Madem.olmesini.isteyecek kadar annesini sevmiyorum cikin.o evden baska yerde oturun ,hem orda oturup hep bu sekilde ithamlar bana migde bulandirici geliyor seviyenizi.koruyun lutfen
ayyyyu canim benim suan bende ayni durumdayim. benim konu acmama bile gerek yok suan bende alti üstlü oturuyorum ve bende konusmuyorum bende ayni şeyi düşünüyorum bayramda o pisligin elini nasil öpecem dündendir bunu düşünüyorum..Mrb arkadaşlar kv benle eşimi ayırmak için elinden geleni yaptı . Altli ustlu oturuyoruz suan ne kadar sinir olsam da esim için . Hep kavga ettik ve konuşmaz benle size sorum sizce bayramda o pis elini opmeli miyim ? Kurban bayramında da esimle benim ailemin yanında olucaz ondan !!!
saygı denen bisi var iste sizde o yok galibaEğer kayinvalideniz hakkında bunları düşünüyorsanız onun da yüzüne söylemelisiniz.aksi halde iki yüzlü davranmış olur onun hakkında arkasından kötü sözler söylediğiniz için günaha girmiş olursunuz.madem haklısınız haksız duruma düşmeyin.
Gidin ona elinizi öpmek istemiyorum çünkü saygı duymuyorum deyin.
Yada hiç görüşmeyin..
Benimde kv ile sorunlarım oldu.açıkça ona ne düşünüyorsam söyledim. .hem içimi döktüm hemde dedikodu yapmamış oldum..tavsiye ederim.
Yukarda allah var ya giderim bayramda yemek veriliyor çünkü gitmem gerek bende kararsızım çok çektim psikolojim bozuldu sinir hastası oldum gitmedigim hastane bolum kalmadı hepsi psikiyatrist e gönderdi allah sabit versin bizeayyyyu canim benim suan bende ayni durumdayim. benim konu acmama bile gerek yok suan bende alti üstlü oturuyorum ve bende konusmuyorum bende ayni şeyi düşünüyorum bayramda o pisligin elini nasil öpecem dündendir bunu düşünüyorum..
Siz başkası tarafından hizmetçi gözüyle bakildiniz mi benim babam namaz kılmıyor diye herkesin icinde onun babası şöyle böyle dediler mi eltiniz gelip siz evde değilken evinizi hiç kurcaladimi hemde yatak odamı esimle seviyoruz ibirbirimiz diyecekemiyolar sürekli bana seni iş için getirdim dedi. Ha o benim eşimin evinde oturuyor esim 12 yaşında okulu bırakıp çalışmış bu ev bu arabalar bu para varsa esim sayesinde esim işi bıraksın ac kalırlar. Anlatsam aglarsin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?