Kaynana cadısııı

Esinizle konusun acik acik. Su pandemi doneminde ne kimseye gitmek ne de kimsenin gelmesini istemiyorum diye. Acikca soylemedikce bu isin sonu gelmez. Daha 1 aylik evlilik ya.

İşte bunu yapsam eşim beni rezil eder herkesin içinde kendine gel diye

Bu sigara konusu farklı ama sen içmiyorsan bırak onu evde içilmiyorsa salonda içmek ne demek ?
Biz içiyoruz sigara ama sadece balkonda.
Ev de feriştahı gelsin içemez.
Kocan da rezil falan edemez ne münasebet ya.
Bu kadar pasif olup, sessiz kalırsan daha çok üzülürsün kendine.

Bana biraz çelişkili geldi. Hiç gelmedi diyorsunuz evime bi yerleştirirken geldi ama sanki sürekli sizde gibi mesajlar.

Ben olsam asla kabul etmem. Oturmaya gelsinler ama daha 1 aylık evlilikte ne yatıya gelmesi.

İşte bunu yapsam eşim beni rezil eder herkesin içinde kendine gel diye

sorun eşinde

yani annesine içme sigara diyememesinde

eşime karın beni niye aramıyor demiş midir kv dem bilmiyorum

zira dese bile eşim bunu bana söylemez

15 yıllık evliyim kvdem ile iki elin parmağı kadar telefonda görüşmedim

ne konuşacağım ki

herkesi kendi çocuğu arasın oldu bitti

Pasif evet
Hemde ciddi pasif
Kırılırlar diye beni paramparça etti
Kesinlikle uzun süre cocuk falan yapma. Bak evinden cıkmaz cıddıyım. Kafayı yedırtır.Sen evım de yatılı misafir ıstemıyorum dedın dıyelım. Eşin gelın mı dıycek onlara gene.

Sürekli olan olaylar gibi bahsetmişsiniz de 1 aylık evliymişsiniz daha kaç kere geldi bu insanlar evinize merak ettim?

Eşinize de hakaret etmişsiniz sürekli.

Bu kadar agresif davranırsaniz sorun çözmek yerine farklı yerlere gider durumlar.

Bir aylık evlilikte eşin ve kv için böyle ağır kelimeler kullanıp bu kadar kendini üzersen işin gerçekten çok zor. Yarım saatlik mesafeler ve yatıya geliyorlar onlar da çok enteresan. Bu kadar rahatsız oluyorsan ve eşin söylemiyorsa sen söyle. İki adımlık mesafe için kış gününde salona yatak mı açılır

Kayinvaliden senin evinde senin salonunda ustelik rica etmene ragmen sigara mi iciyor??? Kusura bakmasin da bu ne genislik ya? Dingonun ahiri mi orasi? Bak bu benim icin tartisma sebebi olurdu. Asla ama asla musamaha gosteremeyecegim bisey. Sizi hice sayan bir kayinvalide var karsinizda. Siz cok pasif kalmissiniz. Ne demek ya birinin gelip benim salonumda sigara icmesi. O evin hanimi kim?

ama burada kadının sorunu yok ki

o ne anlar işinden, dikkat gerektirmesinden vs vs

ona sus deseydin, başka odaya gitseydin, cevap vermeseydin

ha bu arada usta geldi ve kv gelecek ise sen gitmeseydin, sen gidecek isen kv gelmeseydi

yani konu başlangıçta net olamamak

mesela dikkatini mi dağıttı alıp gitseydin bilgisayarını, "bekle başında" deseydin ustanın

ya da sen git zaten ben varım çok kişi çok virüs deseydin

susup susup sonra patlamak çözüm değil anında vereceksin cevabı

hiç gelmemiş

bunlar evlilik öncesinde çeyiz yerleştirme ve usta başında durma anıları

Bana biraz çelişkili geldi. Hiç gelmedi diyorsunuz evime bi yerleştirirken geldi ama sanki sürekli sizde gibi mesajlar.

Ben olsam asla kabul etmem. Oturmaya gelsinler ama daha 1 aylık evlilikte ne yatıya gelmesi.
Hayır sürekli görüntülü konusulup dolap kapaklarıma kadar acıldığı için ve odada gezildiği için gelmiş gibiler zaten
Cok garip değil mi

bu arada evinize bu kadar yatılı misafir nasıl geliyor

evimde iki kişi yatacak yer yok

cidden yok

yere yorgandan yatak yapmazsak yok

kv evi de yakınmış neden evde yedek yatak ya da yatak olan bir şeyler aldınız

benim eskiden kanepelerim vardı, kimse o zaman da gelmiyordu ama bu eve geldikten sonra tek kişilik yedek yer var sadece

Hayır sürekli görüntülü konusulup dolap kapaklarıma kadar acıldığı için ve odada gezildiği için gelmiş gibiler zaten
Cok garip değil mi

bakın burada da kapağı kadın elini uzatıp açmadığına göre sorun eşinde

yani normal bir insan telefonda konuşurken karşıdakinden kapağı açmasını istemez de karşıdaki de deli misin neden açayım dolap kapağını der

eşiniz bunları neden yapıyor

bunun ana kuzusu olmakla, anasına laf söyletmemekle ilgisi yok

bana annesine bir şey ispatlamaya çalışıyor gibi geliyor

kv evlenmenize karşı mı

sizi mi beğenmiyor, evlilik yürütemeyeceğinizi mi düşünüyor

hiç gelmemiş

bunlar evlilik öncesinde çeyiz yerleştirme ve usta başında durma anıları
Laptop falan kırmış şimdi okudum.

Herşeyi çok abarttigini düşünüyorum şu verdiği tepkiye bakarak.

Sorun kayinvaliden çok este bu arada.

Cok garip değil mi
Ama bu da sizin hatanız şu an evim müsait değil deyip geçiştirmeliydiniz. Saçma gerçekten. Peki sigara meselesi ne zaman oldu

Ama bu da sizin hatanız şu an evim müsait değil deyip geçiştirmeliydiniz. Saçma gerçekten. Peki sigara meselesi ne zaman oldu
Nişan sürecinde,esyalarım geldi ama evliliğim salgından dolayı ertelendiği için ev hazır bizler evli değildik. O süreçte sürekli eksikler olduğu için gelip gitme durumu oluyordu o sırada yaptı

Eşini karşına alıp pat pat konuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…