- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.176
- 798
- 36
- Konu Sahibi sunshineee3
-
1 ayda seni çok yormuş saniriimKeşke görmese benimde istediğim bu
Ama öyle olmuyo işte bi bakmıssın arıyo bi bakmıssın mesaj atıyo
Ee bakayım onu nerden aldın demek için
Şuan acele etmeyin ayrılık konusunda. Geldiklerinde hazırlık yapmayın. Hatta basım agrıyor deyıp agrı odaya gecin.Az konusun. Sıkılırlar zatenYok maalesef.
Dört duvar içerisinde kendimi yiyorum.
Dün aksam eşimle konustuk bugun sorsan yine aynı düşüncede.
Asla değiştiremiyorum
Asla haklı olduğumu yanlış yaptıklarını ona gösteremiyorum
O kadar çaresizimki ayrılmak istiyorum
tepkini verseydin. bende bi insanim deseydinBozuldular
Siz gelmeyin biz 5 dk uğrarız dedim yok efendim ben nasıl gelmeyin dermişim ben kimmişim kusura bakmayacakmısım sesimi kesecekmişim
Ya bu kadın nısanlıyken de böyledir. Keske evlenmeseydin. Bunlar fragman gıbı gelıyor bana. Bu kadın oldugu sürece oglunun evlıliligi yurumezBozuldular
Siz gelmeyin biz 5 dk uğrarız dedim yok efendim ben nasıl gelmeyin dermişim ben kimmişim kusura bakmayacakmısım sesimi kesecekmişim
Hahhahah bizimki balayına gelmek istemişti bizimle. Allahım düşündükçe sinir oluyorum. Tek diyeceğim ufak bi cinnet herşeyi çözer.1 aylik evlilikte ne kalmasi allahaşkina hem korona var korkmuyormu ...ya burda okudugum konulara bazen inanamiyorum gercekten 1 aylik evli ciftin evine yatili kalmak isteyen kaynanalar var mi
kesinlikle cinnet olmadan olmuyor ben KK den öğrendimHahhahah bizimki balayına gelmek istemişti bizimle. Allahım düşündükçe sinir oluyorum. Tek diyeceğim ufak bi cinnet herşeyi çözer.
Tamam bende aynilarini yasadim.Tamam cok güzel söylüyorsunuz teşekkür ederim ama ben konusmak istemiyorum o tabiki konusabilir annesi o onun.
Bu sefer oğlunu dolduruyor eşin beni niye aramıyo
Ben birşey alıyorum aynısından onada almamı istiyo
Alıyorum beğenmiyor
Almıyorum laf ediyor
Yemek yapıyorum bu olmamış şöyle yap diyor
Kalmaktan ve yatılı misafirden hoşlanmıyorum diyorum kimi ilgilendirir benim oğlumun evi kusura bakmasın kimse diyor.
Bizim Evde kimse sigara içmiyor annesi içiyo günde 3 paket. Geldiğinde salonun ortasında sigara içmek istiyor daha yepyeni ev kabul edemem böyle bişeyi balkonda içersiniz diyorum bi keyfim var onunda içine ediyorsun bişi olmaz diyip sigarayı yakıyo
En sonunda karısmayın bana lütfen bu kadar üstüme baskı kurmayın benim bi evim ailem ve kurallarım olduğunu kabullenin diyorum ben böyleyim bu yaştan sonra değişmem kusura bakma diyor lütfen siz olsanız ne yapardınız söyleyin
Misafir olayında beni en zorlayan kısım. Yatak yapma işi. Öğrenciyken yurtta kalırken çarşaf geçirme işinden nefret ettiğimden, nevresimin üzerine battaniyeyi koyar öyle uyurdum. Şimdide hiç hoşlanmam. Yemek bulaşık o kadar koymuyor bana. O yataklar yapılacak diye bütün akşam huzursuz otururum öyle. Vaktim varsa misafir gelmeden çok önce yatak yorgan işini bitiririm ki kafam rahat etsin. Misafir eğer birden fazla ise ev iyice göçebe evine dönüyor. O da çok sinir bozucu oluyor. Misafir sonrası malum... Onları çıkar, yıka, kurut, katla. Tonla iş.yani cidden yatak yapmakla vs uğraşmaya gerek var mı çıkar kaldır yıka vs vs yarım saat mesafede
Enazindan alınmışlar demek yüzleri varmışAynı dertten müzdariptim. Gelmeyin diyemiyordum. B*k var gibi yatıya gelirlerdi 30 dk lık mesafeye. Bide cümbür cemaat.
artık canıma tak etti. Ne yemek hazırladım ne kahvaltı ne çay. Suratımı astım oturdum. Gittim odamda yattım vs.
o son oldu bi daha yatıya gelmediler. Heralde doğuma gelirler
Misafir olayında beni en zorlayan kısım. Yatak yapma işi. Öğrenciyken yurtta kalırken çarşaf geçirme işinden nefret ettiğimden, nevresimin üzerine battaniyeyi koyar öyle uyurdum. Şimdide hiç hoşlanmam. Yemek bulaşık o kadar koymuyor bana. O yataklar yapılacak diye bütün akşam huzursuz otururum öyle. Vaktim varsa misafir gelmeden çok önce yatak yorgan işini bitiririm ki kafam rahat etsin. Misafir eğer birden fazla ise ev iyice göçebe evine dönüyor. O da çok sinir bozucu oluyor. Misafir sonrası malum... Onları çıkar, yıka, kurut, katla. Tonla iş.
Bende bu sebeple hiç kimsenin evinde yatılı kalmamaya özen gösteriyorum.
Allah cezalarını versinki var.
İşte ben beyinsiz kocama bunu anlatamıyorum.
Benim ailem belli bi saatten sonra asla telefon dahi açmaz.
Bunun ruh hastası annesiyle kardeşi gelelim,kalalım,gelin,kalın modunda
Ben eşime benim ailem akşam 9 dan sonra aramaz bile dediğimde ne demek o her saat senide benide arıyabilirler diyor.
Adamlar evlenince annelerini kendi evliliklerinden dolayı terk edilmiş mağdur sıfatına koyup, evliliklerini suçlu konumda görüyorlar ne yazıkki.
Hatta biz bu düşüncelerimizi ifade ettiğimiz de de bencil oluyoruz gözlerinde maalesef.
Eşimle ilk evlendiğimiz de yaptığımız bir tartışma da eşi şöyle demişti bana; (bu arada asla rahatsız eden gelip giden bir kayınvalidem ve bir şikayetim de yok)
-Annem beni artık hiç akşamları aramıyor senin yüzünden çekiniyor kadın
Me: Ne alakası var ben annene arayamazsın belli bir saatten sonra diye birşey demedim kaldıki aramaması zaten normal olan
- Neden normal olan oymuş, istediği zaman arar beni o benim annem
Me: Aksini iddaa eden olmadı evet o senin annen, annen seni senin düşündüğün gibi aramak istiyor ancak evli olduğun için çekinip aramıyor değil. Sen kafanda annenin seni aramak istediğini ve evli olduğun için arayamadığını ve acılar içinde bu sebeble kıvrandığını filan hayal ediyorsun herhalde. Öyle bir sey yok annende belli bir saatten sonra çoluğu çocuğu olmayan yeni evli insanların aranmaması gerektiğini bildiğinden aramıyor. Sen evlenince anneni yalnız bıraktığını düşünüp kendini suçluyorsun bence bir psikaytriye filan git.
Bu şekilde konu kapandı... O nedenle yazımın başında "Adamlar evlenince annelerini kendi evliliklerinden dolayı terk edilmiş mağdur sıfatına koyup, evliliklerini suçlu konumda görüyorlar ne yazıkki." cümlesini kurdum.
Arkadaslar dün acmıs olduğum tazecik bi konu var özet gececek olursam o kadar canımdan bezdiren kendisinin sesini bile duymaya tahammül edemediğim bi kayınvalidem var (ne yazıkki)
Bu kadın ve kızı sürekli bize gelip kalmak istiyorlar. Yada biz gidip kalalım istiyorlar.
aynı şehirdeyiz evlerimizin mesafesi trafikli şekli ile bile 30dk.
Daha 1 aylık evliyiz bu arada.
Eşim olacak pasif kişide ağzını açıp gelmeyin dediğinde karşındaki düşüncesizlerin kırılacağından korkuyor.
Ne diyelim biz bunlara ? Nası bi yol izleyelim lütfen akıl verin.
Teşekkürler
Pardon?Eşin annesine şu mahalle ağzınla hakaret ettiğini görse de seni boşasa biri benim anneme hakaret edecek ağzını kırarım ne terbiyesiz gelinsiniz
Yargı dağıtıyorsun sanırımEşin annesine şu mahalle ağzınla hakaret ettiğini görse de seni boşasa biri benim anneme hakaret edecek ağzını kırarım ne terbiyesiz gelinsiniz
Eşin annesine şu mahalle ağzınla hakaret ettiğini görse de seni boşasa biri benim anneme hakaret edecek ağzını kırarım ne terbiyesiz gelinsiniz
Bak benim eşimde odasından cıkmazdı.Yemegınj yer odasına gecerdi. Salonda pek oturmazdı.Evlendik sürekli evimi özledim falan derdi. Daha cok yenisiniz. Düzelir diye umuyorum. Hemen ayrılmayı dusunme. Herkes bu seylerı yasıyorArkadaşlar hepiniz gerçekten çok tatlısınız
Beni kardeş,arkadaş görüp sorunlarıma çözüm bulmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.
Sorunun yalnızca kv de kaynaklı olmadığını biliyorum.
Benim eşim çok pasif.
Bunu söylemekten inanın bende çok rahatsız oluyorum keşke o dengeyi kurabilecek yapıda bir insan olsada bende gözüm kapalı teslim olabilsem kendisine.
Ama biliyorumki ben suanda onunla konussam anlık olarak beni anlayacak annesi ile telefonda görüşüp kendisini acındırdığı noktada benim konustuklarımın hepsi boşa gidecek.
Önceden bu kadar üstüne düşmüyordu eşim.
Hatta o kadar mesafeliydi ki bekarken odasından cıkmaz işten gelince yemek yer geçer odasına kendince vakit gecirir annesinin tarzından rahatsız olur sessizlik isterdi.
ama şuanda ne oldu?
Demekki beni benimseyemedi,ailesi olarak görmedi.
Sürekli aklı annesinde.
Sanırım boşanacağız.
ben istemiyorum bu şekilde bir ilişki.
Şuan cicimayları olan o dönemde değil miyiz? Ben mi yanlış biliyorum?
Balayından itibaren beni her gün ağlatan insanla aynı yastıkta uyumak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?