- 9 Mart 2019
- 249
- 164
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Niye size goremi hareket etmeliyim tavsiyenize uyarmi diye yaziosunuz gereksizce yorum yapmak icin yazmayin lutfen bos konusuyorsunkonu sahibini başka konu sahibiyle karıştırmış olmayasınız.Yazdığınız tavsiyeleri uygular mı sizce?
Sen ne kadar güzel bi kadınsınDokuz ay karnına tası, kazadan beladan koru, hastayken uyuma basında bekle.
Ev Temizliklerıne giderek karnını doyur helal lokma yedir. Okut.
Buyusun ve karısına 'annem senı/bızı kıskanıyor' desın.
Taş dogur daha ıyı.
Bzm arkadaşlar da bazen donlarını nerden aldıklarını söylüyor, çatliyim mi bendeO giydiği markaları söylemek istiyordur belki. İki taraf da marka giyiniyorsa bir taraf bunu söyleyince diğeri niye küçümsenmiş oluyor?
çok yüzgöz olmuşsunuz, bu ne böyle "beni çatlatıyor" falan, eşiniz de "kıskanıyor" diyormuş, bunlar ne çirkin muhabbetler. bence ailenizde kimsenin kimseye saygısı yok, herkes dilediği gibi çalışır yer içer giyer gezer tozar. ben genel halinizi hiç güzel bulmadımMeraba bayanlar artik su insanlara verilen degerin kamufle edilmesinden bayginlik geldi bna vallahi sorun su .bn 5 yillik evliyim kayimvalidem esim ilk nisanini istemedigi icin atmis velhasil kader ya esimle biz gorucu usulu ama birbirimize cok asik olarak evlendik kayimvaliden bn saygisizlik yapmiyim dedikce buyugumdur dedikce astari yuzunu asti surekli bni ezio sozleriyle temizlik islerine gidio surekli ust bas kiyafet herseyi fazla fazla alio gezio tozuo bni catlatio surekli bni kucumsuo ve esimle bnim yanimda eski nisanli hakinda konu acio bn esime kiziorum soyle bidaha acmasin die yine yapio kizsakda surekli gorumcemle kaynimi tutuo en kotusu onlarda olsa yine bn batiorum bu arada bni kayimvalidem istemedi esimin dedesi yani kayimvalidenin babasi istedi illa oda o die ne yapmaliyim siz ce evime geldikce bunaliorum kirmakta istemiorum sonucta buyugum
Benim kayınvalidem de biz 2 aylık falan evliyken, bir akrabalarının kızı vardı. Eskiden Eşimi onunla evlendirmek istediğini söylerdi sürekli. Hiç takmıyordum, eşim ile birbirimizi sevmiş evlenmişiz. Bir gün yine söylerken, komşusu bu kız akrabanıza cephe alır, zoruna gider diye düşünmüyor musun diyince sustu bir daha söylemediBenim kaynanam ve görümcelerim de eskiden eşime aşık olan kızlardan bahseder. Yani güya karşı komsu kızı bilmem alt komsu kızı eşime platonik aşıkmış, anaları gelip kızımızı oğluna al diyormus vs vs. Bana fazla abartı gelir, abarttıklarını düşünüyorum, neden bana anlattıklarını da bilmiyorum, gülerek anlatıyorlar fazla takılmıyorum çünkü eşi benim
Çok saçma bi durum, evli barklı oğlunun /kardeşinin karısına eskilerden bahsetmek, ben fazla görüşmediğim için maruz kalmıyorum eziyetlerine
Sende çatlama canım, kayınvaliden bu kadar çatladığını bilse çatla geber diye bi şarkı var açar göbek atar
Komsu iyi demis amaBenim kayınvalidem de biz 2 aylık falan evliyken, bir akrabalarının kızı vardı. Eskiden Eşimi onunla evlendirmek istediğini söylerdi sürekli. Hiç takmıyordum, eşim ile birbirimizi sevmiş evlenmişiz. Bir gün yine söylerken, komşusu bu kız akrabanıza cephe alır, zoruna gider diye düşünmüyor musun diyince sustu bir daha söylemedi
Y harfini neden kullanmıyorsunuz ?Meraba bayanlar artik su insanlara verilen degerin kamufle edilmesinden bayginlik geldi bna vallahi sorun su .bn 5 yillik evliyim kayimvalidem esim ilk nisanini istemedigi icin atmis velhasil kader ya esimle biz gorucu usulu ama birbirimize cok asik olarak evlendik kayimvaliden bn saygisizlik yapmiyim dedikce buyugumdur dedikce astari yuzunu asti surekli bni ezio sozleriyle temizlik islerine gidio surekli ust bas kiyafet herseyi fazla fazla alio gezio tozuo bni catlatio surekli bni kucumsuo ve esimle bnim yanimda eski nisanli hakinda konu acio bn esime kiziorum soyle bidaha acmasin die yine yapio kizsakda surekli gorumcemle kaynimi tutuo en kotusu onlarda olsa yine bn batiorum bu arada bni kayimvalidem istemedi esimin dedesi yani kayimvalidenin babasi istedi illa oda o die ne yapmaliyim siz ce evime geldikce bunaliorum kirmakta istemiorum sonucta buyugum
Eşime gidip de annen böyle diyor demedim bile. Gereksiz cümleler üzerinde durup konuşmaya bile değmez.Komsu iyi demis ama
Benim görümcem de bi gün dedi ki ya aslında ben kardeşim için arkadaşımı istiyodum amaa kardeşim istemedi.
Anlamıyorum zaten eşim istmemeis kız istememiş bu uğraş neden ben takmadığım konuya yorum yapmadığım için ara ara konusuyılar ama eskisi gibi değil.
Bi gün de ya şu kızi isteyecektik okuyoduuu istemedi kız. Ne kadar güzel baksana
Valla konu sahibi benim durum seninkinden daha çatlamalık ama bunu kendime dert etmiyorum kendileri saçmalıyorsa, bunu kendilerine yakıstırıyolarsa been ne diyebilirim
Haklısınız aynen öyleEşime gidip de annen böyle diyor demedim bile. Gereksiz cümleler üzerinde durup konuşmaya bile değmez.
Kari derken?Ta bn de kaliteli giyiniorum fakar azima almiorum bni kucumsuo kari
lütfen tükçe kursuna gidin ya da kitap okuyunHemen soyliyim mesela esimin dayi ogluna bi kiz bakiolar kiz acik kayimvalidem dio o kizi istemio dedi acik dedi bnde dedim belki kapali bi bayan istio dedim yo esim de eski nisanlisi acikmis sevgilileri hep acikmis kapali kadinla evlendi obur nisanlisi hemen dahil oluo
İnternet kullanmayı biliyorsun Allah rızası için azıcık da Türkçe öğren. Üstüne başına kıyafet alıp gezip tozarak seni çatlatan kayınvaliden için yapılacak bir şey yok çatlamayacaksınMeraba bayanlar artik su insanlara verilen degerin kamufle edilmesinden bayginlik geldi bna vallahi sorun su .bn 5 yillik evliyim kayimvalidem esim ilk nisanini istemedigi icin atmis velhasil kader ya esimle biz gorucu usulu ama birbirimize cok asik olarak evlendik kayimvaliden bn saygisizlik yapmiyim dedikce buyugumdur dedikce astari yuzunu asti surekli bni ezio sozleriyle temizlik islerine gidio surekli ust bas kiyafet herseyi fazla fazla alio gezio tozuo bni catlatio surekli bni kucumsuo ve esimle bnim yanimda eski nisanli hakinda konu acio bn esime kiziorum soyle bidaha acmasin die yine yapio kizsakda surekli gorumcemle kaynimi tutuo en kotusu onlarda olsa yine bn batiorum bu arada bni kayimvalidem istemedi esimin dedesi yani kayimvalidenin babasi istedi illa oda o die ne yapmaliyim siz ce evime geldikce bunaliorum kirmakta istemiorum sonucta buyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?