- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
1 hafta icinde bozulur zaten cok nette yiyen yiyor herhalde2. günde bile tadı bozulmaya başlıyor bazı yemeklerin 1 hafta ye mii?ben yemek yapmayı severim hem her gün yaparım pratiğimdir mesleğim gereği.ama ev işleri bir azap söylenee söylene yapıyorumm.1 hafta toz alma diyen de olurmu ki?tozlar ozamanda 11 e 11 maç yapar evde
hiç kayınvalidem olmadı ama görümcelerimle aram iyidir.acaba ben de konu açarmıydım diye bazen düşünüyorummm sitede 10 konudan 5 i kayınvalideeeeeeee1 hafta icinde bozulur zaten cok nette yiyen yiyor herhaldebunye meselesi bağışıklık edinmistir.
Kardes kizma bana ama su turkceni dogru kullan ya lutfen boguluyorum okurken kaynana konusunda da ac agzini kopart kavgani bak nasil duzeliyor
Anam 17 yaşında mı evlenmiş. Ben o yaşta yataktan çıkamıyordum üşenmemdenben yeni evli sandım 3 5 aylık falan ondan üzülüyordur normaldir diyordum ama 3 çocuğu varmış 5 yıl geçmiş aradan eski nişanlı mı kalırrr ortada.zaten eski nişanlı şimdilerde bekar bile olsa istemez yahuu 3 çocuklu adamı konu sahibi boşuna kıskanıyorr
Ay vallah uzuldum lafimi geri aldimEski yorumlara baktim da. Baba zamaninda kiza hem siddet uygulamis, hem okutmamis anladigim kadariyla. O yüzdende erken evlenmis.
Açardın herhalde. Ben bile zorlamasam 2 3 konu cikartirim da -aman ne yapayım bosveerr diyorumhiç kayınvalidem olmadı ama görümcelerimle aram iyidir.acaba ben de konu açarmıydım diye bazen düşünüyorummm sitede 10 konudan 5 i kayınvalideeeeeeeevarmış gibi açayımmı ki yarın bir konu ha ha ha
Okutmamak ve erken evlenmek kendini gelistirmek icin engel degil.Eski yorumlara baktim da. Baba zamaninda kiza hem siddet uygulamis, hem okutmamis anladigim kadariyla. O yüzdende erken evlenmis.
Ay üzüldüm şimdiEski yorumlara baktim da. Baba zamaninda kiza hem siddet uygulamis, hem okutmamis anladigim kadariyla. O yüzdende erken evlenmis.
Parmagi burnunun ustunde digeri agzinda gibiYa herkes yazım şekline takılmış ama ben hanımefendinin profil olarak çocuğu burnunu karışıtırırken çekildiği fotoğrafı koymasına şaşırdım. Elbette ki kendi tercihi fotoğraf ekleyip eklememek ama başka seçenek yok muydu yahu
O zaman benim yanlış görmem olmuş özür dilerim konu sahibindenParmagi burnunun ustunde digeri agzinda gibi
17 yaşında üniversitedeydim 1. sınıfı okumadığım için ilkokulda erken girdim üniversiteye .değil eş erkek arkadaş bile düşünecek olgunlukta değildim.kaldığım yurt odasına evden ne kadar bebeğim ayım vs. varsa getirmiştimm oynuyordum arada onlarlaAnam 17 yaşında mı evlenmiş. Ben o yaşta yataktan çıkamıyordum üşenmemdenKıskanılacak birşey değil. Huzurunu kaçırıyor boşuna.. Banane kocamın benden önceki hayatndan.. Ayrıca bitane uşakla baş edemiyorum 3 çocukla bu kadar olayn içinde nasıl varlığını sürdürüyor bilemedim
Anomm kıyamam yav .. erken atılmşsn hayata17 yaşında üniversitedeydim 1. sınıfı okumadığım için ilkokulda erken girdim üniversiteye .değil eş erkek arkadaş bile düşünecek olgunlukta değildim.kaldığım yurt odasına evden ne kadar bebeğim ayım vs. varsa getirmiştimm oynuyordum arada onlarla.
17 yaşına 2. dönem girdim hem de.yurttta sütünüzü için de yatın diyorlardı oda arkadaşımla banaaa .heyy gidi yıllar heyy şimdi teyzee diyor üniversiteliler bana bazennnAnomm kıyamam yav .. erken atılmşsn hayata
Anam gülücük koyamıyorum17 yaşına 2. dönem girdim hem de.yurttta sütünüzü için de yatın diyorlardı oda arkadaşımla banaaa .heyy gidi yıllar heyy şimdi teyzee diyor üniversiteliler bana bazennn
Okutmamak ve erken evlenmek kendini gelistirmek icin engel degil.
Elinde hele bu telefonlardan varsa ve hala geliştirmiyorsan o senik problemin oluyor bana kalırsa.
Öncelikle Türkçe yazmayı bilmiyor musunuz da bu şekilde yazıyorsunuz?Meraba bayanlar artik su insanlara verilen degerin kamufle edilmesinden bayginlik geldi bna vallahi sorun su .bn 5 yillik evliyim kayimvalidem esim ilk nisanini istemedigi icin atmis velhasil kader ya esimle biz gorucu usulu ama birbirimize cok asik olarak evlendik kayimvaliden bn saygisizlik yapmiyim dedikce buyugumdur dedikce astari yuzunu asti surekli bni ezio sozleriyle temizlik islerine gidio surekli ust bas kiyafet herseyi fazla fazla alio gezio tozuo bni catlatio surekli bni kucumsuo ve esimle bnim yanimda eski nisanli hakinda konu acio bn esime kiziorum soyle bidaha acmasin die yine yapio kizsakda surekli gorumcemle kaynimi tutuo en kotusu onlarda olsa yine bn batiorum bu arada bni kayimvalidem istemedi esimin dedesi yani kayimvalidenin babasi istedi illa oda o die ne yapmaliyim siz ce evime geldikce bunaliorum kirmakta istemiorum sonucta buyugum
Biz bir çocuğa bakıyorduk. Kadin yemek yemeye yeni baslamis çocuğuna 4 5 gun ayni yemeği verdiriyordu. Bi kere benim yanimda 3 4 günlük yemekten bahsederek bu aksam yemegimiz var demişti. Hayret etmiştim ben. Cok pinti insanlardi. Bizim pisirmemize de pek gonulleri olmuyordu. Annem dayanamayip corba yapiyordu bazen. Küllükler agzina kadar izmarit dolu ama çocuğa bi kap sebze corbasi yapayip kemik suyu kaynatayim demiyordu kadin. Kemik ne ki 3 lira bir sey. Gönlü yoktu kadinin. Yapası yoktu.1 hafta icinde bozulur zaten cok nette yiyen yiyor herhaldebunye meselesi bağışıklık edinmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?