- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi Herseyoglumhatrina
-
bizim saskinligimiz bu normalde bizde nisanlarda taki takilirdi kendileri takmayabilir ama bizede taktirmadilar
Ama ev kurulacak olursa sonucta benim ailemde esya beyaz esya vs alacak cunku bizim adetlerimiz boyle evi kiz ailesi.ve erkek ailesi.kurar
Desinlere is yapmak sacma amaAma ev kurulacak olursa sonucta benim ailemde esya beyaz esya vs alacak cunku bizim adetlerimiz boyle evi kiz ailesi.ve erkek ailesi.kurar
Biz takmak istedik taktirmadilar bi kac kisi takti onlarida cikarttirdilarValla bende katılıyorum arkadaşlara.
Çok saçma düşünüyorsunuz.
Zaten yurtdışında yasıyacajlarmiş.
Burda eve ne ihtiyaç vat?
Zaten evlenince evlatlıktan çıkmıyor.
Eğer orda yapamaz dönerlerse o zaman ailesi ve aileniz destek olursunuz.yada gitmeden nakit yardımı yapın.
Nişanda takıya gelince belki öyledir bilemiyorum ama sizin akrabalar siz takınızı annenize verseydi.getirdiğiniz gibi goturdynuz mu?Oda saçma olmuş
ablanızla nişanlısı konuşmuyor mu onlar istiyorlarsa hallederler siz niye dert ettiniz ki bunuMerhabalarr.
Burda cogunuz benim konularimi biliyorsunuz bu sefer kendim icin degil ablam icin birsey soracagim. Bizim ailede tek okuyup ayaklari ustunde duran calisan bi ablam var ve onunda mesela.bnm.gibi bi hayat yasamasini asla istemem herseyi dort dortluk olsun isterim ..
Ablamin nisanlisi yabanci ulkede. Ailesi burda ozet gececegimm..ablamin nisana olcakti erkek tarafinin ailesi istemedi ablamin istegiyle buyuk bi nisan oldu ve kimseyi cagirmadilar resmen herks bizim ailedendi taki takmadilar onlarda nisanda takilmazmis ve bizede bizim akrabalarada taktirmadilarr. Neyse evlenince yurtdisina gitmeyi dusunuyor ablam ve erkek tarafinin ailesi burda ev acmak istemiyor biz acsin orda isleri yolunda gitmezse burda bi evleri olur diyoruz ki evleri var burda ve kirada... onlar gerek yok diyorlar direk dugun olsun oraya gitsin yani masraf olmasn diye dusunuyorlar sanirim.. ve dugune 2 ay falan kaldi ve ablama sadece nisandan oncr hediye falan getirdiler nisandan sonrasimdiye kadar ne hediye ne bisi gelmedi . Sizce bizim mi beklentimiz var yoksa bunlar olmasi gereken seylermi??
Evlerine esya aldiralim mi yani ev kurduralim mi ablama?? Erkek tarafi istemiyorr.. zatn yurdisina gidilecek gerk yok diyor.
EKLEME. ; Biz erkek tarafi para doksun demiyoruz sonucta ev kurulunca kiz tarafiyla erkek tarafi beraber kuruyor. Demek istedigimi yanlis anlamayin.. bizim dusuncemiz gelecek olurlarsa burda bi guvenceleri olsun ..
Ve biz zaten soyle yapin boyle yapin vs demiyoruz erkek tarafina. ama bu konu benim aklima takildi ve sormak istedim
Merhabalarr.
Burda cogunuz benim konularimi biliyorsunuz bu sefer kendim icin degil ablam icin birsey soracagim. Bizim ailede tek okuyup ayaklari ustunde duran calisan bi ablam var ve onunda mesela.bnm.gibi bi hayat yasamasini asla istemem herseyi dort dortluk olsun isterim ..
Ablamin nisanlisi yabanci ulkede. Ailesi burda ozet gececegimm..ablamin nisana olcakti erkek tarafinin ailesi istemedi ablamin istegiyle buyuk bi nisan oldu ve kimseyi cagirmadilar resmen herks bizim ailedendi taki takmadilar onlarda nisanda takilmazmis ve bizede bizim akrabalarada taktirmadilarr. Neyse evlenince yurtdisina gitmeyi dusunuyor ablam ve erkek tarafinin ailesi burda ev acmak istemiyor biz acsin orda isleri yolunda gitmezse burda bi evleri olur diyoruz ki evleri var burda ve kirada... onlar gerek yok diyorlar direk dugun olsun oraya gitsin yani masraf olmasn diye dusunuyorlar sanirim.. ve dugune 2 ay falan kaldi ve ablama sadece nisandan oncr hediye falan getirdiler nisandan sonrasimdiye kadar ne hediye ne bisi gelmedi . Sizce bizim mi beklentimiz var yoksa bunlar olmasi gereken seylermi??
Evlerine esya aldiralim mi yani ev kurduralim mi ablama?? Erkek tarafi istemiyorr.. zatn yurdisina gidilecek gerk yok diyor.
EKLEME. ; Biz erkek tarafi para doksun demiyoruz sonucta ev kurulunca kiz tarafiyla erkek tarafi beraber kuruyor. Demek istedigimi yanlis anlamayin.. bizim dusuncemiz gelecek olurlarsa burda bi guvenceleri olsun ..
Ve biz zaten soyle yapin boyle yapin vs demiyoruz erkek tarafina. ama bu konu benim aklima takildi ve sormak istedim
madem bukadar cimriler kendileri calisin cabalasin yapsinlar. illerdede kurus dahi vermesin kvdesineAma ablamin isi burda sonucta ve sonradan buraya gelme durumlari soz konusu o zaman ne yapacaklar ?
valla bu devirde beleşe vermeyeceksiniz kızı açtırın evi döşetin kıymetsizleştirerek b irleştirmeye çalışıyorlar ben olsam yok öyle 3 ekmeğe beş köfte der evi kurdurtur en iyisinden eşyaları aldırtırım erkek tarafının şeklini görüyorsunuz hala evlendireceksiniz ablanızı göre göre yazık ediyor olmasın kendisine.Merhabalarr.
bizim saskinligimiz bu normalde bizde nisanlarda taki takilirdi kendileri takmayabilir ama bizede taktirmadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?