- 6 Kasım 2012
- 417
- 303
- 333
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
sizde çok taviz vermişsiniz. ben çocuğumu 9 ay karnimda tasiycam kv adını koyacak. yok öyle bir şey. benim kv de isim de teklif sundu bende eşimle ortak bir isim düşündük dedim konu kapandı. sizde öyle canınızı verin. sanırım fazla sessiz duruyorsunuz karşısında istediği gibi davranıyor size.Hata bnm onun degıl bnm Çocuğumun ismini bıle o kattı o an tepkimi verseydim blkı boyle olmazdı
inşallah bir an önce gidersinizOrayada gittim canım sora yine geldik buraya eşimin ısı buraya yakın bide ertesi gun kndı evimize gececz dedi eşim sora yıne bişiler cıktı gidemedik dua edin lütfen yarımn yada ertesi gun bellı olcak insallah
KesskeŞu bebekleri biraz uzaktan sevseler keşke çok narin onlar
Bnde dedim ama kadın çirkef. İllede emir dedı. Bzde hem kndı ıstedımız ismi hmde onun ıstedını kattık ıkı isimli bebegıösizde çok taviz vermişsiniz. ben çocuğumu 9 ay karnimda tasiycam kv adını koyacak. yok öyle bir şey. benim kv de isim de teklif sundu bende eşimle ortak bir isim düşündük dedim konu kapandı. sizde öyle canınızı verin. sanırım fazla sessiz duruyorsunuz karşısında istediği gibi davranıyor size.
Kadına zararlı oldunu defalarca dedim kadın guzel dilden anlamıyo bu gidişle anlıcagı dilden hareket etcm3.5 aylik cocuga bal vermek nedir ya zehirlemeye mi calisiyor
Esine soylesene hatta birlikte kontrole falan gidince doktorun yaninda sor bal veriyor kv zararli mi doktor bey/hanım de o da duysunKadına zararlı oldunu defalarca dedim kadın guzel dilden anlamıyo bu gidişle anlıcagı dilden hareket etcm
ne kadar çirkef olursa olsun. sende annesisin. o doğurduğu çocuklarına kendi istediği ismi koymuş sizinde buna hakkınız var. istemediğiniz şeyi yapmalarına izin vermeyin lütfen.Bnde dedim ama kadın çirkef. İllede emir dedı. Bzde hem kndı ıstedımız ismi hmde onun ıstedını kattık ıkı isimli bebegıö
Zamanında kaynanamın kaynanasıda onun çocuğuna isim koymus kimlikta bıle KV ıstedogo isim var ama o kndı çocuğuna farklı isimle hitap ediyo buna rağmen bnö çocuğuma isim koymakta ısrarcı oldune kadar çirkef olursa olsun. sende annesisin. o doğurduğu çocuklarına kendi istediği ismi koymuş sizinde buna hakkınız var. istemediğiniz şeyi yapmalarına izin vermeyin lütfen.
Haklısn diyicem gerçi eşimde kızıyo ama yıne aynı allah bjlır bnm görmediğim duymadığım daha napıyodr cocuga bunları sadece BN duydum KV nının yalanları ortaya cktıEsine soylesene hatta birlikte kontrole falan gidince doktorun yaninda sor bal veriyor kv zararli mi doktor bey/hanım de o da duysun
Ay bir arkadaşımın da Kv si ve görümcesi çocuğuna sürekli "biz anneni atıp sana cici anne alacağız" diye diye çocuğu işlemişler yıllarca. Çocuk babaannesine " cici anneyi ne zaman alacağız?" diye sorduğunda herkesin ortasında kalakalmışlar. Nerden çıktı bu nerden uydurdu diye paniklemişler hemen ikisi de. Çocuk o eheheh diye geçiştirmeye çalışmışlar. Sürekli annesine huysuzluk edip ve vurmasının sebebini anlayıp hemen taşınmışlardı aynı binada oturuyorlardı. Aylarca pedagog pedagog gezmişlerdi sebebini bilmeden. Ne acayip insanlar var daha. Hiç şaşırmıyorum böyle konuları gördükçe.
Kaldım zaten annemde bız kndı evimize donuyoduk yıne bişiler cıktı .Bişi diyemıcm haklisnNe kadar pasifsiniz yok bal vermiş yok isim koymuş yok sizden kaciriyormus yok çok cirkefmis. Siz musade ediyorsunuz ki yapıyor. kv olunca emri gelinin başı üstüne mi oluyor. Yaptırmayın. Belli ki siz kendi kocanizdan cekiniyorsunuz ses cikaramiyorsunuz. Kocanizin huzuru bebeğinizden öyle ya da böyle önemli. Madem iş için kocanız gitseydi siz annenizde kalsaydıniz. daha neler görürsünüz siz bu pasiflikle.
Derse desin, alın götürün çocuğunuzu. Niye bu kadar pasifsiniz? Yada pasif olmayi kabul ediyorsaniz sonuclarindan niye şikayetçisiniz?Sadece "çocukçocuk bnsz dururmu sankı " dedım .Gülerek fotonu gösteririz dedı
Ruh hastası muhtemelen ülkemizdeki çoğu yaşlı kadın gibi( erkekleri ayırmak yanlış bence onlar da öyle)Yemek yiyoruz cocugum kv'nın kucağında çoçuk bana bakıyo dıye yuzunu çeviriyor görümcem 'e dogru " bak halası bak " dıyor .sonrada çocuğumu surekli benım oldugum odadan kacırmalar çıldırmak üzereyim. Çoçuk ağlıyo ben gidip almayana kadar getirmiyor .Bana sız gidin eşinle cocuk burda kalsın diyo sabrımı sınıyor bu kadın. Cocuk olmadan öncede surekli ozellikle beni görünce eşime masaj yap diyodu .Nişanlıykende telefonla konustumuzda yıne aynı şeyi yapıyo du. Esim bıttı sıra çoçugumda bu kadın niye boyle aklim almıyo artık ..
Susma .Sustumbu ilk degıl ıkı kere Kovulduk aylarca evine gitmedim defalarca çağırdılar heher hafta bıze geldiler çocuğu sevmeye en son gelmk zorunda kaldık yıne aynı şeyi yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?