Kaynana çocuğumu benden kıskanıyor :/

3.bucuk aylık daha . aynen cok sey varda yazmaya üşeniyorum cok uzun

butun KV aynı değilki canım bıraz sans işi

Ay yok emin ol aynı. Benimki de bir buçuk haftadır bizde, severim de kendisini. Ama oğlumu benden kaçırıyor resmen. Oğlumu vakit geçirmek için alıyorum, o geri alıyor. Ben tekrar alıyorum, o tekrar geri alıyor falan. Sürekli şunu yaptın mı bunu yaptın mı halleri. Gören de çocuk bıraktı sanar, sanki benim çocuğum değil. İyi niyetinden yapıyor biliyorum ama gene de sevmiyorum (hoş bir haftada alıştım ya). Ama sürekli görüşen tipler olsaydık asla susmazdım. Çünkü hayatıma müdahale edilmesini sevmem, izin de vermem. Bence sen de izin verme ve susma.

Sen benim oğluşumu elimden aldın, dur bak görürsün bende senin çocuğu alıcam mı diyor acaba?

Neyin kafasını yaşıyor?

Aaa valla cok mantıklı olabılır cunku her fırsatta bu bzım dio .Yok oglum ( torun ) büyünce kız arkadaşını bnle tanıstırcak .evlenımce mısafırr gelcek daha neler neler

Hata bnm onun degıl bnm Çocuğumun ismini bıle o kattı o an tepkimi verseydim blkı boyle olmazdı

Cok kucuk daha bebegin tam anneye ihtiyaci oldugu zamanlar. Hele hele emziriyosan kesinlikle birakma. Emzirmiyosanda bi 9-10 aylik olana kadar birakma.
Emziriyorum cnm cocuk KV geldımızden beri cok sınırlı sureklı çığlık atıyo a u yaparak bısıler anlatmaya çalışıyo .düzenimiz bozuldu. Uykudaki cocugu bile uyandırıyolar

Kusura bakmayin ama cok sinir oldum. Nasi bukadar sessiz oluyosunuz? Benim cocuguma kimse bana sormadan dokunamaz bu kaynanam icinde gecerli. Bana sormadan ceketini cikarmaz, nedemek bal veriyor? Kücük bebege bal vermenin kesinlikle yasak oldugunu bilmiyomusunuz? Yok yani anlamiyprum cidden BURDA SÖZ KONUSU OLAN SIZIN KÜCÜCÜK BEBEGINIZ. Nasi sessiz kaliyosunuz ben saskinim. Cocugum söz konusuysa karsimdaki kocam olsa ezerim!!

Daha önce kovulduğunuzu yazmışsınız. Barıştınız anlarım ama gidip kalmak neden???? Araya mesafe koymak önemli sanırım onu yapamıyorsunuz. Susup kendinizi yiyorsunuz.

Bnden gzlı yapıyo defalarca dedım yok aynı bildiğini yapıyo. Cocuk 3.bucuk aylık su ver dıe bna baskı yapıyo konustum anlattım yok yok kadın degısmıyo

Daha önce kovulduğunuzu yazmışsınız. Barıştınız anlarım ama gidip kalmak neden???? Araya mesafe koymak önemli sanırım onu yapamıyorsunuz. Susup kendinizi yiyorsunuz.
Barısmk demeyelim hala konuşmuyorum gorumceyle .KV de sohbet etmiyorum soru cevap şeklinde konusma var KV .Mecburiyetten burdayz daha önceki konuöda var evimzn teslim edilmesini bklıyoduk

Bnden gzlı yapıyo defalarca dedım yok aynı bildiğini yapıyo. Cocuk 3.bucuk aylık su ver dıe bna baskı yapıyo konustum anlattım yok yok kadın degısmıyo
Benim kvde zamaninda cok sey denedi ama inanin esim kp hepsi varken feci bi patlama yasadim ve masaya vurarak yeter coczk benim cocugum bana sormadan ceketini dahi cikaramazsin dedim ve o an esimden bana karsi tepki bekliyordum ama öyle asiri sinirliydimki umrumda dahi degildi. Güzellikle cok denedim ise yaramiyor bu patlamadan sonra cok degisti allah var yukarda.

Bndemi patlasam napsam

Kendi annen varmı?Bir müddet de gidip onda kalsanız.Çünkü kv.artık haddini aşmış.Sütün kesilecek stresten.Herzaman sabırlı olamayabilirsin.Tartışma çıkar.O daha kötü.

Ben burdan sinir oldum siz nasi susuyosunuz inanin aklim almiyor

Bnmde almıyor annemlere bıle opturmezjen KV nın "Dr yanaklaro opulmekten alerji olmus " dediğimde bıle yıne mıç mıç ıkı uc gun opmedıler sora gene başladılar .Bugun gorumcede ısırmış cok sert degıl ama çocuğun canı yandı ağladı gttım aldıö cok sinirlendim grumcem yanıma gelip vala sert ısırmadom dıe cart curt bişiler dedı

Kendi annen varmı?Bir müddet de gidip onda kalsanız.Çünkü kv.artık haddini aşmış.Sütün kesilecek stresten.Herzaman sabırlı olamayabilirsin.Tartışma çıkar.O daha kötü.
Orayada gittim canım sora yine geldik buraya eşimin ısı buraya yakın bide ertesi gun kndı evimize gececz dedi eşim sora yıne bişiler cıktı gidemedik dua edin lütfen yarımn yada ertesi gun bellı olcak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…