- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.368
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
3.bucuk aylık daha . aynen cok sey varda yazmaya üşeniyorum cok uzunElbet daha baska sinir bozucu hareketleri olmustur bukadar taktigina gore.
Kac yasinda cocugun?
Kalma meselesi bence kotu degil aslinda babam hergun kizimi gormesine ragmen burda kalsin bugun der kalir bazen.
Kv uzak yerde ama yakinda olsaydi onlardada birakirdim bi gunlugune. Tabi yer yakinligi onemli.
butun KV aynı değilki canım bıraz sans işi
Canım bna klsa hıc gelmem buraya genelde onlar gelır .Mecburiyetten ıkı uc haftadır burdayız ve delırmk uzereyım
Sen benim oğluşumu elimden aldın, dur bak görürsün bende senin çocuğu alıcam mı diyor acaba?
Neyin kafasını yaşıyor?
Dua edin nolur ya yarın yada ertesi gun vellı olur inşallahInsallah uzun sure kalmazsiniz.
Cok kucuk daha bebegin tam anneye ihtiyaci oldugu zamanlar. Hele hele emziriyosan kesinlikle birakma. Emzirmiyosanda bi 9-10 aylik olana kadar birakma.3.bucuk aylık daha . aynen cok sey varda yazmaya üşeniyorum cok uzun
Ay yok emin ol aynı. Benimki de bir buçuk haftadır bizde, severim de kendisini. Ama oğlumu benden kaçırıyor resmen. Oğlumu vakit geçirmek için alıyorum, o geri alıyor. Ben tekrar alıyorum, o tekrar geri alıyor falan. Sürekli şunu yaptın mı bunu yaptın mı halleri. Gören de çocuk bıraktı sanar, sanki benim çocuğum değil. İyi niyetinden yapıyor biliyorum ama gene de sevmiyorum (hoş bir haftada alıştım ya). Ama sürekli görüşen tipler olsaydık asla susmazdım. Çünkü hayatıma müdahale edilmesini sevmem, izin de vermem. Bence sen de izin verme ve susma.
Emziriyorum cnm cocuk KV geldımızden beri cok sınırlı sureklı çığlık atıyo a u yaparak bısıler anlatmaya çalışıyo .düzenimiz bozuldu. Uykudaki cocugu bile uyandırıyolarCok kucuk daha bebegin tam anneye ihtiyaci oldugu zamanlar. Hele hele emziriyosan kesinlikle birakma. Emzirmiyosanda bi 9-10 aylik olana kadar birakma.
Bnden gzlı yapıyo defalarca dedım yok aynı bildiğini yapıyo. Cocuk 3.bucuk aylık su ver dıe bna baskı yapıyo konustum anlattım yok yok kadın degısmıyoKusura bakmayin ama cok sinir oldum. Nasi bukadar sessiz oluyosunuz? Benim cocuguma kimse bana sormadan dokunamaz bu kaynanam icinde gecerli. Bana sormadan ceketini cikarmaz, nedemek bal veriyor? Kücük bebege bal vermenin kesinlikle yasak oldugunu bilmiyomusunuz? Yok yani anlamiyprum cidden BURDA SÖZ KONUSU OLAN SIZIN KÜCÜCÜK BEBEGINIZ. Nasi sessiz kaliyosunuz ben saskinim. Cocugum söz konusuysa karsimdaki kocam olsa ezerim!!
Barısmk demeyelim hala konuşmuyorum gorumceyle .KV de sohbet etmiyorum soru cevap şeklinde konusma var KV .Mecburiyetten burdayz daha önceki konuöda var evimzn teslim edilmesini bklıyodukDaha önce kovulduğunuzu yazmışsınız. Barıştınız anlarım ama gidip kalmak neden???? Araya mesafe koymak önemli sanırım onu yapamıyorsunuz. Susup kendinizi yiyorsunuz.
Benim kvde zamaninda cok sey denedi ama inanin esim kp hepsi varken feci bi patlama yasadim ve masaya vurarak yeter coczk benim cocugum bana sormadan ceketini dahi cikaramazsin dedim ve o an esimden bana karsi tepki bekliyordum ama öyle asiri sinirliydimki umrumda dahi degildi. Güzellikle cok denedim ise yaramiyor bu patlamadan sonra cok degisti allah var yukarda.Bnden gzlı yapıyo defalarca dedım yok aynı bildiğini yapıyo. Cocuk 3.bucuk aylık su ver dıe bna baskı yapıyo konustum anlattım yok yok kadın degısmıyo
Bndemi patlasam napsamBenim kvde zamaninda cok sey denedi ama inanin esim kp hepsi varken feci bi patlama yasadim ve masaya vurarak yeter coczk benim cocugum bana sormadan ceketini dahi cikaramazsin dedim ve o an esimden bana karsi tepki bekliyordum ama öyle asiri sinirliydimki umrumda dahi degildi. Güzellikle cok denedim ise yaramiyor bu patlamadan sonra cok degisti allah var yukarda.
Ben burdan sinir oldum siz nasi susuyosunuz inanin aklim almiyorBndemi patlasam napsam
Ben burdan sinir oldum siz nasi susuyosunuz inanin aklim almiyor
Orayada gittim canım sora yine geldik buraya eşimin ısı buraya yakın bide ertesi gun kndı evimize gececz dedi eşim sora yıne bişiler cıktı gidemedik dua edin lütfen yarımn yada ertesi gun bellı olcak insallahKendi annen varmı?Bir müddet de gidip onda kalsanız.Çünkü kv.artık haddini aşmış.Sütün kesilecek stresten.Herzaman sabırlı olamayabilirsin.Tartışma çıkar.O daha kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?