Kaynana derdi

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
Biktim arrik bu kadinin surekli laf sokmasindan surekli biseyleri ima etmesinden biktim usandim 2 yillik evliyoz kv. Yasiyoruz kp. Vefat ettigi icin esim en kucuk oglu en son gelin oldugu icin birlikte yasiyoruz hos ayrilsam be olcak vidanim rahatmi edecek 14aylik cocugum var cok hareketli surekli biyerde biseyleri dagitma pesinde yetisemiyorum sabah kalktigimla yataga yatarken bi tarfimi anca koyuyorum sorunlu hir kizim var hareketli yeme promlemi derken asil mesela kaynanam olacak kadjn surekli laf sokma derdinde yok evi hergun silmiyormusum yok dagnikmisim yok gelen olsa ne dermis haftada 1 siliyorum evi yetisemiyorum birtek salon var o odada yemek yeniyor oturuluyor o odada kizim oyuncaklariyla oynuyor llah askina biri bana desinnasil toplu kalinir kucuk cocukla bi laf sokmlarini biz tekken yapiyor oglu evdeyken bal kaymak yok ben boyle oldugumu bilseymis almazmis yok ben onun tepesine cikmisim elini birseye surmez cocugumun altini dahi degistirmez mutfaktan beni cagrir bisey dedigimde oturup agliyor kalbjni kiriyormusum ulan sendeki kalpse bendeki b.k mu biktim artik cok bunaldim bogliyorum resmen esim goruyor herseyi yanimda yardimcicd oluyor ama oglunun yardim etmesine bile laf ediyor erkek adam yaparmiymis kafayi yiycem artik konussak fayda etmiyor gene ayni gene ayni allah askina bi akil verin ben ne yapcam bu kadinla nasil omur gecircem

Eşin engellesin bence...tamam kadın yalnız da sana da yazık...bir geliri varsa gitsin ayrı eve çıksın..yani çözümler belli burada farklı bir çözüm bulan olamaz...ya eşin uyarır engeller...ya sen gidersin...ya kv gider

Gökten zembil inse o kadın değişmez...Kabul edeceksin oldugu gibi.Bu sekilde hayat gecmez.Görmezden gel umursama.Sende cevap ver sustur.Aglarsa aglasın.Ev acmışsınız yuva olmussunuz kadına.Hala huzur vermiosa onun nankorlugudur.

Esim engelliyor ama fayda etmiyor sanki duvara soylemissin duvar catlar ama kv. Tik yok onun evinde yasiyoruz dugunumuzu biz yaptik kimseden 1 kurua gormedik kredi oduyoruz cocuk oldugu icin mecbur isten ciktim esim anca yetistiriyor ayri eve su noktada cikmayiZ

Cevap veriyorum ama yok lafi sokuyor deli ediyor sonrada hic birsey yapmais gibi izliyor

açık ve net ne olursa olsun kayınvalideyle oturmayı kabul etmeseydiniz keşke, ama eşim kırılıyo, kaynanam üzülüyo diye de kendime bu eziyeti yapmazdım, o laf sokuyorsa sen de sok, altında kalma ezik durma karşısında, şu kaynanalardan, kocalardan korkmayın, unutmayın dünyaya bir kere geliyorsunuz sizden bir tane daha yok.

Kv evde bakmaz mıydı işten ayrılmasaydınız keşke

Cevap veriyorum ezdirmem hic hir zaman kendimi esimde ezdirmez ama bu olaylar o yokken oluyor onun zoruna gidende o zaten ona surekli cevap vermem diger 2 gelini agizlarini acip gozunun ustunde kasin var demez surekli bir yaria halinde

Kv yemeği yapsın mesela

Ona yaşlı kadın hikayeleri anlat böyle kenara çekilince çabuk ölünüyor vs diye

Anneannem 82 yaşında Ankara da yalnız yaşıyor yani öyle el dost akraba olan bir yer de değil

Kv ye anlat işte kenara çekilince vücut yaşlandım sanıyor diye ki bu doğru

Sana laf sokacağına onun işleri de olsun

Ya da yap içi koy önüne bir kilo yaprak sarsın

Börek sarsın at buzluğa

Kısaca onu da dahil et

Çok basit... diyeceksin ki anneciğim ben ne yazık ki böyle bir insanım.sizi de bu şartlar altında yasattigim için üzgünüm. Dilerseniz size uygun bir huzur evi bulalım ya da ayrı bir eve çıkın hergün dilediğinizce silin supurun.
Ek: onun evinde yaşadığınız ayrıntısını gözden kaçırmışım. Bu durumda yapabileceğin birşey yok. Onun evinde onun kuralları geçer.

Kv evde bakmaz mıydı işten ayrılmasaydınız keşke
Kv. Cocugumu birakmam bakmaz bakamaz demiyorum bakmaz cocugun altini bile degistirmeye beni cagriyor cocuk onune su dokse ben gorene kadar oyle geziyor ustu pis karni ac umru olmaz agzina bir lokma sokmus allah kulu degil cocuguma kendi annemde rahatsi bakamaz

Ah kaynanalar hiç sevilmiyor be kuzum :) benimkide öyleydi sonradan sesini kestim taviz verme canım

İlla birinde kalacaksa çocuklar arasında sırayla kalacak. Yada yakınlarda bir ev tutacaksınız. Maaşıda vardır zaten, sizde destek çıkarsınız.

Sesini kaydedin gönderin eşinize. Seçeneklerinizi sıralayın. Yoksa annenle size mutluluklar diyip resti çekin.

Cevap veriyorum ezdirmem hic hir zaman kendimi esimde ezdirmez ama bu olaylar o yokken oluyor onun zoruna gidende o zaten ona surekli cevap vermem diger 2 gelini agizlarini acip gozunun ustunde kasin var demez surekli bir yaria halinde
onların tuzu kuruda o yüzden birazda onlar götürüp baksın o zaman

Yaprak borek ben saemiyorum diye laf sokuyor eltimin 2 kilo yapragini sarmaya birakip gitti onda kaldi cocugum hasta atesi cikti eve dondugunde neden ben lahanayi sarmamisim diye bana laf soktu bu bir is yaomasa ben dusunup yapmazmisim

Cevap veriyorum ama yok lafi sokuyor deli ediyor sonrada hic birsey yapmais gibi izliyor
Sende daha cok laf sok sende onu sinir et izle.Ayni ewde olmasanizda laf sokan kaynana yine sokar.Ayni ewde oldugun icin daha cok muhatap oluosun sadece.Konusmaktan anlamiosa sana ne yapiosa aynisini yap.Zaten el yuz olmussunuzdur.Baska bi cozum goremedm.

Gitmez onlarda bakmaz esim yaza kadar sabrer diyor yeni evliyiz kredi borcumuz var daha bitmedi ustune cocuhun masraflari sutum kesildi mamasi bezi derken ay sonunu zor goruyoruz

Yaprak borek ben saemiyorum diye laf sokuyor eltimin 2 kilo yapragini sarmaya birakip gitti onda kaldi cocugum hasta atesi cikti eve dondugunde neden ben lahanayi sarmamisim diye bana laf soktu bu bir is yaomasa ben dusunup yapmazmisim

Söyle işte

Anne bu işleri kaynanalar yapar gelin ne anlar sarmadan sen sar ben öğrenirim de

Hatta çocuk iyi iken bile hasta de sen yap de

Bunları eşinin yanında de

Bir ufak iş yaparsa eşine öv Kv nin kulağı duysun Allah razı olsun şöyle böyle de yağla balla işleri pasla

Yaşı gençse çocuk büyüyünce de işe dön

Iste cozum yok kafayi yemekten baska o kadar yuz goz olduk ki benim dedigim laflar onun umru degil duvara desem duvar yikilir ama hic kili kipirdamaz

O zaman cevap seni niye aldim bunlari ben yapacaksam oluyor 25yasindayim cocugum bi tik daha buyudunde doncem ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…