Onlar bakmaz ne demek ya? Huzurevine mi gidecek kadın? Enayi bulunca herkes bi kenara çekiliveriyor vallahi. 1 tane kadın değil ağır gelen zaten, herkesim bi düzeni ve yuvası var. Onların ki yuvada sizinki ne?Gitmez onlarda bakmaz esim yaza kadar sabrer diyor yeni evliyiz kredi borcumuz var daha bitmedi ustune cocuhun masraflari sutum kesildi mamasi bezi derken ay sonunu zor goruyoruz
Yazin bitiyor kredimiz ayri ev acamayiz birikimiz hic yok esim kiraya cikariz diyor boyle devam edecegine yazi bekliyorum bakalim. Boyle devam ederse yazida gormeyiz zaten ediyorda hos en son gelin benim ya ben bakacagim herkes yuvasini kurmus herkes huzurlu kucuk gelin balar hepsi ayni mantikta gerizekalilarinOnlar bakmaz ne demek ya? Huzurevine mi gidecek kadın? Enayi bulunca herkes bi kenara çekiliveriyor vallahi. 1 tane kadın değil ağır gelen zaten, herkesim bi düzeni ve yuvası var. Onların ki yuvada sizinki ne?
Yazın krediniz mi bitiyor, ayrı ev mi açacaksınız?
ayyy bian kendimi gördüm ya yanlız değilsin bende aynı belayı çekiyorum her şeye karışır asla memnun edemessin asla laf sokar sürekli illa igneleyecek yoksa ici rahat etmez dün yaşananları yazayim eşimin sayısı yengesi geldi bende ıslak kek yapmıştım çayın yanına getrdim çerez falan herkes afiyetle yedi ve hiç kek sevmeyen eşim bile yedi sasridm ama kv yemedi bide önüme iterek tabağı çok. tatlı olmuş yiyemem ben diye içinden zıkkım ye deim neyse sonra meyve tabağı getrdim elma mandalin herkes yed-i o bu sefer elmaları güzel almamissn tatları yok demezmi insanalrın içinde delirdim esmn dayisi hemde dedi yoo güzel elmalar dedi ayyy deli oldum ya çekilmez anacim yok valla çekilmez ben takmıyorum üstüne üstlük patlatiyorum yanında oturmuyorum hiç odamda telefonla yim aksamankadrBiktim arrik bu kadinin surekli laf sokmasindan surekli biseyleri ima etmesinden biktim usandim 2 yillik evliyoz kv. Yasiyoruz kp. Vefat ettigi icin esim en kucuk oglu en son gelin oldugu icin birlikte yasiyoruz hos ayrilsam be olcak vidanim rahatmi edecek 14aylik cocugum var cok hareketli surekli biyerde biseyleri dagitma pesinde yetisemiyorum sabah kalktigimla yataga yatarken bi tarfimi anca koyuyorum sorunlu hir kizim var hareketli yeme promlemi derken asil mesela kaynanam olacak kadjn surekli laf sokma derdinde yok evi hergun silmiyormusum yok dagnikmisim yok gelen olsa ne dermis haftada 1 siliyorum evi yetisemiyorum birtek salon var o odada yemek yeniyor oturuluyor o odada kizim oyuncaklariyla oynuyor llah askina biri bana desinnasil toplu kalinir kucuk cocukla bi laf sokmlarini biz tekken yapiyor oglu evdeyken bal kaymak yok ben boyle oldugumu bilseymis almazmis yok ben onun tepesine cikmisim elini birseye surmez cocugumun altini dahi degistirmez mutfaktan beni cagrir bisey dedigimde oturup agliyor kalbjni kiriyormusum ulan sendeki kalpse bendeki b.k mu biktim artik cok bunaldim bogliyorum resmen esim goruyor herseyi yanimda yardimcicd oluyor ama oglunun yardim etmesine bile laf ediyor erkek adam yaparmiymis kafayi yiycem artik konussak fayda etmiyor gene ayni gene ayni allah askina bi akil verin ben ne yapcam bu kadinla nasil omur gecircem
Kv. Cocugumu birakmam bakmaz bakamaz demiyorum bakmaz cocugun altini bile degistirmeye beni cagriyor cocuk onune su dokse ben gorene kadar oyle geziyor ustu pis karni ac umru olmaz agzina bir lokma sokmus allah kulu degil cocuguma kendi annemde rahatsi bakamaz
Cocuk planli olan bisey degildi korundugumuz halde hamile kaldim bende isterdim daha iyi sartlar ama evdeki hesap carsiya uymadihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bende-de-kayinvali-de-sorunu.928752/
ayrıca burada belliymiş huyu suyu. evlenip daha ayrı ev açacak durum olmadan çocuk yapıyorsunuz sonra kv şöyle böyle. perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş.
Eline saglik demesini gectim elstirmesin kendinden daha iyi yapiyorum yemekleri ama insan nankor olamayi gorsun allah yardimciniz olsun sizinde boylelerine agzinizla kus tutsaniz yaranamazsinizayyy bian kendimi gördüm ya yanlız değilsin bende aynı belayı çekiyorum her şeye karışır asla memnun edemessin asla laf sokar sürekli illa igneleyecek yoksa ici rahat etmez dün yaşananları yazayim eşimin sayısı yengesi geldi bende ıslak kek yapmıştım çayın yanına getrdim çerez falan herkes afiyetle yedi ve hiç kek sevmeyen eşim bile yedi sasridm ama kv yemedi bide önüme iterek tabağı çok. tatlı olmuş yiyemem ben diye içinden zıkkım ye deim neyse sonra meyve tabağı getrdim elma mandalin herkes yed-i o bu sefer elmaları güzel almamissn tatları yok demezmi insanalrın içinde delirdim esmn dayisi hemde dedi yoo güzel elmalar dedi ayyy deli oldum ya çekilmez anacim yok valla çekilmez ben takmıyorum üstüne üstlük patlatiyorum yanında oturmuyorum hiç odamda telefonla yim aksamankadr
Amin tesekkur ederimAllah yardımcın olsun canım ya bilemedim...Allah kvne vicdan versin
aynen öyle en nefrt ettiğim şey baskalarinin yaninda demesin ya ne gerek var yok tatlı olmuş yok güzel amamissin nedir yani ne yaranamiyorumki zaten esimde bende yaranamıyoruz çok zorEline saglik demesini gectim elstirmesin kendinden daha iyi yapiyorum yemekleri ama insan nankor olamayi gorsun allah yardimciniz olsun sizinde boylelerine agzinizla kus tutsaniz yaranamazsiniz
Cocuk planli olan bisey degildi korundugumuz halde hamile kaldim bende isterdim daha iyi sartlar ama evdeki hesap carsiya uymadi
Hanimefendi size oturupta ozel hayatimi anlatacak degilim size yalan borcumu var anlamadim kimseyi inandiracak degilimkadın kulubunde zor durumda olan herkesin çocuğu korunurken oluyor niyeyse.
Sustugumu kim soyledi gereken cevabi bende veriyorum ama karsi taraf anliyorsa kensi kendinize konuauyor gibi oluyorsunuz ailem tabikide arkamda kseninde kolesi falan degilimSen niye susuyosun onu anlamadım
Seni resmen hizmetci olarak aldım bilseydim almazdım diyor
Eli ayagı tutmuyor yatalak falan mı hic ne temizlik ne bi yemek yapmıyor ?
Sen eşinle görücü usulu mu tanıstın görmedenmi evlendin mecburmusun bu lafları duymaya ?
Senin ailen sana sahip cıkmıyor mu ?
Terbiyeyse bozcaksın terbiyeni kimse kusura bakmasın annen seni millete kölelik yap diye mi dogurdu yahu
İlla birinde kalacaksa çocuklar arasında sırayla kalacak. Yada yakınlarda bir ev tutacaksınız. Maaşıda vardır zaten, sizde destek çıkarsınız.
Sesini kaydedin gönderin eşinize. Seçeneklerinizi sıralayın. Yoksa annenle size mutluluklar diyip resti çekin.
onların tuzu kuruda o yüzden birazda onlar götürüp baksın o zaman
kadının kendi eviymiş, neden diğer çocuklarına gitsin kiGitmez onlarda bakmaz esim yaza kadar sabrer diyor yeni evliyiz kredi borcumuz var daha bitmedi ustune cocuhun masraflari sutum kesildi mamasi bezi derken ay sonunu zor goruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?