• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana derdi

mimozamnerde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
319
40
48
34
Kızlar merhaba kaynananızla aranız nasıl ?
Beni hiç aramaz
Sevgisini belli etmez düşünmez
Hastalandığında işten çıktım hastahanede kaldım. Kaç kez gittim iyiki geldin demedi. İyiki oğullarım var dedi.
Annemi hiç aramadılar telefonla filan şimdiye kadar. Düğünleri oldu kardeşimin çağırdık gelmediler.
Eşimle saatlerce konuşur telefonda benim için “ vereyim mi” dedi yok dedi bi keresinde, telefona da istemedi.
Oğlumu kaybettim dedi yüzüme .
Hiç evine davet etmedi biz gittik büyüktür diye.
Ama ben davet etmeden sofralar kurmadan da gelmedi hiç. Dul on sene önce ölmüş eşi, ve şeker hastası tansiyon filan , şükürsüz hep mağduru oynar , kimsesi yok eş dost akraba istemez
Kendisi yüzde seksen kendinden bahseder sen bahsesedecek olsan dinlemez bile
Dış gebelik yaşadım , sen benim çektiklerimi çeksen dedi herkes kendine dış gebeyim diyor dedi on dakika oturdu gitcem dersem giderim dedi gitti . Annem hoşgeldn naslsn diyip mutfağa geçmişti ben de . Ameliyatlıydım. Kızmış.
Kendi hastahanede kalırken tek ziyaretçisi annemdi.
Ameliyat yerlerim sızlıyor demiştim bi kere , e insanın eline iğne batsa acır dedi bi .
İnanamadım inanamadım.
Bi de bi gün sonra eşimi aradım annem niye mutfağa geçmiş , ben niye annem yapar demişim diye kızmış bi şeyler. Şikayet ediyor.
Daha iyileşmemiştim bile ?
Ne düşünürsünüz ?

Son düzenleme:
Mesafe koyar ilgilenmezdim sen de takma kafana bosver gelmiyorsa cagirma oglumu kaybettim ne demek ya insan sevinir evlendi yuvasi var diye öfff

Benim kaynanam rahmetli melek gibiydi mekani cennet olsun onun tek derdi torun sevmek di canim annem nur icinde uyusun

Yapacak bir sey yok mesafeni koru zira mesafe hem saygini hem sinirini hem de dengeni korumaktir

Beni hiç aramaz
Seviyorum demez
Hastalandığında işten çıktım hastahanede kaldım. Kaç kez gittim iyiki geldin demedi. İyiki oğullarım var dedi.
Annemi hiç aramadılar telefonla filan şimdiye kadar. Düğünleri oldu kardeşimin çağırdık gelmediler.
Eşimle saatlerce konuşur telefonda benim için “ vereyim mi” dedi yok dedi bi keresinde, telefona da istemedi.
Ama ben davet etmeden sofralar kurmadan da gelmedi hiç. Dul on sene önce ölmüş eşi, ve şeker hastası tansiyon filan , şükürsüz hep mağduru oynar , kimsesi yok eş dost akraba istemez
Dış gebelik yaşadım , sen benim çektiklerimi çeksen dedi herkes kendine dış gebeyim diyor dedi on dakika oturdu gitcem dersem giderim dedi gitti . Annem hoşgeldn naslsn diyip mutfağa geçmişti ben de . Ameliyatlıydım. Kızmış.
Ameliyat yerlerim sızlıyor demiştim bi kere , e insanın eline iğne batsa acır dedi bi .
İnanamadım inanamadım.
Bi de bi gün sonra eşimi aradım annem niye mutfağa geçmiş merve annem yapar demişim diye kızmış bi şeyler. Şikayet ediyor.
Ne düşünürsünüz ?
Size çok kızdım. Bu kadar sevgisiz bir insana inatla yaklaşmaya çalışıyorsunuz. Eşiniz işten çıkıp gitsin hastaneye, siz neden gidiyorsunuz? İyi ki oğulları varsa oğulları uğraşsın. Üstelik annenizi bir defa bile aramayan kadını anneniz niye ziyaret ediyor? Eşinizle konuşun, ya annesiyle iyi bir konuşma yapsın ya da diyaloğu kesin o kadınla. Buna çok benzer bir durum yaşadım. Madem öyle o zaman yokum ben deyip çekildim kenara. Valla sizi çok iyi anlıyorum ama sizi bu kadar yok saymasina eşiniz nasıl tahammül ediyor anlamıyorum.

Beni hiç aramaz
Seviyorum demez
İnanamadım inanamadım.
Bi de bi gün sonra eşimi aradım annem niye mutfağa geçmiş merve annem yapar demişim diye kızmış bi şeyler. Şikayet ediyor.
Ne düşünürsünüz ?
niye ısrarla sevdirmeye çalışıyorsunuz ? eşinize böyleyken böyle benden bu kadar bundan sonra bir adım bekleme de bitsin gitsin.

Size çok kızdım. Bu kadar sevgisiz bir insana inatla yaklaşmaya çalışıyorsunuz. Eşiniz işten çıkıp gitsin hastaneye, siz neden gidiyorsunuz? İyi ki oğulları varsa oğulları uğraşsın. Üstelik annenizi bir defa bile aramayan kadını anneniz niye ziyaret ediyor? Eşinizle konuşun, ya annesiyle iyi bir konuşma yapsın ya da diyaloğu kesin o kadınla. Buna çok benzer bir durum yaşadım. Madem öyle o zaman yokum ben deyip çekildim kenara. Valla sizi çok iyi anlıyorum ama sizi bu kadar yok saymasina eşiniz nasıl tahammül ediyor anlamıyorum.
Ben de karar aldım bunca olaydan sonra uzağım. Eşim de gidip konuştu. Bi şey diyememiş pek. Hasta kızı yok diye acıyordum başta ama sevilmediğimi hissediyorum artık ya .

Ben de karar aldım bunca olaydan sonra uzağım. Eşim de gidip konuştu. Bi şey diyememiş pek. Hasta kızı yok diye acıyordum başta ama sevilmediğimi hissediyorum artık ya .
En iyisini yapmışsınız. Eşiniz iyi biri olabilir onu mutlu etmek de eş olarak normal ama eşinizin de sizin mutsuzlugunuza duyarlı olması lazım. İnşallah konuşma işe yaramıştır.

En iyisini yapmışsınız. Eşiniz iyi biri olabilir onu mutlu etmek de eş olarak normal ama eşinizin de sizin mutsuzlugunuza duyarlı olması lazım. İnşallah konuşma işe yaramıştır.
Eşim farketti durumu ilk defa diyor anneme içini döker gibi konuştum nasıl baskın bir kadınsa artık. Saygıdan susturuldum diyor. Ama ilişki bitti bence artık belki zorla bayramda bi giderim işte.

İyilik görmediğime iyilik etmem
Hatır gönül bilmeyeni bende saymam.
Ben vermeyene vermedim bugüne dek.
Kimseye yaranmaya çalışmam
Siz niye bu kadar kendinizden ödün verdiniz çok sasirdim

Sevgi kalmayınca saygı da kalmıyor, destekler birbirini
Katılmıyorum. Sevmese de saygı gösterebilir insan. Düşünün iş yerinde herkes herkesi seviyor mu? Ama mecburi bi saygı var. Siz de eşinizin hatri için saygılı davranmaya devam edin hepsi bu. O da size direkt olarak bi kötülük yapmamış anladığım kadarıyla. Mesafeli olsanız uzulmeyeceksiniz. Bayramda seyranda biraraya gelinir bitti gitti. Ne güzel karışmıyor aramıyor birsey demiyor mis 😅 ben 2 yıllık evliyim yıldızımız barışmadı hiç. Hastalık sağlık dışında telefonda da konuşmam. Eşim konuşur gider gelir ben gitmem. Ama biraraya geldigimiz nadir anlarda da gayet saygılı şekilde hal hatir eder konuşuruz. Daha ne😅 kafa rahat oluyor beklentiye girmezseniz. İlk zamanlar üzülürdüm sonradan anladım bunu ve boyle devam etsin istiyorum hatta😊

Back
X