• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana deyince ...?

sevgi6853

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
273
2
46
35
Avustralya
kaynana diyince akliniza ne geliyor yada hangi olaylar/davvranislar geliyor. Benim aklima ilk gelen vallah ha bire soktugu laflar, otorite takintisi ve o bakislari geliyor peki ya sizin?

Kafam öyle doluki hicbirsey gelmiyor aklima, cünkü sira ona gelene kadar daha cok önemli seyler var hayatimda.
Hatta kaynanam oldugunu bile unutuyorum,, zira uzak ülkelerde yasiyoruz, ayda yilda sesimizi duyariz, ama severim kendisini.
Sevgimizi, saygimizi yitirmeden herkes hayatini yasiyor.
Darisi tüm türk (!!!) kadinlarinin basina...

eski kaynanam geliyor
korkuyorum canım sıkılıyor
soktugu laflar
imalı bakıslarıgelıyor
kazara bır gun yolda denk gelsey bana gene yapsa
yemın ederım onu evıre cevıre dovecegım

60 küsür yaşında kaynanam.Çokmu iyi niyetli,Yoksa aksine kötümü anlamadım.Safmı numaramı yapıyor anlamadım.SANIRIM ONUN Bİ ZARARI YOK AMA KAYINPEDERİMİ HİÇ SEVMEDİĞİM İÇİN KADINADA YAKLAŞMIYORUM...

Unutkan artık.Annemden öğrendiğim bir duayı ediyorum hep;ALLAH ONLARI BANA,BENİ ONLARA MUHTAÇ ETMESİN...bu kadar basit..

Ben cok üzülüyorum düsündükce icim daraliyor naptim ben niye böylesine cekiyorum diye düsünüyorum , hep bir laf vurmalar hep biseyler ögretmeye calismalar, yok söyle adet yok böyle adet, ince ince laf cakmalar ama olmazki böyle ya insan bunaliyo gideceyim varsada gidesi gelmiyor insanin vallah sogutuyo kendinden kadin eltimle küs oldugunda benim adimi sayiklar resmen baristiklarindaysa etrafinda pervane olur beni hic umursamaz gözünün icine bakiyo eltimin banada iyi davranmaya calisiyo ama en ufak firsatta uyuzlugunu gösteriyo

onlara ne zamna gitsem uzun süredir gitmedigimden dolayı
- ''En sonun da cocuk gibi dövicem sizi hee nie gelmiyosunuz özlüyorum vallahi.'' demesi geli aklıma bazen kızsamda seviyorum kayınvalidemi ben :)

kaynanamı uzak duracan ama olmuyor maalesef çünkü kocam için o ewe gidiyorum hemde her hafta aynen dediğiniz gibi inceden inceden laf sokmalar kendini ve kızlarını övmeler yok ben böyle yapardm kaynanama yok öyle yok böyle eziyet çektim (bu arada kızlar lafa girer siz şanslısınız annem iyi bizler iyi) bir dediler iki dediler bende dedimki inşallah sizede sizin gibi görümce annen gibi kaynana allah verir :))))) bunlar şaşırdı valla....
ama benim kocamda anası ne derse yapar annesi onun beyni nasıl bunları yavaş yavaş soğuturum anlamıyorum.bu arada internete girmemi yasaklıyo kendi kızlarına laf söylemez ama kocamda sözünü tutar :(((( anlayamadım bu işi napsam acaba ???????

Sürekli hastayım myım deyip akşama kadar gezmeleri geliyor aklıma sinir oluyorum:75:

Back
X