Kaynana deyince ...?

uyanık,film fırıldak, mikser gibi oratlığı karıştıran, her fırsatta ağlayıp, kendini acındırıp eşimden para çarpmaya çalışan bir kadın:((( ha unutmadan evlatlarından çok kendi rahatlığını düşünen bencil bir kadın

bi oğlu var hayatta kimsesi yok fakat bu durumda bile her daim kendini düşünecek kadar bencil bi insan.
gamsızlığı beni deli ediyo.
birde hiç ölmicekmiş gibbi hastalıktan çok korkar en ufak bi grip olsun ölecek sanır.100 yaşına kadar yaşamak ister.rahat yaşamayı hep hayal eder.gamsız işte ve böyle insanlarda uuzn yaşar hep..

iki yüzlü, dedikoducu, yalan söylemeye bayılan, her isteği yapılsın isteyen, yapılmazsa türlü çeşit oyun çeviren, yalandan hasta olmaya bayılan, yalandan ağlamayı seven, yıllarca her kazandığını önüne seren oğlunun hiçbirşey yapmadığını iddia edecek kadar nankör, gelini çok ağır hastalık geçirdiği halde sürekli üzmeye kalkacak alt katında oturduğu halde ilgilenmeyecek kadar da vicdansız, bundan sonra komşu teyze kadar görüşeceğim insan geliyor aklıma

iki yüzlü, dedikoducu, yalan söylemeye bayılan, her isteği yapılsın isteyen, yapılmazsa türlü çeşit oyun çeviren, yalandan hasta olmaya bayılan, yalandan ağlamayı seven, yıllarca her kazandığını önüne seren oğlunun hiçbirşey yapmadığını iddia edecek kadar nankör, gelini çok ağır hastalık geçirdiği halde sürekli üzmeye kalkacak alt katında oturduğu halde ilgilenmeyecek kadar da vicdansız, bundan sonra komşu teyze kadar görüşeceğim insan geliyor aklıma

ay canim senin kaynananda tam bir korku film kahramani gibi masallah allah sana sabir versin kaynanada akil ve vijdan

Etliye,sürlüye karışmayan,hatta hiçbişeye karışmayan asla müdehale etmeyen...haftasonundan haftasonuna arayan hal hatır soran,siz mutlu olun evinizden huzur eksilmesin gerisi yalan diyip duran..oldukça iyi niyetli,görgülü,saygılı,sevgili..küçükle küçük büyükle büyük olan...evime geldiğinde sırf düzenimi bozmıyım rahatsız olmıyım gerilmiyim diye mutfağa bile izin alarak giren...kendi çapında pasta benim annem:))))

evli değilim. ama bana göre sevdiğim adamı dünyaya getiren, onu büyüten bu yaşa getiren insan. saygıda kusur edilmemesi gereken birisi.

bencede kaynana kocamın anası ama benim en büyük düşmanım hayatımı karatmayla kafayı bozmuş dünyanın en kötü ve en fesat kadını oglunun benim mutsuzlugumuzu isteyen torununa bile beddua edebilen en aşagılık yaratık benim kaynanam onun için kusura bakmayın ben hiççç ama hiçç saygı duymuyorum ona

bencede kaynana kocamın anası ama benim en büyük düşmanım hayatımı karatmayla kafayı bozmuş dünyanın en kötü ve en fesat kadını oglunun benim mutsuzlugumuzu isteyen torununa bile beddua edebilen en aşagılık yaratık benim kaynanam onun için kusura bakmayın ben hiççç ama hiçç saygı duymuyorum ona

ee yani canim cok afedersin ama tam adi bir kisilige sahip bir kaynanan var yani kendi torununa bile beddua edebilen bir insana saygi duymicaksin heralde duyamazsinki

şuan oğullarından ayırmayan,önüme her türlü yemeği tatlıyı koyan,kızıymış gibi hediyeler alan,hayatının onca zorluğuna rağmen ayakta kalmaya çalışıp neşe dolu olan bir kadının ilerde oğlunu alınca canavarlaşıp canavarlaşmayacağı geliyor aklıma,korkuyorum

şuan oğullarından ayırmayan,önüme her türlü yemeği tatlıyı koyan,kızıymış gibi hediyeler alan,hayatının onca zorluğuna rağmen ayakta kalmaya çalışıp neşe dolu olan bir kadının ilerde oğlunu alınca canavarlaşıp canavarlaşmayacağı geliyor aklıma,korkuyorum

insallah deyismez

ay canim senin kaynananda tam bir korku film kahramani gibi masallah allah sana sabir versin kaynanada akil ve vijdan

sağol canım 5 yıl sadece cevabını vererek saygısızlık etmeden sabrettim ama yetti artık yine de iyi yanı vardır sanırsam en azından eşimin annesi ne diyelim Allah herkesi bir şekilde sınıyor beni de kayınvalidemle

sağol canım 5 yıl sadece cevabını vererek saygısızlık etmeden sabrettim ama yetti artık yine de iyi yanı vardır sanırsam en azından eşimin annesi ne diyelim Allah herkesi bir şekilde sınıyor beni de kayınvalidemle

evet hemen hemen her kadin kaynana olcak o yaratiklarla sinaniyor burda okadar cok sey okuyoruzki kaynana kavramindan nefret eder oldum yasadigim seylerde cabasi, piskolojimi bozdu sanirim bu konu

aman kaynana demieyin bana onu 1 ay önce düğünümde yaptıkları yüzünden bugün eşimle tartıştıkk 3 yıl boyunca her detayı ile kendim ilgilendiğim evim,eşyam,gözümd hiç oldu on dakikalık takı töreninde takıya gelene kadar kınada da düğündede herşeyde misafirsi hanım takıda düğün sahipliğine soyundu bide şu sayılması hesaplanması işinde hoplayınca aldım elinden k.pedere teslim ettim malum yıllardır iki oğul bi kocayı emrinde yönetmiş bnm düğündede aynısı yapacağını sandı gaardiyan gelinnn hopp orda dur deyince düğünden ağlama sinir krizi güya kalb sıkışması oyunları fln filan şimdide aramıyoorum sormuyorum k.pederle aratıp soruyo çatlıyo merakındannnn bir buçuk saatlik yol aramız gelin ramazanda iftara gitmezsse konu komşu yüzünü bi daha görecekkkk yaa yani kaynana deyincee kendi dediği olması isteyen hanımcılık oynayan cadııııııııııııııııııııııı:47::47:

İyi,düşünceli ve anlayışlı bir anne
çocuklarına ve ailesine sımsıkı sarılan bir kadın geliyor

ah bir de herşeyi detaylarıyla incelemese kaynanamdan iyisi,güzeli yok...

bende gıcık oluyorum kendisine. hiç bir zaman sevmiycem ve yaptıklarını unutmıycam onun. hep kendi dediği olsun isteyen cahil anlayış fukarası aptal kadın.

evli değilim. ama bana göre sevdiğim adamı dünyaya getiren, onu büyüten bu yaşa getiren insan. saygıda kusur edilmemesi gereken birisi.
evllenince de aynı şeyleri düşünmen imkansız. çünkü saygısızlık etmesen de saygısız olarak adlandırılınca saygı falan kalmıyor

çooooooook hasssas gördüm seni ama kayınvaliden seni bi yapı denetime sokar meraklanma

Back
X