Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki yüzlü, dedikoducu, yalan söylemeye bayılan, her isteği yapılsın isteyen, yapılmazsa türlü çeşit oyun çeviren, yalandan hasta olmaya bayılan, yalandan ağlamayı seven, yıllarca her kazandığını önüne seren oğlunun hiçbirşey yapmadığını iddia edecek kadar nankör, gelini çok ağır hastalık geçirdiği halde sürekli üzmeye kalkacak alt katında oturduğu halde ilgilenmeyecek kadar da vicdansız, bundan sonra komşu teyze kadar görüşeceğim insan geliyor aklıma
bencede kaynana kocamın anası ama benim en büyük düşmanım hayatımı karatmayla kafayı bozmuş dünyanın en kötü ve en fesat kadını oglunun benim mutsuzlugumuzu isteyen torununa bile beddua edebilen en aşagılık yaratık benim kaynanam onun için kusura bakmayın ben hiççç ama hiçç saygı duymuyorum ona
şuan oğullarından ayırmayan,önüme her türlü yemeği tatlıyı koyan,kızıymış gibi hediyeler alan,hayatının onca zorluğuna rağmen ayakta kalmaya çalışıp neşe dolu olan bir kadının ilerde oğlunu alınca canavarlaşıp canavarlaşmayacağı geliyor aklıma,korkuyorum
ay canim senin kaynananda tam bir korku film kahramani gibi masallah allah sana sabir versin kaynanada akil ve vijdan
sağol canım 5 yıl sadece cevabını vererek saygısızlık etmeden sabrettim ama yetti artık yine de iyi yanı vardır sanırsam en azından eşimin annesi ne diyelim Allah herkesi bir şekilde sınıyor beni de kayınvalidemle
evllenince de aynı şeyleri düşünmen imkansız. çünkü saygısızlık etmesen de saygısız olarak adlandırılınca saygı falan kalmıyorevli değilim. ama bana göre sevdiğim adamı dünyaya getiren, onu büyüten bu yaşa getiren insan. saygıda kusur edilmemesi gereken birisi.
bende gıcık oluyorum kendisine. hiç bir zaman sevmiycem ve yaptıklarını unutmıycam onun. hep kendi dediği olsun isteyen cahil anlayış fukarası aptal kadın.
dünyada tek erkek çoçugunu doğuran bir kadın geliyor.
sanki altın doğurdu.
evli değilim. ama bana göre sevdiğim adamı dünyaya getiren, onu büyüten bu yaşa getiren insan. saygıda kusur edilmemesi gereken birisi.